5rGwHmTMV2ERTjDlKNLN2-kcFMeA8M_NeJAC2fx88Rs 9g3q9424QT34weP1QyoIFUb6h6BtURaJiqxytv30jq4 77CU3Clr0Q-ImkNQlEujmApSXj-8eQoJX1pSKhUkbW4 BrlAZ5Xnjaa3-0AFLVZfJZ17eF-UJUGsN9J_UpDxWEk,XMd3FzgZCD3as6RvI0R-e4IPM4cmphri1MXhxDhltiE,lnxCw_FqrFfD5sHZX-Rf6SfTrOmSnasfeJlhAAQTL0w v6w_2nN9bvl5XgjMFTncVUhxouxNpuAxM7oB1fGc1-o,wvTfqSsLLm6OXzJtJ6vUuXXKhWlgJfuGJFcDVdHfRuo,hZF0Xntv5eRkBuUeRvZ98-HQy_OIIcpTjF-cNvY9TY4 xRtPLA0XAqmi5Ew6U8QqNKNOvfQKPE7RCT61v-PkTJk,9yaaATkcMQ5BKZ6CpMklH7hh0_LmboJ1XKrt9fiJPmI,fTEJedwKoXjzr8LZUcDHP6I1fm_OeaaYAToRZekhoFo

God kväll alla fina läsare! Hopaps att eran dag har varit bra. Jag har varit sjukt trött idag. Jag gick upp kl 04.30 för att hinna till mitt plan som skulle ta mig till umeå. Jag flög hem på eftermiddagen, då åkte jag direkt hem och somnade ett tag.

Men till något annat. Jag tänkte att jag skulle berätta lite hur det gick till hos Malou. Tyvärr så fick man inte ta några bilder förutom dem som är ovan.
Jag kom dit ca 40 minuter innan jag skulle in på sändningen. När jag kom fick jag sätta mig i så kallad ”greenroom”, det är som en lounge där man kan sitta och fika och vänta. I greenroom stötte jag på bla Carola, Simon och Arja. Alla var super härliga. Jag och simon känner varandra sen innan så det var inga konstigheter. Jag pratade inte så mycket med Carola och Arja, men dem verkade också otroligt gulliga. Stackars Simon hade super ont i huvudet.

Efter en kaffe så fick jag gå upp till sminket, när jag kom dit så tyckte hon redan att jag var fint sminkad och fint hår så vi gjorde i stort sätt ingenting. När jag kom ner så var det inte många minuter kvar och då började nerverna prata.
Vi gick in i studion där det spelades in och allt kändes mycket mindre än vad det ser ut på TV. Jag hälsade på Malou och fick sätta mig i intervju soffan. Jag hade ju fått en liten hint om vad vi skulle prata om och vilka frågor det skulle vara, men jag försökte att inte tänka på det. Jag gillar mer att inte förbereda så många svar och istället prata direkt från hjärtat, det funkar bäst för mig.

Under inspelningen gick allt super bra, bättre än avd jag hade kunnat tro. När vi var klara så sa vi hejdå och en taxi var beställd. Allt gick väldigt smidigt och fort om jag ska vara ärlig.

En rolig upplevelse att vara med om, det är inte så mer komplicerat än så här.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar