Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Tävling – Vinn ett presentkort värt 500 kronor från Wimdu!

Wimdu är ett för mig, nytt företag, som specialiserar sig på uthyrning av semesterboenden, där privatpersoner hyr ut sina bostäder eller delar av dem till turister. Perfekt alltså till nästa resa du ska göra! Det finns otroligt fina bostäder på hemsidan och det är inte bara i Sverige! Även bostäder i Spanien, bland annat, finns att hyra och nu har du chansen att vinna ett presentkort värt 500 kronor hos dom.

 

Wimdu

”Jag tävlar om ett presentkort värt 500 kronor från Wimdu hos Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

För att vara med och tävla ska du:

♥ Kika in hos Wimdu och berätta sen vart du skulle använda presentkortet om du vinner.

För större chans att vinna ska du:

♥ Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook, låna bilden och den kursiva texten under. Skicka med direktlänken till sidan där du tipsat.

♥ Gilla Wimdu på Facebook ( ←länk), skriv med ditt namn i din kommentar till det här inlägget.

 

Tävlingen avslutas 28 december!

Lycka till ♥

———————————————————————————————————————————

Tävlingsregler
– För att tävlingsbidraget ska vara giltigt måste första svaret vara skrivet i din kommentar till det här inlägget.
– När tävlingen är avslutad är det din uppgift att se om du vunnit och i så fall höra av dig till mig, du har 7 dagar på dig efter att vinnaren presenterats annars väljs en annan vinnare.
– Endast ett bidrag per person och IP-adress/hushåll.
– Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.
– Om det inte går att kommentera kan du skicka svaret till beabofink84@gmail.com. OBS! Mailbidragen publiceras som kommentarer efterhand.

6 thoughts on “Tävling – Vinn ett presentkort värt 500 kronor från Wimdu!

 1. Jag är gärna med och tävlar, och skulle troligtvis använda presentkortet till en övernattning i London. Har länge planerat och drömt att åka dit och kanske blir det av nu.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 2. Hej!! jag har tittat in på sidan och skulle nog utnyttja presentkortet i Alicante, älskar den staden , bra shopping, egen härlig strand mitt i stan och underbart utbud på barer och restauranger, och massor att se.
  Jag har gillat fb sidan under mitt namn Christina Frisberg.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn.
  Hoppas, hoppas, hoppas. :)
  KRAMEN!!! <3

 3. Utan tvekan skulle jag använda det i Italien. Dit åkte vi vår första semester, och strax därefter blev vår älskade son till. Det landet betyder numera väldigt mycket för oss. När han vid lutande tornet i pisa frågade om jag ville gifta mig med honom.

  Gillar på facebook – Jenny Sundqvist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *