Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Hemligheter och boost!

Har ni varit med om att livet någon gång kommit emellan? De flesta som har barn vet nog precis vad jag menar. Ja och de utan barn också såklart. Ibland händer det saker som gör att man fokusera på annat. Jag lovade att kika in med en hemlighet igår MEN livet kom emellan. Hoppas ni kan ha överseende med det :-)

Jag har en liten hemlighet, kommer till det… Men först vill jag lyfta min fina vän Magdalena Graafs nya all in one boost! Jag skrev lite om det igår på instagram när jag äntligen fick berätta om det. Det här är något som Magdalena jobbat med länge, något som hon är såå galet stolt över. Jag tycker hon är grym!

Det här är en tablett som innehåller en massa bra saker. Allt från chilliextrakt, kokosfett, rosenrotsextrakt, gurkmejaextrakt, ingefärsextrakt, havtornsextrakt, spenatextrakt, fläderextrakt, schisandra pulver, panax gingseng, rysk rotextrakt, pepparrotextrakt, röd maca pulver till grönt kaffeextrakt. Bara en massa bra naturliga ingredienser som är bra för kroppen på olika sätt och vis. Kapseln är tvådelade så du kan med enkelhet öppna den och hälla i pulvret i någon dryck. Inga bindemedel eller gelatin och ingen ytbehandling. Man har tänkt på allt!

Nu vet jag precis som de flesta andra att inga tabletter kan trolla. Det finns inga genvägar till en superfit kropp, bra kostvanor och daglig motion är ett måste. Men det finns hjälpmedel, en masa olika sätt att boosta på för att komma igång, bli motiverad och ge det hela en kick. Alla som lyfter vikter och tar proteinpulver? Ja det är en slags kick och boost för dom precis på samma sätt som detta. Det finns en hel djungel av allt bra man ska stoppa i sig för att ge kroppen det ultimata. Det är självklart bäst att äta allt naturligt, direkt. Men vem orkar att köpa alla dessa ingredienser som jag skrivit om här ovan. Sen kanske man inte heller tycker det är superkul att stoppa i sig tio olika tabletter, där varje tablett endast har en enskild ingrediens och verksamt ämne. Magdalena har lyckats få med alla bra saker i en tablett! Allt handlar inte nödvändigtvis inte heller om att man vill gå ner i vikt och få en superfit kropp, all in one boost ger energi så man blir pigg! Rosenrot, schisandra, panax gingseng, ryskrot och röd maca är ingredienser som ger oss energi.

image 

image

Mammorna hemma hos Maggan, tänk att alla vi mammor tillsammans med Maggan har tjugonio barn! Ett härligt kaos ♥ En gemensam husvagnssemester kanske vore något? 😀 

Vill ni testa Magdalenas boost, så kan ni läsa mera och beställa HÄR! Micke tjatade på mig att han ville testa först, han hade läst att Philip åt dom, och så är det, dom här tabletterna är inte bara för kvinnor utan de är även för män. Han tog första dosen idag, två tabletter ihop med måltid. Jag har fotat honom och efter 30 portioner dvs en burk så kommer jag fota honom igen. Visa före och efterbilder och så frågar vi honom hur han mår. Det ska bli roligt att se vad som händer.  Magdalena berättade att hon kände en förändring efter bara några dagar, hon blev framförallt piggare. To be continued…

Och nu till den lilla hemligheten wiiiii! Fint va ♥

ställning3

ställning4

Klädhängaren, jag är kär i den! Den är sååå himla fin. En del saker tittalar mig mer, det här är en utav dom! Kalla mig materiel jag tar det.

Vad skulle ni säga om att få en alldeles egen sådan här klädhängare? Till barnens rum, till barnbarnen, till en vän som fått barn eller till dig som väntar barn? Visst skulle det vara roligt?

Imorgon förmiddag kommer nämligen jag tävla ut precis en sådan klädhängare här på bloggen. Hoppas ni vill vara med och tävla :-)

Kram / Madeleine

 

30 thoughts on “Hemligheter och boost!

 1. Det var solklart att hon är gravid….. grattis!
  Men det som jag inte fattar är att man gör reklam för ngt som en läkemedel som man inte alls känner samt hur den verkar…. Bara tjäna pengar är viktigt!!

 2. Nej, inte du också !!! Prata med läkemedelsverket innan du tror på bluffen! Natur”läkemedel” är inte testade och inga piller kan ha alla de saker som de lovar. Finns inte på denna jord.
  Men om man vill slösa pengar på en bluffsak är det ju ok. Äter man några som helst andra mediciner bör man tala med sin läkare först. Naturläkemedel kan rasera altt de ” riktiga” medicinerna byggt upp. Och ät aldrig naturmedel om man är gravid!!

  1. Bra att du skriver det här. Jag blir på riktigt rädd av sånt här.
   En offentlig person, en bloggare med ganska många läsare, som lånar ut sitt namn till en ”mirakeltablett”….
   Det är inte alltid bra att stoppa i sig ”hälsokost” som du skriver passar det inte alltid ihop med den ev. medicin man redan äter.
   Och hur i hela friden kan så många fråga, ”kan jag äta den när jag är gravid/ammar”???
   Snälla människor, ät vanlig mat så får ni i er allt som kroppen behöver.
   Mår ni inte bra gå till VC och be dom ta prover då kan ni få reda på om något ev fattas i kroppen.
   Stoppa inte i er ett piller som ”en kändis” ”arbetat med länge för att ta fram???
   Dessutom pratas det om viktminskning….snälla….

  1. Man kan ju plocka fram gamla kläder ur garderoben, eller köpa bebiskläder till någon annan och då passa på att visa dem i denna ställning.

   Är hon gravid lär hon inte vara alltför sen med att berätta det tids nog 😊

 3. Åhh vore drömmen att kunna ge en så fin gåva till min bror och svägerska nu när de väntar sitt första barn. De ska snart börja inreda barnrummet… :)

 4. Åååhhh sååå söt ,, klädhängare !! Skulle gärna ge den till mitt lilla barnbarn Cornelia ,, så kanske hon lärde sig hänga upp sina kläder ! 👍❤️

 5. Nu hänger jag inte med alls här…. DU har fått ett kosttillskott av Magdalena Graaf som Micke (antar din man?)tjatar om att ta för att Filip äter det? Är Filip Mickes kompis som testat och sett att det gett resultat? Du kan inte bara namedroppa så där, jag vet inte alls vilka Micke är kompis med så???
  Jag är helt säker på att det inte är något fel med kosttillskottet, jag vet vad som är i och hur dagsbehovet är o liknande och om det ger någon en boost så är det ju hur bra som helst eller som jag tycker, placeboeffekten är i bland den bästa effekten vad det än gäller och nu vet jag att better you är bra och att de månar om sitt varumärke så de vill nog INTE sätta sitt rykte på spel, tänkte till er som är oroliga här bland kommentarerna..

 6. Om du är gravid som du är gravid som di ser ut att vara är det oansvarigt ut i fem det förhållande som du lever i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *