Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Kavat no1

Jag har börjat kolla efter skor till Jennifer, Kavat har jag hört massa bra om och när jag hittade dom här söta så kunde jag knappt hålla mig! Vilket ha-begär jag fick!

Skor - Kavat: Nr:1 | Yttersidan av skon
Dom hittade jag hos Brandos
Har dina barn använt Kavat, är dom bra?

6 thoughts on “Kavat no1

  1. Jag har enbart använt Kavat skor till min tös och jag gör det fortfarande. Älskar kvalitén och att dom är stadiga och mycket slit tåliga. Har sparat alla hennes kavat skor som knappt ser använda ut :)
    KÖP!

  2. Jag hade ett par Kavat när jag var liten, det var längesen… Hade ett par till min äldsta, likadana fast röda och de var jättebra och främst supersöta. Gillar den svenska känslan om du förstår. :)

    Får se vad mina småttingar får för vårskor i år, det är ett tag kvar.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *