VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt bröllop

Haha Calle och jag fick den här bilden skickad till oss i vår ”Toastmaster tråd” som vi har på whatsapp med våra toastmasters Mattias och Wendy.

Mattias skickade bilden och undrade om Wendy och han var nämnda i artikeln.

Min blivande man kontrade och skrev –ja när ses vi? för att planera Malin Gramers bröllop alltså.

Sjukt roligt, det här älskar jag min kille så mycket för, hans humor. Han är så sjukt snabb vilket jag tycker är så roligt och jag tror att det var mycket det som jag föll för hos honom.

Självklart var jag tvungen att fråga om han hade något med bröllopet att göra, för det är väl ändå MITT bröllop, eller? Haha.

Nä men helt ärligt så är det nog så i många fall att kvinnorna är dom som bestämmer mest och har flest åsikter och kanske också är den som drömt längst om bröllopet och har mest tankar kring det.

MEN jag måste säga att min snubbe är jävligt aktiv. Vilket jag tycker är såååå skönt, jag hade inte velat känna mig ensam i alla beslut.

Kommentera

Hindersprövning

Den här veckan ska vi ansöka om hindersprövning.

Jag vet knappt vad det betyder men jag antar att ”dom” typ the government eller vilka ”dom” nu är, ska kolla så att vi inte är syskon eller gifta på annat håll.

Alltså leta efter hinder så att vi inte kan gifta oss. Eller alltså så att det inte är några hinder för oss att gifta oss… ja ni fattar!

Kommentera

Bröllopsfrisyrer långt hår

Igår lade jag ju upp ett inlägg med korta bröllopsfrisyrer, och fick då frågan hur jag hade velat ha håret om det var långt… så här kommer några av bilderna på långt hår som jag sparat som inspo.

Som ni ser det är messy, blommor, hårsmycken och romantiska flätor… ja vi får väl se vad det blir. Känner att håret måste ju passa med klänningen också.

Kommentera

Bröllopsfrisyrer för kort hår

Jag sitter på Pinterest och tittar (som en besatt) på bruduppsättningar, men när jag kollar på alla härliga frisyrer så tittar jag BARA på uppsättningar som kräver långt hår (som att jag har glömt att jag har kort hår eller som att jag lever i förnekelse haha.

Men nu så var det en tjej som skrev till mig på instagram och undrade hur jag tänkte med hår/uppsättning till bröllopet eftersom jag precis som hon har kort hår. Hon skulle också gifta sig och ville ha lite inspo.

Ja så här tänker jag. Jag lever i förnekelse haha, nä men jag tänker att mitt hår kommer ju iallafall växa 4-5 cm och då borde det gå att sätta upp lite slarvigt/lockigt, typ. Men annars så har jag tänkt att kanske köra lite löshår, clips eller hairtalk. Inte för långt utan bara några centimeter längre än mitt.

MEN nu var jag ju tvungen att googla lite korta bröllopsfrisyrer och hittade dom här.

Vad tycker ni? Jag gillar dom. Försöker att hitta en favorit men vet inte vilken det skulle bli. Kanske 1,2,3,5,7 haha jag kan inte, jag gillar alla.

Gud jag har verkligen inte tänkt att jag ska göra någon prov-frisyr innan utan jag litar helt på Evelina som är såååå van att sminka mig och fixa mitt hår (ähhh fast mest mitt långa hår…)

Kommentera (1)

Mer bröllopsmöte

Igår hade min blivande man och jag ”bröllopsmöte” i 4,5 timme, (sjuuuukt långt, men så bra) vi kollade igenom alla ”lösa trådar” (säger man ens så??)

Hur som helst så har vi nu bokat en svensk präst som flyger ner till Spanien för att ge oss sin välsignelse. Han har också stenkoll på hur vigselschemat kan se ut,

Vi kollade också igenom hur många som har osat (flera har skrivit i kommentarerna att dom ska komma men dom har glömt att kryssa i ”osa” rutan, vilket gör att vi inte ser hur många som faktiskt har osat (ingen biggie men ändå).

Sen bokade vi flygbiljetter till familjen så vi kommer hem (kan ju vara en ganska bra sak att göra eftersom kidsen ska gå i skolan på måndagen). Vore så typiskt oss att i all bröllopsyra glömma en sån sak,

Vi har fortfarande lite småsaker som vi måste ta tag i, typ trycksaker ni vet bordsplacering, vigselhäfte, meny mm, det är fortfarande lite oklart ifall stället som vi gifter oss på har sånt eller om vi måste släpa med oss det från Sverige.

Men annars måste jag säga att det rullar på rätt bra. Gaaaahhh tänk att vi ska gifta oss❤️

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna