VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mer bröllopsmöte

Igår hade min blivande man och jag ”bröllopsmöte” i 4,5 timme, (sjuuuukt långt, men så bra) vi kollade igenom alla ”lösa trådar” (säger man ens så??)

Hur som helst så har vi nu bokat en svensk präst som flyger ner till Spanien för att ge oss sin välsignelse. Han har också stenkoll på hur vigselschemat kan se ut,

Vi kollade också igenom hur många som har osat (flera har skrivit i kommentarerna att dom ska komma men dom har glömt att kryssa i ”osa” rutan, vilket gör att vi inte ser hur många som faktiskt har osat (ingen biggie men ändå).

Sen bokade vi flygbiljetter till familjen så vi kommer hem (kan ju vara en ganska bra sak att göra eftersom kidsen ska gå i skolan på måndagen). Vore så typiskt oss att i all bröllopsyra glömma en sån sak,

Vi har fortfarande lite småsaker som vi måste ta tag i, typ trycksaker ni vet bordsplacering, vigselhäfte, meny mm, det är fortfarande lite oklart ifall stället som vi gifter oss på har sånt eller om vi måste släpa med oss det från Sverige.

Men annars måste jag säga att det rullar på rätt bra. Gaaaahhh tänk att vi ska gifta oss❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna