VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Livet i hus

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Vardag

1

Gomorron!

Igår flyttade vi ju äntligen ut ur vår lägenhet (äntligen och äntligen, vi har älskat att bo där men den sista månaden har vi bort i kartonger och det har varit så omysigt. Men eftersom vår nya lägenhet inte är färdig renoverad ännu så flyttade vi ut till svärisarna idag som bor i hus.

Jag kan inte beskriva känslan att äntligen ha lämnat all flyttångest (sen blir det väl en ny ångestvända när vi väl ska flytta in i den nya lägenheten och försöka hitta alla saker vi slängt ner lite random i olika hejkånbejkån lådor, men men den dagen den sorgen).

Efter en kväll här i ”huset” så är jag såld… jag måste erkänna -jag älskar att bo i hus (haha ingen hemlighet kanske).  Ikväll har 7åringen kastat pil med farfar, vi har lekt i trädgården, halva familjen har badat och sen har vi kollat lite fotboll. Drömmigt va? Hur ska vi någonsin kunna bo i lägenhet efter det här livet?

P.s Första inspelningsdagen idag av ”Hemliga beundrare”( säsong 2), det är så kul, gud va jsg älskar det programmet.

23

Leo på upptäcktsfärd

4

Det är kul att plaska (och även dricka till mammas förskräckelse.)

5

kvällsbad

6

va? får jag inte dricka?

7

pilkastning med farfar

8 9


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna