Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Tävla om en fin klädhängare i samarbete med thefashionroom.se

Jag har fått äran att tävla ut en superfin kländhängare från thefashionroom.se Självklart ville jag göra det! Den här har även blivit en favorit hemma hos oss. Barnen tycker det är roligt och så är det väldigt snyggt också. En fin detalj i barnrummet eller som vi har, bredvid barnsängen i vårt sovrum.

Tävlingsregler…

1.Gå in och gilla thefashionroom.se på Facebook eller på Instagram (För större vinstchans dela det här inlägget på Facebook. Jätteenkelt genom att trycka på delaknappen längst ner i inlägget).

2. Skriv en kommentar här nedan om varför just DU vill vinna den här klädhängaren. Antingen till dig själv eller kanske till någon annan ♥

Tävlingen avslutas 14/10 klockan 20.00 och vinnaren presenteras här på bloggen.

ställning3

ställning4

ställning5

ställning6

ställning7

ställning2

ställning1

Galgarna och lådorna medföljer ej, men kan köpas separat HÄR. 

Stort lycka till!

Kram / Madeleine

86 thoughts on “Tävla om en fin klädhängare i samarbete med thefashionroom.se

 1. Hej,
  Jag skulle gärna vilja vinna denna fina klädhängare till lillasyster i magen. Hon kommer ju ärva de mesta av storasyster,så de hade varit kul att ha nått nytt i hennes rum. Håller tummarna och hoppas på de bästa. :)

 2. Självklart ska jag dela de hör inlägget älskar o följa eran fina familj! Har varit utan sån här länge men ej haft råd då man inget jobb haft,skulle så gärna vilja vinna den här till min dotter som precis fyllt 4 år! Håller tummarna // Maria

 3. Åh ända sedan min förstfödda dotter kom har jag försökt övertala min sambo om att hon minsann var tvungen att ha en sån här fin klädstång i sitt rum att hänga alla fina klänningar på . Han var då inte alls med i de svängarna men NU när prinsessa nr 2 kommit och klänningar och fina koftor bara slängs i och ur lådorna av stora tjejen är det tamejtusan på tiden att de får hänga på denna underbara klädstång istället . Så nu håller jag tummarna för en vinst så stången bara kan stå där i minstingens rum i all sin glans o sambon kan se sig besegrad i klädstångskampen 😁

 4. Gillat. Skulle passa till mina 3 små döttrar som har sina klänningar i en enda röra,kanske lite mera ordning och reda i rummet med denna fina.

 5. Den skulle vara perfekt till min sonson som är 14 månader i hans barnrum😘😍 farmor och farfars guldhjärta.

 6. Den skulle vara perfekt till min sonson som är 14 månader i hans barnrum😘😍 farmor och farfars guldhjärta.gillat och delat.

 7. Skulle bli överlycklig ,om jag fick äran att vinna! Det skulle pryda mitt barnbarn’s rum, i deras nya hus!! 😃 Gillat & Delat!

 8. Har gillat och delat!
  Skulle passa perfekt till min sons rum då vi precis har renoverat det. Behövs nu lite fina möbler att fylla upp det med😊❤️

 9. Jag hade Blivit sååå glad om jag denna! Vi har ganska dåligt med förvaring här hemma, och just nu delar jag och min dotter garderob, så hade man haft denna att hänga hennes små kläder på så hade jag kunna fyllt upp garderoben med lite mer av mina kläder ist :)

 10. Denna skulle vara så fin i min sons rum.
  Han har fått endel utklädningskläder och just nu når han dem inte själv… med denna klädstång både når och ser man vad han har :)
  Gillat

 11. Denna skulle vara superkul att vinna till min dotters första egna rum. Min Wendela. Den är verkligen jättefin och skulle passa så himla bra med inredningen. :)

 12. Halloj! Jag är 21 år och väntar mitt första barn med bf 12 januari 17. En liten prins. Och jag är helt såld på alla fina kläder som finns att köpa, har redan börjat köpa i stl 68… och de är ju ett tag kvar tills de kommer användas 🙊 Skulle va så kul att kunna hänga upp och få visa några av dom fina plaggen jag köpt, och inte ha allt nertryckt i lådor.
  Håller tummarna nu 🙏🏼
  Kram // Katrin

 13. Det hade varit en fin och utmärkt present till mina små barnbarn för att skapa ordning i deras lilla rum.

  Hälsningar
  Annelie

 14. Jag har länge suktat efter just en sån här till mina barn.
  Vi har snedtak överallt och kan inte ha en garderob att hänga upp de fina klänningarna flickorna har och fin skjortorna till minstingen. Det vore perekt att vinna en sån här och tjejerna (inkl jag 😉 ) skulle verkligen bli jätte glad😃😍

 15. Jag vill vinna för ända sen min dotter föddes för snart 14 månader sen har hennes finaste klänningar fått hänga på ett torkställ i vardagsrummet… Det vore så fint att ha denna hängare att ha kläderna på istället, då blir det även mer plats för lek och bus i vardagsrummet!

  Gillar på både Facebook och instagram

 16. Min dotter fyller 1 år den 8 oktober,skulle vara en perfekt 1 års present. I hennes paket här hemma ligger redan lite fina klänningar som skulle passa perfekt på klädstången.

 17. Gillat på instagram :-)

  Jag och min sambo väntar vårat första barn nu i april.
  Flyttar till ny lägenhet i november och jag ska få inreda babyrummet. Ska bli så himla spännande och kul att få göra fint till den lilla. Och klädhängaren skulle göra sig så bra i babyrummet. ❤

 18. Skulle så gärna vilja vinna denna fina klädhängare till min lilla filur som gömmer sig i magen, men som är beräknad att göra entré i världen den 18 oktober. Många av bebisens plagg är för fina för att ligga i byrån när de inte används så varför inte ha dom framme som en fin och mysig inredningsdetalj?

 19. Har delat och gillat på Facebook:)

  Vi har byggt hus det senaste året och inom Oktober kommer övervåningen vara färdig och barnen kommer äntligen få egna rum igen.

  De har varit riktiga små kämpar under det här året när vi byggt och har delat sovrum med sina föräldrar. Är även gravid med barn nummer tre och är sjukskriven nu sista tre månaderna så det skulle inte sitta fel med en vinst pga ekonomin heller:)

  Har kollat på en sån här klädställning till våran dotter som är fyra år. Det skulle passa perfekt till alla Prinsseskläningar och utklädningskläder.

  Håller tummarna

 20. Har både gillat och delat ditt i lägg:)
  Jag hade verkligen blivit super glad av att vinna denna fina. Vi har precis flytta och dotterns rum ekar ganska tomt just nu, har inte hittat nått jag fastnat för eller så har inte budgeten tillåtit de grejerna. Så vi får ta och i handla lote i taget. Men hade vi då vunnit denna fina hade vi kommit en bit på vägen. Kram

 21. Vår lägenhet är trång och just nu delar jag och min lilla dotter på en garderob, det skulle underlätta så att få ha en egen liten klädställning till lillan, där hon kan själv få välja sina klänningar🌸 Då intresset av det är stort just nu.

 22. Jag har suktat efter en sån länge, har önskat mig en och bett upp till universum så kanske kanske dom hör min bön nu 😀 Jag har små underbart vackra plagg som ligger framme och det ser så stökigt ut, jag vill ha ordning och reda. Därför är den fina klädställningen min dröm för att ha en vacker plats till dom fina plaggen som är som smycken, dom inte bör ligga i travar eller vara instängda där dom inte syns. Jag gillar sen länge både på facebook och instagram :)

 23. Gillat och delat på Facebook o gillat på insta gram.
  Jag vill vinna just denna till mina döttrar som behöver någonstans att hänga finkläderna på. Då vi inte kan få in en garderob i rummet pga av att det är snedvägg på båda sidor.

 24. Jag skulle vilja vinna denna för att kunna ha i min dotters rum. Det är inte bara praktiskt utan också väldigt fint att ha som inredningsdetalj och jag skulle älska att kunna kika på hennes söta små klänningar 😍

 25. Jag vill vinna för att denna förtjusande klädställning hade suttit som en smäck i minsta dotterns kommande rum! Den är ju dessutom lia (lika;-)) gullig som hon.

 26. Åh, 🌌
  Vill självklart vinna denna magiska klädhängare❗
  Den är estetisk o praktisk på samma gång o är något jag verkligen behöver i mitt liv o hem.
  Tycker den passar både stora o små änglar.
  Älskar designen, formen o detaljerna. Stunning❗
  Vitt är det nya svarta helt klart, hoppas innerligt klädhängaren landar tillsammans med hösten i en rasande fart❗
  Den är en säker vinnare o skulle ge hemmet en energiboost o en extravagant twist.
  Genom att tillsätta färgglada kläder på hängaren blir det en match made in heaven❗
  Den är hemmets tappade pusselbit i favoritfärgen vit❗
  Please; Låt mig få denna vinst i min famn o jag skulle få en faboluos fall❗
  🔮🌱🍑

 27. Den önskar jag verkligen mig till min dotter så kanske hon hänger upp kläderna(med mammas hjälp)😄Istället för o lägga dom överallt i huset o kanske låter kläderna jag lägger fram på kvällen hänga kvar i stället förbi gömma dom😜

 28. Nu har jag gillat på FB och även på Instagram! :) Skulle verkligen vilja vinna detta som jag kan ge mitt blivande barnbarn eftersom jag ska bli mormor snart!
  Jag håller tummarna för att turen är på min sida!

 29. I februari månad fick vi veta att vi skulle bli föräldrar igen, vi var så lyckliga! Lyckan varade dock inte länge, i maj fick min sambo diagnosen testikelcancer. Hela sommaren har han fått behandling med cytostatika på Uppsala sjukhus. Jag och våran 2 åriga dotter har
  Vart med honom i Uppsala och det har varit så tufft att se honom så dålig som cellgifterna gjort honom :( Nu ligger jag här med våran 14 dagars bebis i famnen, stora tjejen sover i sin säng . Och sambon är i Uppsala och ska opereras. Jag är så ledsen, livet är så orättvist. Vill bara att han ska få må bra och vara här med oss.
  Att vinna den här fina klädställningen skulle verkligen vara guld värt, då sommaren har spenderats i Uppsala har vi inte hunnit förbereda alls inför bebisens ankomst och hennes kläder ligger på hög i tvättstugan. Skulle vara så kul att hänga upp hennes fina klänningar och koftor.
  Kram

  1. Elina jag blir så berörd, livet kan vara så orättvist! Jag hoppas verkligen att det går bra för din sambo och att ni ska få vara tillsammans snart igen❤️Styrkekram till er alla❤️

  2. Beklagar att din sambo är sjuk men grattis till dottern.
   Du är verkligen värd att vinna denna underbara klädhängare.
   Lycka till med allt.
   Hälsningar Skåne.

 30. Hade passat perfekt i min sons rum som vi inte har börjat inreda ännu eftersom jag är föräldraledig och plånboken inte är så fet😀

 31. Denna vackra skapelse skulle jag och min son, Mille, vid eventuell vinst ge bort till hans älskade lilla tremänning Alice som just kommit till världen. Hon kanske inte har sådan stor glädje av den just nu. Men hennes underbart starka mor (som egentligen, enligt läkarna, inte var kapabel till att få barn av tusen olika anledningar) skulle skutta utav lycka över att få hänga alla Alice fina klänningar på denna!

 32. Önskar vinna då jag & min sambo väntar vårt första barn ihop. Vi har precis börjat inreda bebis framtida rum där klädhängaren skulle passa perfekt! 💕

 33. Åh älskar denna klädhängaren. Vill vinna den till min fina systerdotter. Hon skulle älska att ha sina prinsessklänningar upphängda på den. Thefashionroom.se har grymt fina saker! En ny favoritsida som jag besöker ofta!

  Kram

 34. Gillat o o super delat!
  Ska få en liten plutt i mars, de må vara den 3 men pga. Ekonomin och andra faktorer har jag aldrig fått göra det där dröm rummet till mina barn, och vad skulle vara bättre än att vinna denna underbara skapelse, en bit på vägen till mitt dröm rum för kidsen! 😘 håller alla tummar o tår! Stor kram o puss! 💕😘🎉🎈💗👊👌

 35. Jag vill vinna klädhängaren till min dotter Amelia, den skulle passa perfekt i hennes nya rum rum hon ska snart får. Anledningen till att jag vill vinna är för att jag är nyskild och har haft en väldigt tuff period den sista tiden. Jag har även precis fått mitt fjärde barn för 1 månad sedan och när man är föräldraledig har man inte så jätte gått ställt. å om jag skulle vinna vet jag att Amelia skulle få den bästa och finaste julklappen och hon skulle bli så glad över den

 36. GUUUD vilken piffig och stilren barnhängare😍
  Jag hade blivit överlycklig om jag hade fått inreda vårt pojkrum till vår 6 månaders pojke med denna härliga hängare👌👍
  Vill även passa på att säga hur glad o inspirerande blogg du har madde och jag verkligen AVGUDAR The fashionroom.se😍🕎

 37. Jag har gillat och delat. Vill jätte gärna ha en sådan till min lilla pojke som fyller 1 år nästa månad och som äntligen fått ett eget rum som ska inredas. Men då jag är föräldraledig så är plånboken ganska tom. Så jag hoppas på en vinst 😆

 38. Följer på instagram @lottemagnusson
  Jag hade velat vinna denna till min tjej som fyller 2år nu på fredag (7e) för hennes rum är opersonligt och inte så mysigt. Jag är sugen på att göra om där inne + att en klädhängare hade underlättat i vardagen då jag får panik om inte Kläderna är framlagda kvällen innan. Nu kan jag inte lägga de där jag brukar för vi har precis köpt en valp som bär runt på allt. Håller tummarna 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

 39. Jag vill vinna den här för att den skulle passa perfekt i min 4 åriga dotters rum. Hon skulle älska att hänga sina prinsesskläningar där.

 40. Vår ovanvåning är obebodd o vi väntar på att sätta igång renovering under nästa år. När det är klart ska killarna dela rum. Har en son som är 2 1/2 år som har ett litet men helt perfekt barnrum. Lillebror är 2 mån o har sina kläder p undantag i storebrors garderob. Denna supersöta hängare hade varit både en fin detalj i rummet och löst en del av rådande förvaringsproblem!! Coolt med en hängare för snygga killkläder framme tycker jag.

 41. Oj SÅ snygg!
  I mars/april skall jag bli bonusmormor- längtar SÅ då mina egna barn är 16 och 19 år. Tänk att redan nu få börja köpa bäbiskläder, fylla denna och få ge bort en komplett garderob när en ny stjärna anländer till familjen.

 42. Håller på att fixa på barnens rum, denna skulle va underbar på dotterns rum. Härlig inredningsdetalj samtidigt får man ordning o reda! Både en glad mor & dotter om vår tur är framme..

  Trevlig kväll!!

 43. Gillat och delat! En fantastiskt fin inredningsdetalj, samtidigt praktisk!
  Vinner alltid på chokladhjul på Liseberg, aldrig i sådana här tävlingar!
  Dags för omvänd vinst😉

 44. Jag önskar vinna denna fina klädhängare till min son, vi bor ganska trångt i en 2a så skulle va så fint att kunna hänga upp hans kläder snyggt på denna fina hängare 😍👍🏻🙌🏻

 45. Håller tummarna för vinst! Dottern på 5 år ska nu få eget rum, och slippa dela med mig och storebror, när vi äntligen flyttar till större. Klädställningen hade passat perfekt till prinsessklänning och stålmannendräkt.

 46. Gillat och delat på Facebook. Vill så gärna vinna den här till en liten kille på snart 8 månader som bor hos oss. Skulle vara så fin här hemma! Hoppas på tur.

 47. Kombinationen en dotter som älskar klänningar och en mamma som avskyr att stryka rimmar illa! Därför skulle jag vilja vinna den här klädhängaren, så behöver jag inte stryka LIKA ofta iallafall!

 48. Jag önskar vinna den åt mitt första älskade barnbarn Alice ❤ då hennes vackra klänningar skulle göra sig fint på denna klädställning.

 49. Den är så fiiiiin!! 😍 Jag skulle vilja vinna den till lilla ärtan i magen, vårat första barn är beräknat 21 okt och just nu trängs bäbisens kläder i min sambos byrå, för någon extra byrå har vi inte plats med i vår 2:a. Så en klädhängare skulle både vara bra praktiskt och som inredningsdetalj😍

 50. Jag vill vara med och tävla!
  Håller precis på att höra om i barnens rum och denna klädställning skulle passa perfekt. Så nu håller jag tummar och tår för en vinst! :)

  Tack för att du är en inspiration på flera plan i livet <3

 51. Jag skulle ge denna fina i dop present till en liten Selma som jag är moster till 💖
  Den skulle pryda hennes lilla rum perfekt och alla fina klänningar och tröjor som Selma har skulle få hänga där så fint ❤

 52. Skulle så gärna vilja vinna denna fina klädhängare, skulle vara perfekt att ge bort den i julklapp eller present till mitt gudbarn. Eller varför inte behålla den själv till kommande barn i framtiden?! Håller alla tummar och tår jag kan att just jag ska ha turen!

 53. Lycka till alla ni som tävlar. Men som vanligt he he får jag en fundering Varför ökar det chanserna att vinna om man delar detta inlägg ?

 54. Hade varit kul att vinna denna till min dotter som fyller 2år nu i slutet på oktober och som börjat få upp ögonen för utklädnad och att göra sig ”fin” som hon säger. Håller tummarna :)

 55. Åh tänk om man hade vunnit denna till barnen.. Inne på dag fem med feber hos minstingen och sprucken trumhinna /öroninflammation.. Att få vinna hade muntrat upp stämningen en aning i detta höstrusk som bara börjat!!

 56. Om 2 veckor är vår lilla dotter beräknad att födas, så just nu pågår projekt inreda barnkammaren. Denna klädställning hade vart så fin som inrednings detalj och samtidigt super praktiskt för att få en överblick över alla små söta bebiskläder.

  Följer på instagram som Miasdag och delar på Facebook som Mia Korch

 57. Önskar vinna den här till dem minsta, hade varit perfekt då vi inte har tillräckligt med garderober och har suktat efter en sådan här länge, och den skulle vara perfekt så nu håller vi tummar & tår :)
  Gillat & delat!

 58. Gillat o delat! Vi har precis fått vår fjärde bebis 💙 en liten prins! Den skulle passa perfekt i hans rum, o hänga de fina små kläderna han har 🍼♥️💙

 59. Gillat och delat✊🏻 har Hjortborg ordning min dotters rum, som är väldigt litet och finns ingen garderob, så denna skulle bli perfekt att hänga hennes kläder på 😊

 60. Skulle vilja vinna denna till min syster som väntar sitt första barn, vi väntar med spänning för att se vad det är för en individ som gömmer sig därinne. Min syster finns alltid nära och hon är verkligen värd att få lite uppskattning ☺

 61. Åh! Denna skulle vara så perfekt! Min syster har nyss fått en liten bebis! Den skulle passa så bra in i deras barnrum ! Bästa presenten kommer alltid från moster 😉 håller tummarna nu (a)

 62. Skulle jag vinna den skulle jag ge den till min syster och hennes två tjejer :) Hon fick precis sitt andra barn. Hade varit så kul och få skämma bort dom med en sån här fin klädhängare :)

 63. Hej!
  Vill gärna vinna denna åt min systerson. Vet att hans mamma drömt om en sån här ät honom och nu har han plats då han fått eget rum efter deras flytt. Tyvärr är det svårt för henne att själv köpa en eftersom hon är ensamstående. Skulle vara underbart att få göra dom glada!
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin vecka!

 64. Jag hoppas jag har turen med mig denna gång, vi håller på att göra i ordning ett nytt rum till vår flicka på 7 år hon har alltid önskat sig en egen klädställning! Hon har lite svårt för förändringar och de är inte helt lätt att göra de här så de blir så bra som möjligt kanske skulle en sån här vinst pusha henne ♡♡
  Delat på fb

 65. Mina barn har precis fått varsitt eget rum. Äntligen, dom är så nöjda. Sonen är äldst och fick nya möbler och de stora rummet. Dottern är snart 1.5 år o behövde inte så stort, men hon behöver en fin klädhängare som verkligen skulle passa i hennes rum som den prinsessa hon är ❤️

 66. Vi är precis i fas att renovera barnrummet till bebis i magen. Att få inreda med denna söta lilla klädställning hade varit jättefint. Håller tummarna!

 67. Gillar på både Facebook och Instagram. Delat.
  Skulle passa perfekt hemma hos en prinsessa som vi brukar låna ibland. Vi brukar kalla henne vårat lånebarn <3 . Det är våra vänners barn. En tjej på 2 år. Hon värmer ens hjärta varje gång man träffar henne. Känner man sig lite nere så är det bara att gå och besöka henne så blir man glad.

 68. För ett år sedan hade jag fyra barn. Mellan 9 och 13 var de då, jag och min man var så otroligt nöjda med barnaskaran, det fanns inte på kartan att det skulle bli fler. Bilen var (nästan) full, huset överfullt.

  Men, det blir inte alltid som man tänkt sig. I början av november plussade jag, helt oväntat. Nästan chockartat konstaterade vi att oj, vi ska bli fembarnsföräldrar! Omgående växte kärleken till att kunna rymma ännu ett barn, men tyvärr växte inte huset på samma sätt. Ommöblering i vårt sovrum inleddes, vi lyckades skuffa dubbelsängen intill ena väggen så att en spjälsäng skulle få plats.

  Gulliga dekaler på väggen och en rar nattlampa förvandlade ett hörn av sovrummet till barnrum. Men klädförvaring är det sämre med. Plats har gjorts i en byrå till vår lilla Bellas kläder. Hon har nyss blivit två månader och har verkligen gjort familjen komplett. (Fast man ska ju aldrig säga aldrig, vi trodde ju att vi var klara efter fyra…)
  Den här klädställningen skulle passa så himla fint i hennes hörn av sovrummet. Då skulle det kännas som hennes rum på riktigt, och inte bara en tillfällig sovplats.

  (Jag har delat inlägget på Facebook, samt gillat både på fejan och Insta.)

 69. Jag hade ställt in denna fina klädhängare till en liten tjej som är 10 år och som älskar kläder. Jag vet att hon skulle bli jätteglad om hon fick en sådan här fin klädhängare. Hon gillar redan kläder och vet precis vilka plagg hon vill ha. Hon har redan en personlig klädstil och följer inte vad kompisar har på sig. Jag gillar och delar på facebook.

 70. Jag har OCD o form av städning och ordning/reda. Det är viktigt för mig att varje sak har sin plats och att det alltid ser prydligt och fräscht ut.
  Dessutom älskar jag stjärnor. Ser redan framör mig en stjärnlåda för varje barn.
  Tänk vilken harmonisk hall vi skulle få för att inte tala om vilken harmonisk mamma.

 71. Åh jag hade älskat att ge en sådan till dottern ❤ det hade blivit fint i hennes annars så naturliga rum. Då hade det blivit lite flickigare❤

 72. Ojojoj! vilken vansinnigt söt klädhängare :) Den skulle min lilla gullunge Matias ha på sitt rum och den skulle bli så fin där :)
  Jag har Gillat & Delat tävlingen & Hoppas till tusen på turen :) <3

 73. Gillat på instagram, då jag inte har facebook.
  Denna söta klädhängare skulle passa till min sons kläder, då man ser vad han har och slipper rota runt som en galning varje morgon i byrån :)

 74. Jag skulle ge den till mitt lilla barnbarn som föds om ca 1 v.
  Den hade passat perfekt till henne.

  Gillat & Delat

 75. Hej!

  Jag skulle vilja vinna klädhängaren till min yngsta dotter, hon delar rum med två av sina bröder och det känns svårt att hitta en balans i rummet så att hon (Aimee) får känna att hon har en självklar plats i rummet. Hon har flera vackra klänningar som tyvärr hänger undangömda i garderoben, klädhängaren vore perfekt för lite ”show off” 😀
  Jag har delat ditt inlägg på FB :) Och gillat thefashionroom.se :)
  Ha det gott!

 76. Har inte fb men gillar på instagram.
  Skulle vilja vinna klädställningen till min lilla tjej som ska få ett eget rum när vi flyttar i januari. Vore kul med något nytt till hennes blivande rum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *