VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bröllopsfrisyrer för kort hår

Jag sitter på Pinterest och tittar (som en besatt) på bruduppsättningar, men när jag kollar på alla härliga frisyrer så tittar jag BARA på uppsättningar som kräver långt hår (som att jag har glömt att jag har kort hår eller som att jag lever i förnekelse haha.

Men nu så var det en tjej som skrev till mig på instagram och undrade hur jag tänkte med hår/uppsättning till bröllopet eftersom jag precis som hon har kort hår. Hon skulle också gifta sig och ville ha lite inspo.

Ja så här tänker jag. Jag lever i förnekelse haha, nä men jag tänker att mitt hår kommer ju iallafall växa 4-5 cm och då borde det gå att sätta upp lite slarvigt/lockigt, typ. Men annars så har jag tänkt att kanske köra lite löshår, clips eller hairtalk. Inte för långt utan bara några centimeter längre än mitt.

MEN nu var jag ju tvungen att googla lite korta bröllopsfrisyrer och hittade dom här.

Vad tycker ni? Jag gillar dom. Försöker att hitta en favorit men vet inte vilken det skulle bli. Kanske 1,2,3,5,7 haha jag kan inte, jag gillar alla.

Gud jag har verkligen inte tänkt att jag ska göra någon prov-frisyr innan utan jag litar helt på Evelina som är såååå van att sminka mig och fixa mitt hår (ähhh fast mest mitt långa hår…)


Kommentarer


  1. Josefine 11 april, 2019 on 22:16 Svara

    Wow, du var snabb ? tack för den! Ser att vi pinnat rätt lika, sjukt bra smak va ?
    Har själv en extra twist på problemet:det ska dessutom fästas en sk ”drop veil” slöja med nålar i håret och den är tänkt att hänga med hela kvällen, vilket kräver nån form av uppsättning, och då håret är så kort i nacken hålls det inte i ngn knut eller så. En månad till bröllopet, alltså paniiiiken ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna