Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Cravings och öppningsevent hos STRONGER.

God förmiddag, eller godmorgon som det kanske fortfarande är för en del? Inatt har sängen varit full av ungar, man vaknar och det känns som man gjort tuffaste passet ever på gymmet. Härligt är det! Fast faktiskt, jag tycker det är väldigt mysigt att samsova, det låter lite konstigt dock. När man säger ordet samsova, känns lite annorlunda? Äsch jag vet inte hahaha. Jag har mina barn i sängen tills de blir sådär 1 1/2 år, EmmyLou är 2 år nu så det är dags att introducera en egen säng. Hjälp vad jobbigt! Hon har ju givetvis sovit i sin spjälsäng men oftast så vaknar hon och då är det mammas säng som gäller. Men att ha Colin och Tuvis i sängen inatt också var ingen höjdare, då är samsova inget jag vill göra.

Innan familjen vaknade imorse så njöt jag av en ensamfrukost. Så skönt! Jag har fått cravings på verum hälsofil och cornflakes. Fil har jag inte ätit sedan jag var liten, men just nu är det ett måste på morgonen. Så mina kära finn crisp, vad skulle jag göra utan dom? Jag har alltid haft svårt att äta mjuk smörgås på morgonen, det bara liksom växer i munnen. Helst av allt så äter jag brunch eller går direkt på lunch.

frulle10

frulle11

I fredags så var jag och Therese på STRONGERs öppningsevent i Nacka Forum. Vilken fin butik de har öppnat, ljust och tilltalande! Det bjöds på snacks och bubbel. Vi fastnade för samma träningskläder, fitji kit i blåa toner. Tjejerna i butiken var gulliga och visade oss runt.

stronger1

stronger9

stronger10

stronger2

stronger3

stronger8

Snygga shakers i marmorlook. Jag fastnade väldigt mycket för deras gymbags också. Hur snyggt är inte detta set i granite? Love it! Jag gillar att strongers träningskläder andas och är väldigt bekväma. Det finns inget värre än träningskläder som är obekväma, träningen blir inte alls effektiv då.

stronger7

stronger6

stronger4

stronger5

Therese filmade under vår vistelse i Stockholm och lite när vi var på eventet, det kommer att komma upp en vlogg på youtube hos henne sen, jag hojtar till så får vi hålla koll. Med oss fick vi en liten goodiebag innehållande en träningsdryck, tidning, strongerarmband, parfymprov från Efva Attling, proteinbars och en liten hand cream från clinique.

träna1

träna21

träna25

Jag har använt strongers kläder länge därför var det extra kul att besöka deras butik. Titta vad liten EmmyLou var ♥

Glöm inte att titta in om en lite stund så kommer jag berätta om  något roligt som jag tror ni kommer tycka om!

Kram / Madeleine

34 thoughts on “Cravings och öppningsevent hos STRONGER.

 1. Vilket härligt event..en sån trevlig goodiebag ni fick! Underbar bild på lilla Emmy-Lou haha så söt! Vad står det på din arm Madde? Spännande vad du ska berätta. Ha en skön söndag!

  1. Nej varför ska göra det? Detta är inget samarbete överhuvudtaget. Allt som jag lägger upp behöver nödvändigtvis inte vara en köpt annons 😊

 2. Hej! Kollar din blogg varje dag och väntar fortfarande på ett speciellt inlägg… ! HUR går det för den cancersjuka pappan du skrivit om och haft insamlig för så han kunde åka utomlands för behandling??? Har frågat förut… o sett någon annan läsare undra med… o du skulle skriva inom kort…? Förstår att du har mycket omkring dig… men tror att det är flera som undrar / Kram

  1. Hej Sofia, nej jag mobbar ingen överhuvudtaget. Däremot känner jag mig själv väldigt utsatt för förtal och kränkningar och kommer gå vidare med det!

 3. Typsnittet i din rubrik är väldigt svårläst! Såg inte att det stod Stronger förrän jag såg samma ord i undertexten! Vet inte om det bara är jag som ofta har problem men om det är många kanske du kan ta något tydligare?

  1. Håller med! Brukar få läsa rubriken flera gånger. Snyggt är det om man blandar versaler med gemener annars svårläst.

 4. Hej Madeleine,

  Du skulle inte vilja berätta i ett inlägg hur man (du gör) för att hinna med barnen efter deras olika krav (åldrar). Jag har tre barn och kan ibland känna mig som sämsta mamman, speciellt till den äldsta (som snart är 15 år) då han verkligen är stor nu (minstingen är 4 månader).

  Alla säger att man kan göra småsaker ihop, som att laga mat, spela spel och allt sådant, men de har ju fullt upp med skolor, kompisar och annat. Hur känner och gör du?

  Jennie
  http://www.egosidan.blogg.se

  1. Hoppsan, tror Madde somnade ifrån bloggen 😉
   Men Mirka mfl har redan hunnit göra reklam för de piller jag tror det handlar om….

   1. Om det nu var det som åsyftades så undrar jag på vilket sätt Madde ansåg att det skulle vara roligt för oss läsare?
    Ännu en produkt som en ”kändis” sätter sitt namn på, tack men nej tack.

     1. Ja verkligen hon är min stora idol, så nu måste jag göra allt som henne! Klippa samma frisyr, köpa samma kläder, umgås med alla hon umgås med och har jag tur så vill hon gifta sig med mig! Hehehe…

  2. Det blev väl inget av med det, precis som vanligt. Madde berättar jämt om saker som sedan bara rinner ut i sanden.

   1. Att umgås med hennes vänner har och försöker du ju också :) men du förstår att det är skillnad på att vara vänner eller bekanta ! Du hade verkligen förvånat om du INTE lagt upp en jättenärbild på Maggan och dej när ni träffades i en jobbrelaterad situation, ser inte att Maggot lagt ut nån bild på er / dej nånstans?

  1. kan upplysa dig om att allting som säljs av alla vare sig brödlimpa i den lokala butiken, bil hos bilhandlaren eller godis i godiskiosken handlar om att tjäna pengar 😀 Välkommen till verkligheten 😀

 5. ni som kommenterar om huruvida Madde uppdaterar eller inte, om nåt inlägg kan tänkas vara sponsrat eller frågar varför hon inte kommer ihåg att skriva om vissa saker (SHIT vilken koll ni har) alltså har ni inget bättre för er? Sitter ni framför datorn / mobilen / paddan 24/7 eller? Ut och spring, hugg ved, umgås med barnen eller lägg bara tiden på något annat vettigt än att skriva meningslösa kommentarer! Lyft på ändan och vänd blicken utåt!

  1. ja det gör jag umgås med mina barn jag läser böcker sköter mitt hem har harmoni
   med själv jaga inte en förljugen värld

 6. Ja vad gäller klädstilen så har du ju försökt ! Angående frisyren så skulle du ju verkligen fråga din väninna JH om råd, för tycka vad man vill , men god smak och stil är har hon verkligen !!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *