VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Köpa bil med hjälp av Wayke

I samarbete med Wayke

wayke

Jag har funderat ett tag på att köpa en bil eftersom jag åker väldigt mycket taxi, så jag behöver en bil som måste funka att ha inne i stan, dvs den ska vara smidig och lätt att parkera, den behöver inte vara stor eller en kombo eftersom vi redan har en stor familjebil. Men det är en djungel att hitta rätt bil, eller det var en djungeln innan jag fick höra talas om bilmarknadsplatsen Wayke och nu har jag ett samarbete med dom. Wayke.se löser allt det där svåra med bilköpet! De har nämligen en tjänst som finns på: www.wayke.se/buddy som innebär personlig rådgivning vid bilköpet, så bra!! Waykebuddy heter den, en buddy som hjälper dig med dina bilfrågor helt enkelt!

Så här såg det ut när jag fick hjälp av Wayke. Snart kommer även del två, håll utkik! 😉


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna