Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Mellandagsrea shopping

Nu har ju en del börjat med mellandagsrean. Jag har klickat hem Molo fleece till både Robin och Jennifer till våren. Robin fick välja själv, det blir bäst så 😉 Jennifer har inte så mycket att säga till om just nu, så jag valde den färgen jag gillar mest.

molo fleece

Först tänkte jag beställa en fleeceoverall, men till våren så kommer (antagligen) hon gå runt så det fick alltså bli den här på bilden ovanför från oiidesign. Jackan till Robin hittade jag hos Babyshop, jag gillar när det är både rea och fri frakt 😉

Hyde Fleece Black

Sen tänkte jag in i Spillevinkens butik för att se om jag hittar något mer på rean :)

Har du fyndat något än?

2 thoughts on “Mellandagsrea shopping

  1. Här har jag inte ens hunnit kolla nätrean,
    men en sån där molo fleece har jag länge varit sugen på till Viggo så det kanske är dags att se om jag kan fynda en :)
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *