Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Superdeals till 16.00!

Godmorgon!

Vet du vad? Idag börjar jag dagen med ett hett tips! Jollyroom har 100 superdeals just nu som bara gäller i 24 timmar( till klockan 16.00 idag!), så kika in där tycker jag!

Mina favoriter från dealen blev dom här:

Jabadabado Fåtölj Svart

För att komma direkt till mina favoriter så tryck bara på bilden av dom :) Den här sista skulle bli riktigt fin på Jennifers rum, synd att rummet är så litet bara…
Vill du se alla superdeals så kommer länken här :)

One thought on “Superdeals till 16.00!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *