Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Tävling – Vinn en valfri skinnväska från Maharani of Tirapuji!

Som jag skrev förut så älskar jag väskor så det är jättekul att få tävla ut en valfri skinnväska från Tirapuji.com till någon av er! Årets första tävling dessutom :)

tirapunji

”Jag tävlar om en valfri skinnväska från Tirapuji.com hos Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

För att vara med och tävla ska du (obligatoriskt):

♥ Gilla Tirapuji.com på Facebook ( ← länk), skriv med vilket namn du gillar. Har du inte Facebook så skriv det i din kommentar och gör nästa steg.♥ Kika in hos Tirapuji.com och berätta i din kommentar vilka väska du skulle välja om du vinner.

För att få extra chans att vinna ska du:

♥ Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook, låna bilden och den kursiva texten under. Skicka med direktlänken till sidan där du tipsat.

 

Tävlingen avslutas 27 januari!

Lycka till ♥

Dessutom har Tirapuji.com lagerrensning nu, så in och kika vettja!

64 thoughts on “Tävling – Vinn en valfri skinnväska från Maharani of Tirapuji!

 1. 1. Gillat på fb (camilla millah öman)

  2. Vilken fantastisk tävling att inleda det nya året med och nu håller jag verkligen tummarna att jag vinner. Då jag just nu är väsklös eftersom jag här innan jul blev av med min väska , någon som tyckte den behövde den mer än jag :( har varit sjukt ledsen så vore så underbart att få vinna en väska, http://www.tirapunji.com/nyheter/rymligpaktisk-skinnvaskaplanbok-svart denna otroligt snygga och rymliga väska..

  Hoppas på tur… massa kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 2. Gillar Tirapuji.com på Facebook med namnet Anita Söllwander. Kika in hos Tirapuji.com och valt FAWAS svart som jag tycker är fin och praktisk till mig.

 3. Gillat med mitt namn.
  Vardaglig praktisk väska som är grå
  passar att bära runt mina saker i när jag i världen gå
  Alltid svårt att hitta väska som passar mina behov
  men denna har allt tack o lov!

 4. ENKEL MODERIKTIG SKINNVÄSKA TEGELORANGE
  Denna väska skulle jag verkligen vilja vinna, så ursnygg till våren och sommaren.
  Har gillat med mitt namn och delat

 5. Hej!

  Jag är gärna med och tävlar. Gillar sedan tidigare på facebook har också delat tävlingen där
  https://www.facebook.com/charlotta.hellstrom.9

  Väskan jag drömmer om är http://www.tirapunji.com/nyheter/mindre-portfolj-med-plapnbokjobb-eller-skola-rymmer-a-4-2

  Den rymmer allt jag behöver och lite till och det bästa av allt är att gubben faktiskt skulle kunna låna den när han är ute och far och behöver ha med sig dator, böcker, pass och grejor. Han envisas med en ful ryggsäck som verkligen inte passar en man i sina bästa år…….kanske kan denna få honom på bättre tankar.

  Ha en fin vecka.

  Charlotta

 6. Vardaglig praktisk väska svart,
  Gillar delar på FB,Eva Flood
  Perfekt med en större väska då jag har barnbarnen en dag i veckan,då ska mycket rymmas i den.

 7. WOOW!! Jag bara älskar Tirapujis väskor, hade svårt att välja man vill ju helst ha en av varje, men till slut blev det denna lilla juvel
  http://www.tirapunji.com/nyheter/rymlig-skinnkasse-moderiktigplanbok-brun, tänkte på att allt ska få plats som jag drar med mig vareviga gång jag ska någonstans, jag skulle bli helt galet lycklig om just jag vann och stolt fick bli bärare av denna skatt. :)
  Jag har gillat deras fb sida sedan länge under mitt namn Christina Frisberg.
  Jag har delat tävlingen offentligt på fb under samma namn.
  så nu är det bara att gå och hålla tummar/tår/andan, tills dragningen är gjord och hoppas på att man dragit vinstlotten denna gången!!! :)
  KRAMAR!!! <3

 8. Vilken underbar tävling!
  Jag gillar på Facebook sen tidigare :-)
  Malin Svensk Björck.
  Den väska jag vill vinna är den här:
  http://www.tirapunji.com/nyheter/stor-lacker-clutch-vaska-svart
  Jag ska på bröllop i vår och kläderna är klara men jag har ingen väska som passar.
  Eftersom jag oftast går med kryckor då jag är handikappad, så äger jag mest ryggsäckar. Inte det man helst vill ha till en fest klänning :-)
  Ha en härlig vecka !
  Mvh
  Malin

 9. Jag gillar på facebook(johanna mårtensson)

  Jag är ingen typisk handväsk tjej om jag har väska så ska det vara en med axelband och att hitta någon som lilla jag verkligen gillar är väldigt svårt.
  Hittade en väska inne på tirapunji som skulle passa perfekt till mig den är stor brun och axelband. Och att man även skulle kunna ha den som skötväska är ju inte dumt det heller så slipper jag ha flera väskor med mig.
  http://www.tirapunji.com/nyheter/rymligpaktisk-skinnvaska-konjaks-brun

 10. Jag är gärna med och tävlar, och gillar på FB (Sanna Kaakinen).

  Skulle väldigt gärna vilja vinna en snygg handväska och valet föll på denna http://www.tirapunji.com/nyheter/rymligpaktisk-skinnvaska-konjaks-brun då jag länge har önskat mig en brun skinnväska. Den är verkligen helt i min stil och har många bra fack med dragkedja vilket är ett måste för mig, och jag vore verkligen världens lyckligaste tjej om jag vann denna fina då det absolut inte är något jag skulle ha råd eller ens tänka tanken på att lägga pengar på men ändå så gärna vill ha.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen) för extra vinst chans.

  Kram Sanna

 11. Det vore en dröm om man vann. Jag tävlar och tävlar om en väska, men aldrig jag vinner någon. Jag prioriterar inte att köpa någon ny till mig själv då det finns annat att lägga pengarna på. Det skulle därför få vara helt underbart att få vinna. Få känna sig lite mer kvinnlig istället för att alltid gå med en sliten väska. Och Tirapunji har ju helt fantastiskt vackra väskor, man skulle känna sig extra fin och speciell med en sådan på armen. Så jag hoppas, hoppas och håller tummarna så de blir blå.

  Jag skulle vilja vinna denna http://www.tirapunji.com/nyheter/klassisk-mellan-stor-skinnvaska-svart-2
  Delar på FB Lottiz Törnqvist https://www.facebook.com/lottiz.tornqvist
  Och jag gillar dem sedan lång tid tillbaka i samma namn som ovan.

 12. Oj wow! En tävling! Har länge spanat på väskorna från Tirapunji, ett problem att allihopa är så läckra haha svårt att välja OK men nu väljer jag i alla fall en svart axelväska med stansat flap- lock.

  http://www.tirapunji.com/nyheter/flap-vaska-med-stansat-lock-2

  Jag har ingen ordentligt stor väska i svart och den här funkar i alla lägen, modern och stilfull men ändå enkel nog att vara casual också. Den kommer hänga med länge och bara bli snyggare med tiden! Och plånbok på köpet, man tackar!

  Gillar er på FB som PirateJenny Whybrow.

 13. Jag har inte facebook men tävlar gärna för att vinna.
  Jag skulle välja Fawas svart. Den önskade jag mej till jul men
  tomten levererade inte.

 14. Oj så mycket snygga väskor, det var inte lätt att välja vilken man vill vinna. Men den här är den jag önskar mest RYMLIG MED FLÄRP ÖVER VÄSKA CHERRY

  Gillar på FB med namn Carin Dahlberg

 15. Hej å jag vill vara med i den här tävlingen. Behöver en ny väska men när man är student och två barnsmamma så säger plånboken stopp. Plus att jag är ny opererad och har gips på foten så kan man inte bära allt i händerna när man har kryckor därför skulle det passa bra med en ny väska. jag gillade många väskor på deras hemsida men jag fastnade för den här. http://www.tirapunji.com/nyheter/rymligpaktisk-skinnvaskaplanbok-svart :)

 16. Ja men tjena mittbena.. denna tävling har jag totalt missat.
  Väskfreak som jag är och en älskare av grönt skulle jag välja klassisk grön. Toksnygg och passar till allt.

  gillar redan på fb-johanna andersson

  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *