VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Får provköra ny bil hemma!

I samarbete med Wayke

Hej på er!
Som ni kanske minns så skrev jag om Wayke, en bilmarknadsplats jag samarbetar med. I min förra vlogg (som du kan se HÄR) så testade jag tjänsten Waykebuddy där man via ett videosamtal kan få hjälp med sina bilfrågor. Perfekt för mig som inte har nån koll, haha!

Hur som helst så har jag nu fått hem en bil utifrån mina önskningar som jag provkört. Jag fick alltså bilen levererad hem till mig och behövde inte ens tänka på något annat än hur det kändes att köra.

Bilen jag provkörde var en VW Polo från 2017.
Pris: 114900 kronor
Miltal: 3000 mil
Utrustning: Extra garanti och vinterhjul

Här är Waykes utbud av just Volkswagen Polo: https://www.wayke.se/sok/volkswagen/polo

Här ser vi min andra vlogg för Wayke och som ni märker tyckte jag den var väldigt smidig! Skön att köra och bra storlek när man bor mitt i stan som vi gör. :)
Vill du också provköra hemma? https://www.wayke.se/provkoer-hemma

 

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna