Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Nu drar jag vidare!

Det här blir mitt sista inlägg är på Allt För Föräldrar, det känns vemodigt och lite sorgligt. Vi har vuxit ifrån varandra men jag är sååå tacksam för alla år vi haft tillsammans. Jag kommer sakna er på kontoret, ta hand om er ♥

Och vi andra syns på min nya blogg madeleineilmrud.se

Tipsa gärna om min nya blogg så ses vi där 😀

KRAM

Uppdatering! Många skriver att de inte kommer in på nya bloggen, rensa historiken i fönstret så kommer ni in på nya bloggen! 

30 thoughts on “Nu drar jag vidare!

 1. Är det meningen att när man trycker på länken ska komma tillbaka till gamla bloggen med Allt för föräldrar loggan?

  1. Nej du ska komma rakt in på nya bloggen 😊 prova att rensa i fönstret då kommer du rätt sen ❤️

 2. Trycker på länken och kommer bara tillbaka till allt för föräldrar bloggen. Har även testat att skriva in adressen men kommer bara tillbaka till den här sidan (allt för föräldrar).

    1. Gå in under inställningar och scrolla ner och välj safari sedan scrolla ner till rensa historik och webbplatsdata 😊👍

  1. Vad konstigt :-( Har du instagram? Prova att gå in genom länken i min profil där och se om du kommer in! Håller tummarna. Ska prata med min IT-avd vad felet annars kan vara.

 3. Hej väldigt tråkigt att jag inte kan komma in på din blogg.
  Har följt dig i många år, är tyvärr inte så data kunnig så förstår inte hur jag ska göra.
  Alla är ju inte så bra på datorer hade gärna fortsatt att följa dig synd att jag inte förstår hur man ska göra men lycka till med din nya kramis

  1. Hej Eva, vad tråkigt att du inte får det att funka. Vi kollar på det just i detta. Jag återkommer med lösning :-)

   Kram

   1. Tack snälla då skulle jag bli väldigt glad jag gillar att följa din blogg,jag har följt dig och Mirrkas i många år hennes var inte så svårt att att följa med när hon bytte kramis

 4. Det går inte komma in på din blogg och går man in genom den här länken har man fått upp nya bloggen men med en konstig adress. Men nu funkar inget av delarna. Verkar som du överskridit din ”bandbredd” eller nåt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *