Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Stjärnor och England

Åh, det jag bakade igår. Det bara måste jag tipsa om, för det var så gottgottgott! Och lättlättlätt att göra 😉 Jag bjöd Peters syster med familj och efter konstateranden att dom var goda så säger Robin: Allt min mamma bakar är gott!

Åh tack hjärtat för att du tycker det :) Så receptet kommer upp senare idag för den som vill prova!

Men något jag tänkte visa nu direkt är något som kom i posten förra veckan, från Gömda Juveler :)

SDC12343

Jag gillar den, den har ju stjärnor på sig. MEN den är rätt genomskinlig, så jag ska klura på om det går att ha linne under utan att det ser knäppt ut annars så får jag kolla om någon annan kanske vill ha den.

gömda juveler

Det här linnet har jag på mig nu, den gillar jag massor!

TACK Gömda Juveler för linnena!

Hoppas ni haft en mysig helg :)

One thought on “Stjärnor och England

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *