Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Oj då, sista chansen idag istället!

Oj, här har jag gått och trott att tävlingen med Ella´s kitchen avslutades idag, men det var visst igår! Bara för det har du chansen idag också, imorgon bitti presenterar jag en vinnare!

ellas kitchen tävling

(tryck på bilden för att komma direkt till tävlingen :) )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *