VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Får provköra ny bil hemma!

I samarbete med Wayke

Hej på er!
Som ni kanske minns så skrev jag om Wayke, en bilmarknadsplats jag samarbetar med. I min förra vlogg (som du kan se HÄR) så testade jag tjänsten Waykebuddy där man via ett videosamtal kan få hjälp med sina bilfrågor. Perfekt för mig som inte har nån koll, haha!

Hur som helst så har jag nu fått hem en bil utifrån mina önskningar som jag provkört. Jag fick alltså bilen levererad hem till mig och behövde inte ens tänka på något annat än hur det kändes att köra.

Bilen jag provkörde var en VW Polo från 2017.
Pris: 114900 kronor
Miltal: 3000 mil
Utrustning: Extra garanti och vinterhjul

Här är Waykes utbud av just Volkswagen Polo: https://www.wayke.se/sok/volkswagen/polo

Här ser vi min andra vlogg för Wayke och som ni märker tyckte jag den var väldigt smidig! Skön att köra och bra storlek när man bor mitt i stan som vi gör. :)
Vill du också provköra hemma? https://www.wayke.se/provkoer-hemma

 

 

 

Kommentera

Annons

Livet i hus

1

Gomorron!

Igår flyttade vi ju äntligen ut ur vår lägenhet (äntligen och äntligen, vi har älskat att bo där men den sista månaden har vi bort i kartonger och det har varit så omysigt. Men eftersom vår nya lägenhet inte är färdig renoverad ännu så flyttade vi ut till svärisarna idag som bor i hus.

Jag kan inte beskriva känslan att äntligen ha lämnat all flyttångest (sen blir det väl en ny ångestvända när vi väl ska flytta in i den nya lägenheten och försöka hitta alla saker vi slängt ner lite random i olika hejkånbejkån lådor, men men den dagen den sorgen).

Efter en kväll här i ”huset” så är jag såld… jag måste erkänna -jag älskar att bo i hus (haha ingen hemlighet kanske).  Ikväll har 7åringen kastat pil med farfar, vi har lekt i trädgården, halva familjen har badat och sen har vi kollat lite fotboll. Drömmigt va? Hur ska vi någonsin kunna bo i lägenhet efter det här livet?

P.s Första inspelningsdagen idag av ”Hemliga beundrare”( säsong 2), det är så kul, gud va jsg älskar det programmet.

23

Leo på upptäcktsfärd

4

Det är kul att plaska (och även dricka till mammas förskräckelse.)

5

kvällsbad

6

va? får jag inte dricka?

7

pilkastning med farfar

8 9

Kommentera

Annons

Köpa bil med hjälp av Wayke

I samarbete med Wayke

wayke

Jag har funderat ett tag på att köpa en bil eftersom jag åker väldigt mycket taxi, så jag behöver en bil som måste funka att ha inne i stan, dvs den ska vara smidig och lätt att parkera, den behöver inte vara stor eller en kombo eftersom vi redan har en stor familjebil. Men det är en djungel att hitta rätt bil, eller det var en djungeln innan jag fick höra talas om bilmarknadsplatsen Wayke och nu har jag ett samarbete med dom. Wayke.se löser allt det där svåra med bilköpet! De har nämligen en tjänst som finns på: www.wayke.se/buddy som innebär personlig rådgivning vid bilköpet, så bra!! Waykebuddy heter den, en buddy som hjälper dig med dina bilfrågor helt enkelt!

Så här såg det ut när jag fick hjälp av Wayke. Snart kommer även del två, håll utkik! 😉

Kommentera

Annons

Kaoset!!!

a1

Så här bor vi just nu, det är så rörigt och  kaosigt så jag  kan knappt andas (eller jo det kan jag) men jag kan inte slappna av.

a2

Men inatt sover vi sista natten här och i morgon packas dom sista grejerna ihop och vi flyttar ut till svärföräldrarna som bor helt magiskt. Ni undrar hur länge vi ska bo där?, ja det gör vi också det kan ta en månad eller två innan vår lägenhet blir klar. M E N idag när vi var där så hade dom börjar sätta kakel i badrummet (vilket betyder att badrummet har torkat (JIPPIE) så det kanske bara tar en månad…ja ELLER så tar det två.

a3

Kanske lika bra att ställa in sig på två. Ja då säger vi det.

a4

Toppen!

P.s i morgon börjar vi att spela in en ny säsong av ”Hemliga beundrare” sååå kul!

kaoset hemma…Men så här härligt kommer vi att få det hos svärisarna, härligt va!??
a5 a6

]]>

Kommentera

Annons

Längtar

 

b1 b2 b3 b4 b5

Jag längtar så tillbaka till Gotland och Visby.    Visby måste ju vara en av Sveriges vackraste städer, eller?

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna