Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Bullar, event och tacksam.

Idag har jag varit helt golvad, heter det så? Jag har legat i soffan i alla fall. Mina små rumpnissar har klängt på mig, pussat och kramats. Igår var jag i Stockholm hela dagen. Hade ett spännande möte som jag ska berätta mera om nästa vecka. Vi satt i bilkö hur länge som helst! Jag skulle helt klart ta mig runt till fots eller med cykel om jag bodde i huvudstaden. Hur skulle det se ut med nio kiddos hahaha. Jag är imponerad över alla som får ihop vardagspusslet med den stadspulsen. Jag och Therese var på STRONGERs öppningsevent i nacka.

Hann med en bullfika hos Maggan, vi pratade om barn, ekologisk mat och hårfärg. Lo sov, skitkörv jag ville klämma lite pån. Han var så söt när han låg där och sussade.

image

hållerinnefisenminen.

image

Streetskor, så bekvämt när man ska gå och åka långt, sköna var dom också. Snygga ibland, kan inte bestämma mig. Fulsnygga liksom, men allt som är fulsnyggt från förr funkar.

Köpte med mig lite kläder från nacka forum till tjejerna. Det blev julafton när dom vaknade imorse. EmmyLou hoppade i sin nya outfit på en gång.

idag30

idag31

idag32

Gullisar!

idag33

Engla-Freja nördar jocke och jonna på youtube, knubbsälen sover.

Jag blev bortskämd idag, jag låg och latade mig hade lite ont i huvudet och sådär en känsla av att vara allmänt hängig. Micke fixade maten, sådant är jag tacksam över. Att man kan backa upp varandra när den andra inte orkar. Så fick jag min favoritmat, fläskfile med ädelostsås, potatisbollar och en stor härlig sallad. Jag äter bara ädelost i mat, att äta det bara sådär går inte, då kräks jag!

idag34

idag36

Smarrigt värre. Jag läskade Mirka i telefonen, hon ringde när jag låg på soffan eländig och dan. Sen skickade jag en bild. Snart kommer hon och hälsar på igen, vägen till Mirkas hjärta är genom maten hahaha.

EmmyLou slängde på sig favorit hakisen och satt först till bords. Just nu äter hon lite dåligt tycker jag, men det där går ju  upp och ner i perioder. De brukar kunna ”sköta” det själva, hon får äta det hon vill och peta i maten bara hon sitter med oss vid middagsbordet. Kompletterar med en smörgås, fil eller yoghurt.

idag35

idag37

Nu ska jag måffa i mig exotic mexicanos, ni vet dom där goda majs crackers som finns bland hälsogodiset. Inte nyttigare än vanliga chips men goda som sjutton. Berättar mera om eventet imorgon, dessutom så kommer jag visa upp en sak som är sååå jäkla grymt! Någon kommer avslöja en hemlis imorgon och jag vill pusha för den! 

Kram på er alla fina ♥

/ Madeleine

22 thoughts on “Bullar, event och tacksam.

 1. Vilken skön inställning till maten! Blir lite trött på alla föräldrar som tjatar och tjatar på sina barn att äta mer. Ett barn som serveras mat tre ggr om dagen svälter inte! Dem är smartare än man tror;)

  1. Exakt, håller med. Barn har ju tillväxtperioder och då äter dom mera, jag tycker att så länge man inte ser en trend i att barnen äter väldigt dåligt och blir undernärda så sköter kroppen det där ganska bra själv. :-)

     1. Ja. Kleta bajs i polarens ansikte på fyllan, visa kuken på parkeringen, runka med diskmedel, suga av sig själv med dammsugare…. Inget jag hade velat att mitt barn ska se på.

 2. Vilka fina kläder hon fick, riktig sötnos! Helt rätt inställning vid maten, så körde vi när barnen var mindre. Min dotter på 10 år tittar också på Jocke och Jonna, helt hjärndöda klipp men ungarna gillar det😄Kram!

  1. Jag älskar färgstarka kläder som man blir glad av, det behöver barn :-) Tack! Ja det är helt galet med barnen fullkomligt älskar dessa youtubers :)

 3. VD håller du på med o din blpgg? Mobbning? Ryktesspridning ? Sluta upp med det annars kan du bli anmäld för förtal.

  1. Vem har jag förtalat? Och VEM ÄR DET SOM FÖRTALAR EGENTLIGEN??????

   Lägg ner! Vi är många som kan anmäla i så fall… Men det är något som ni vanliga läsare inte har en jäkla aning om. Kanske kan passa på att anmäla dig för förtal också?!

   1. Ingen annan bloggare svarar sina läsare så otrevligt som du. Till och med hot.
    Du tål verkligen ingen som helst kritik.
    Och många av oss ”vanliga läsare” har faktiskt ”en jäkla aning” vad detta handlar om.
    Men, It takes two to tango you know så mer än en är i så fall ”skyldig.

    1. Ni läsare har en jäkla aning, vad då ????? Jag har det då inte.
     Jag har heller inte sett någon som helst mobbing på någon blogg mer än att ni i kommentatorsfälten håller på.

    2. Jag tål kritik, jag tål den absolut! Det är tyvärr en del läsare som inte tål att jag ger svar på tal. Jag är INTE mera otrevlig än de som kommenterar (eller som du vill få det till- ge mig kritik) När någon anklagar mig för att mobba och säger att jag ska sluta upp med det så svarar jag väldigt frågande och kanske en anings irriterad eftersom det INTE finns någon substans i det påståendet!

  1. Kritik? Vet du vad kritik är? Att hävda att jag mobbar är inte kritik det ÄR ETT PÅSTÅENDE och ett FÖRTAL!

 4. Vilka små sötisar. Fina kläder. Mums så gott det såg ut. Fläskfile som är så gott och salladen ser verkligen smarrig och krämig ut. Riktig festmat. Kram Christina

 5. Stackars My som inte längre har er som vänner …..Men d är ju hennes eget fel. Så det är inte synd om henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *