VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Den missade detaljen?!

När det gäller brudens outfit till bröllopet ligger SÅ mycket (mitt iaf) fokus på klänningen att man (jag) nästan glömmer bort att man även ska välja…. SKOR?!

På ett sätt tycker jag att det hade varit så coolt att matcha en pampig klänning med ett par coola sneakers. Jag har flera här hemma som jag ÄLSKAR, bland annat dessa:

filefile2

Man ska ju trots allt kunna dansa och hålla igång hela natten så från det perspektivet hade det varit praktiskt men samtidigt vill man ju känna sig som en prinsessa den enda (förhoppningsvis!) dagen man gifter sig. Ett par låga klackar kanske? Eller bred klack? Dessa tycker jag är fina till exempel:666ff3655c069fd8b9c3ad2840f5eb11

Ett alternativ är ju att ha två/flera par skor, för att ha the best of both worlds – höga klackar på vigseln och dansvänliga skor efter middagen. Hur gjorde och tänkte ni?

SÅ mycket att ta beslut kring. Jag känner att jag än så länge inte kommit något längre alls i mina sko-tankar. Det enda jag bestämt är att jag ska köpa ett bigpack med skavsårsplåster oavsett vilka skor det blir.

Nu ska jag hämta min 2 (!!) åring på förskolan. Tänk att man hinner sakna de små på bara några timmar <3

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna