Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Lite om gårdagen

Igår åkte jag, syster C och våra busungar till Borlänge. Vi kom dit när det var dax för lunch så vi började med att äta 😀

Lunch i borlänge

När grabbarna ätit glass så åkte vi vidare mot en lekpark, som faktiskt var mycket roligare än dom puttiga som finns här i Falun.

lekparken i borlänge

(Jag ser ju helt borta ut, men det bjuder jag på :D)

vattenlek

 

Barnen (och jag och sis?) var helt slut efter dom timmarna, men det var roligt och vi kommer säkert åka tillbaka dit igen :)

 

 

Nu ska jag ta och väcka Robin, han ska upp till mamma och co medan vi jobbar och vi lär åka om 45 minuter, så gotto go!

Hoppas ni får en fin måndag

 

En reaktion på ”Lite om gårdagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *