Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Annons

Tävling – Vinn ett valfritt smycke från Smart Mum!

”Jag tävlar om ett valfritt smycke från Smart Mum hos Beatrice, mamma till skrutten Robin

 

För att vara med och tävla ska du:

1 chans:  Kika in hos Smart Mum och hitta ditt favoritsmycke. Vilket blev det? Berätta det i en kommentar till det här inlägget.

2 chanser: Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook, låna bilden och den kursiva texten under. Skicka med direktlänken till sidan där du tipsat.

3 chanser: Gilla Smart Mum på Facebook  (←länk).

 

Tävlingen pågår till 29 november!

Lycka till♥

Follow on Bloglovin

39 reaktioner på ”Tävling – Vinn ett valfritt smycke från Smart Mum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons