Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

madeleineilmrud.se ♥

Hej fina, hur har ni det? Idag är solen framme här, kallt ute men vackert. Jag har en sådan där uppåt dag idag. Fjärilar magen och en bra känsla. Härligt att känna så. Poppar musik på datorn och har ett bra flow. Har fått tre sms idag som fått mig att le, fick en stor blöt puss av Charlie (händer sällan längre även fast han är en riktigt myspropp) i morse innan han åkte till skolan. EmmyLou var på sitt bästa humör och jag fick dricka kaffe i lugn och ro. Vad är oddsen!?

Det är mycket som händer runtomkring mig nu, mycket roligt som jag har längtat efter länge. En av dom saker är min nya blogg.  Så ni som följer min blogg får väldigt gärna lägga min nya adress på minnet madeleineilmrud.se ♥ Allt är inte riktigt klart ännu men snart så, wiiii!

nyblogg4

blogg2

blogg3

Det känns som om jag vänder blad och påbörjar ett nytt kapitel i mitt liv. Många uppfattar mig som väldigt framåt, oblyg och tuff. Men sanningen är att jag är en av de fegaste människorna i världen, en riktig tönt faktiskt (hahaha). Jag har inga problem att ta för mig, stå på scen eller bjuda på mig själv. Men i andra situationer så kan jag vara väldigt liten.

Det här gångna året som hittills gått så lovade jag mig själv att bli tuffare, våga saker och utvecklas. Ingen rädsla ska få bromsa mina drömmar eller upplevelser. Och vet ni, jag har redan lärt känna mig själv på ett helt annat sätt. Tagit kontroll och vuxit som människa.

Genomgått en stor sorg, upplevt kärlek och lärt mig vilka människor som är mina riktiga vänner. Livet är inte alltid lätt, det ska inte vara lätt. Ingen kan bestämma vad som är rätt och fel, och alla väljer vi våra vägar. Kanske ångrar man saker eller så lär man sig utav det. Men min filosofi är att alltid vara tacksam, även när det inte känns som det. För tänker man på hur mycket fint som omger en själv öppnar ögonen och ser sig omkring så finns det egentligen inget som är värt så mycket som det, och för det ska man vara tacksam. Vare sig det är det lilla eller stora i vardagen.

Så nu blickar vi framåt va? Gör saker som vi aldrig skulle gjort annars och har så roligt vi bara kan? Prova det är läskigt men häftigt :-)

Ska testa en ny ansiktskräm ikväll, en sådan som smetar ut fejset och trollar bort rynkor, vad tror ni funkar det? Eller ska man testa att botoxa sig lite hehe. Jag har en vän som väldigt gärna vill testa botox, kanske skulle överaska henne med det och följa med och titta på så kanske jag skulle våga sen. Superschysst polare här gå in och prova så får jag se om det är farligt! Äsch jag åldras med behag, tycker rynkor är charmigt på sitt sätt men just den där bekymmersrynkan stör mig. Kommer på mig själv med att typ alltid rynka panna, som just nu. I vad jag än gör så rynkar jag pannan så det kanske inte är så lustigt att den är där. Ofta får jag ont i huvudet, en optiker sa till mig en gång att det kunde vara för att jag rynkar panna, det blir som spänningshuvudvärk. Ska kolla upp det.

Nu ska jag fixa lasagne, imorgon har kidsen studiedag så ikväll myser vi lite extra. Glöm inte bort nya adressen madeleineilmrud.se jag skulle bli såååå glad om ni vill följa med mig dit också.

Kramar / Madeleine

 

26 thoughts on “madeleineilmrud.se ♥

  1. Ja än så länge kommer man hit men snart kommer ni till min nya blogg 😍 Tack du är alltid så himla gullig!!

   Ja visst vore det, om man vågade haha ☺️

 1. Kommer absolut hänga med till din nya blogg 👍😊 det ska bli spännande att se 😊 Jag är rätt feg på att testa nya saker men när man väl gör dom så blir man så jäkla stolt över sig själv 😊 Jag har länge gått och tänkt å funderat på en grej som jag vill göra men det blir aldrig av, jag vill med börja blogga 😊 Får väl se om jag får tummen ur 😜

   1. Ja det kanske blir så att det blir en blogg på mig framöver 😊 Kanske man kan få lite tips från en expert 😊

 2. Hejsan! Vad spännande med förändringar. Fick inspiration. Velat börja blogga många år nu. Kanske dags nu 😀 Ville bara berätta lite om hur botox funkar för mig. Alla upplever på sitt egna vis och har olika anledn. Jag får mina injektioner av neurolog. Har haft så fruktansvärt med migrän. Så det är smärtbehandling. Det tar inte bort allt. Men mycke. Har fått ett helt annat liv med smärtor som går stoppa bättre.

  Jag får i låga doser. Som justeras efter behov. Jag kan röra ansiktet. Alla rynkor är inte borta. Lite slätare. Men vill inte öka dosen mer på de ställena så det märks. För mig är det pga smärtlindring. Enda som syns är att stora fåran jag hade av smärta i pannan är borta och inte lika bullig om ögonbrynen därikring . Lite lite har det ändrat form kring brynen. Men behöver effekten. Och det är inte mycke. Och nu slutat störa mig på det. För jösses vad skönt slippa de värsta smärtorna. En befrielse.

  Det hjälper inte alla. Men för mig är det helt fantastiskt.

  1a ggn när eff börja sätta in kändes det lite kul-läskigt. Det killade och kändes som att det smårann vatten ner för ansiktet. Som att smärtan rann av. Jag hade inte ens uppfattat riktigt HUR ont jag JÄMT hade.

  Jag ångrar inte att jag våga testa. Det gav mig så bra smärtlindring. Med skrattrynkor kvar 😉 3 år snart har jag fått det 😀

  Hör gärna av dig om du har frågor som jag kanske kan svara på. Kan vara bra få höra flera personers upplevelser av botoxen.

  All lycka åt dig och din familj 💖

 3. Hej snygging !
  Bry dig inte om att spruta in Botox, du är såå fin som du är. Har man en gång börjat spruta så fortsätter man av bara farten och snart ser du ut som drottning Silvia och jag menar att det är INTE positivt. Låt dig se ut som du är, vacker är du.
  Senast igår såg jag på TV att en hudläkare helt fördömde krämer som skulle ta bort rynkor. Ingen vet hur huden reagerar på lång sikt av dessa medel. Jämför med bröstcancerpatienter som måste läsa på både hud- och body krämer, de kan ha saker i som ”gynnar” cancerbildning.
  Visst har jag provat dessa krämer själv, men börjar nu vara mer försiktig.
  Ha det bra, jag kommer att följa med dig till din nya blogg.

 4. Oj vilka fina bilder på dig du behöver verkligen ingen botox du är jättefin som du är.
  Självklar ska jag följa dig på din nya bloggsida
  ha en forsatt bra dag kram

 5. Att önska att andra får dålig karma är att ge sej själv detsamma :) googla och läs på om karma så kanske du lugnar ner dej innan du snackar och fjäskar runt på B och C kändisar s instagram 😂😂😂

  1. Andrea, du brukar ofta anklaga folk för att mobba och tycka det är hemskt, och du har skrivit om häxjakt Men mest är det ju DU som mobbar mot Madde och verkar bedriva nån form av häxjakt mot henne!? Skäms på dig Andrea!!! Madde jag kommer självklart följa nya bloggen, kul!

 6. Heja Madde du är så ärlig och bra ! Börja inte med Botox du är fin ändå. Kram till dig och Lycka till med nya Bloggen!! Till Trollet Amanda lägg av med din skit!

 7. Madde
  Självklart följer jag dig på din nya blogg. Dina bilder är så fina. Saknar er på TV, vill veta hur era barn är nu. Förstår att de stora inte vill vara med på bild men saknar er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *