Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

GRATTIS till en vinnare!

Ja, men då så! Kommentarerna har gåtts igenom, men det var otroligt svårt så jag tog liiite hjälp av random.org.

Vinnaren som kommer få den fina träningstoppen BELLA från Erikasfitnesshop blev:

 

(tryck på bilden så kommer du till vinnaren)

GRATTIS till dig!

Jag kommer kontakta dig under dagen, men om du ser det här före så får du gärna skicka ett mejl till mig(beabofink84@gmail.com).

Tusen TACK till Erika på Erikasfitnesshop för att jag fick hålla i den här tävlingen och TACK till alla som var med :)

 

3 thoughts on “GRATTIS till en vinnare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *