Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Recept på Oreo Brownies!

I lördags slängde jag ihop Oreo brownies, jag har sett recept på det på flera olika sidor men det här jag följde blev från Leila

Kanske du också vill ha receptet? Försvinnande goda för dom sista slukades igår, jag är glad att jag hann få 2 bitar 😉

1 plåt/24 bitar

175 g rumsvarmt smör
3 dl strösocker
½ dl ljus sirap
3 st ägg
2 tsk vaniljsocker
½ tsk salt
1 ½ dl kakao av god kvalitet (Vahlrona)
1 ½ dl vetemjöl
1 pkt Oreo kakor

Värm ugnen till 200 grader.
Klä en långpanna eller ugnsform med bakplåtspapper.
Vispa smör och socker ljust och fluffigt, tillsätt sirapen, därefter 1 ägg i taget under vispning.
Rör ner vaniljsocker, salt och kakao, rör även ner vetemjöl, blanda allt till en jämn smet.
Häll ner smeten i långpannan, dela Oreo kakorna i 2 bitar och tryck ner i brownie smeten.
Grädda mitt i ugnen mellan 25-30 min, kakan ska vara kladdig i mitten.
Låt svalna helt innan den skärs upp.

image

2 thoughts on “Recept på Oreo Brownies!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *