Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på [email protected]. ♥

Idag, serier och ett dagens tips med rabattkod!

Hej!

Är det bra med dig idag? Hoppas!

När jag och Jennifer lämnat av Robin på föris idag ska vi åka upp till mamma/mormor. Hon behövde ändra storlek på en klänning hon köpte sist vi var ner på stan, så jag ”offrar” mig och åker till Kupolen med henne 😉 Inte så ofta vi åker dit, så det ska bli lite extra kul!
image

Om du undrar hur det kommer sig att jag har tid att skriva ett inlägg nu så kan jag berätta att man får massa extra tid när någon bestämmer sig för att vakna klockan 5, jag har till och med hunnit duscha! Att jag kommer halvsova i soffan ikväll, det ska jag inte tänka så mycket på. Man ska ju tänka positivt 🙂 Igår började vi kolla på en ny serie, eller, en ny för mig iallafall. Peter har sett några säsonger iallafall, men tydligen var det så bra att han ville se dom igen. Har du sett Game of Thrones? Vi såg 2 avsnitt igår, och ja jag måste nog säga att den verkar bättre än den förra serien vi såg. Jag hade hört bara bra saker om Orange is the new Black, men nej. Det var inget för oss, det hände ju liksom ingenting?! Aja, nu har vi lite nytt att kolla på iallafall. Men på tal om serier, vilken är din favoritserie?

 

Sen kan jag slänga in ett dagens tips också! Hos pappaprylar får du nu 20% rabatt på alla bärselar! Koden är SELE14 och gäller hela den här veckan 🙂

ergobaby-barsele-original

En reaktion på ”Idag, serier och ett dagens tips med rabattkod!

  1. Samtidigt kan en ju skriva flera inlägg och tidsinställa. Vi tar tid till olika saker helt enkelt. Konstigt det där med att vi människor ofta känner ett behov av att dömma andra människor ständigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *