Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Lucia

Glad Lucia!
Har du lussat för någon idag? När Robin såg att det var Lucia på tv idag sprang han in på sitt rum och tog på sig sin tomtedräkt, jag tror han gillar den! :)
Igår sa han att han ville baka lussekatter, sist jag gjorde såna fanns flera påsar kvar i frysen julen efter… Men för att han vill och jag gillar att baka så gör vi väl det då 😉 Men jag ska hinna göra cupcakes till grötkvällen imorgon och vi måste handla.
Så kommer våra nya sängar idag också så sovrummet behöver rensas. Kan jag få 10 extra timmar idag för att hinna?

I dagens te kalender var det den här
image

😉 Den luktar lovande!

Nej nu tror jag visst att Jennifer behöver sova!

Hörs sen! ♥

One thought on “Lucia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *