VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kräftskiva och gråt

<![CDATA[

Jag kan inte fatta att en av bästisens ska flytta utomlands med hela sin familj. Det är alltså min kompis Jessica och hennes man Marcus (plus deras 2 barn) som om två veckor flyttar till Marbella… visserligen säger de att dom ”bara” ska vara borta i ETT år. Men jag tror inte att dom någonsin kommer hem igen. Usch börjar typ grina när jag tänker på det. I helgen var vi iallafall på kräftskiva hos dom och lossades som som att flytten aldrig slulle äga rum.

Jessica och Marcus (några av dom modigaste och mest spontana människorna jag vet) 

Robert och Pontus 

Jessica, Paulina och min guddotter Nomi och jag. 

Dhani och jag sabrerade (här sabrerar han med ett vinglas)

Paulina och Jessica (Bffs)

Jag älskar kräftor och kan sluka 1kg utan problem.

fick manikyr av min 5 åriga kompis innan kalaset.

Rosmos (innehöll bla rosvatten) och jordgubbar

]]>

Kommentera

Annons

Fotobok med rabatt till dig

<![CDATA[

Jag är så glad, äntligen har jag fått ”tummen ur” och gjort några nya fotoböcker tack vare smartphoto och det bästa av allt är att ni kommer få en massa rabatt så att ni kan göra egna.

Använd koden MALINSOMMAR så får du 10% rabatt från första kronan, 20% rabatt från 150 kr och HELA 30% rabatt när du handlar för mer än 300 kr (kampanjen gäller tomm5/9)

Visst det är kul med en massa foton i mobilen men helt ärligt hur ofta tittar man på dom? Jag är så NÖJD att jag redan nu har fixat sommar-albumet (jag brukar annars vara expert på att skjuta upp saker). Det bästa av allt är att barnen älskar det, istället för godnattsaga så bläddrar vi ofta i fotoböckerna och så pratar vi om bilderna och alla minnen som dyker upp, så mysigt! 

Länk till sommarkampanj

Länk direkt till Fotoböcker

Länk direkt till framkallning av bilder

]]>

Kommentera

Annons

Pacha party

<![CDATA[

Förra torsdagen så stannade vi uppe till 01.30 för att åka till klubben Pacha (på Ibiza) och festa. David har en klubb dör på torsdagar som heter ”f**k me i’m famous” Albert och Kevin (Glow in the dark) spelade från typ 01.00 till 03.00 då David skulle börja och köra till 06.00.(då vi i vanliga fall vaknar, om jag inte jobbar gör då går jag upp 05.00)

Så Calle och jag (två trötta småbarnsföräldrar) höll oss vakna, vilket jag aldrig trodde att vi (läs JAG) skulle klara men det gjorde vi och jag var så taggad.

Vi stod bakom David i Dj-båset och jag dansade nonstop från det att vi kom in på stället tills att vi drog, det var nog en av dom roligaste kvällarna på länge. Det var sånt sjukt bra drag. 

Idag lägger jag mig SENAST 22.00 (älskar livets kontraster)

me and my love utanför Pacha

David Guetta

utanför Pacha

David 

San

]]>

Kommentera

Annons

Så fina

<![CDATA[

Gomorron!

Hur fin bild är det här? ❤️ Min blivande man och minstingen. Ni som undrar hur det går med bröllopsplanering… det är sååå svårt, eller rättare sagt vi vet vad vi inte vill, så nu måste vi bara hitta rätt lokal så vi kam sätta datum, vi vet fortfarande inte om vi vill vara i Sverige eller utomlands… men det löser sig.

Nu är jag på väg till radion, 

Ni har väl inte missat att Nrj sänder över hela landet nu?

]]>

Kommentera

Annons

Formentera

<![CDATA[

Förra veckan när vi var på Ibiza så hyrde David en sjukt härlig båt som vi hängde på hela dagen, vi åkte till Formentera där vi stannade och badade och körde jetskis och små seabobs (som små vattenskoters, asroliga.) 

Idag började jag att jobba igen på NRJ.

 Det blir lite annorlunda nu efter sommaren för både Ola och Farao har slutat så det nya gänget är Martin Björk, komikern Messiah Hallberg och jag OCH from idag så hörs vi i hela Sverige, så skoj.  

Självklart fanns det en jacuzzi på båten (?)

Franska fotbollsspelaren (jaja världsmästaren) Florian Thauvin kom ombord och hängde lite, 

Bubbisen och jag i solnedgången

Älskar solnedgångar (cheesy i know). 

Ibiza ”Old town”

]]>

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna