Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Regn, bokstäver och rött hår!

Tjejerna blev hemma idag också. Det blev inte så mycket Dora tackochlov, istället har vi tittat på Daniel Tiger. Man får vara glad när man får vara med och påverka vad som ska rulla på teven.

Regnet har öst ner hela dagen, inte alls roligt. Vi hade tänkt att gå och mata fåglarna men struntade i det. Jag måste uppdatera barnens ytterkläder också insåg jag. Vädret tillät i och för sig soffhäng idag med vilket var skönt.

dag10

På eftermiddagen har jag jobbat och tjurat över tekniska saker som inte vill funka. Fasen sånt ska ju bara funka! jag skulle vilja ha ett alldeles eget IT-proffs som sitter bredvid mig och visar exakt hur man ska göra. Så kan jag sitta med papper och penna och göra en guide som bara jag kommer fatta sen hahaha. Usch jag känner hur jag bubblar inombords för att jag inte får det att funka. Så googlar man och tror man ska bli vettigare. Äsch det löser sig väl till slut.

Efter lunchen så ville Tuvis träna på bokstäver. Har ni sett de fina Design Letters Wooden Cubes alfabet-kuber? Det är ett så himla bra verktyg att lära sig alfabetet med. Kreativt och väldigt snygga också! En fin inredningsdetalj i barnrummet eller varför inte i vardagsrummet? Tåliga i trä och sådant gillar jag när det kommer till barnsaker. Det finns inget värre än när sakerna går sönder efter en lek. Design Letters har också andra fina produkter, fat skålar muggar bestick och massa annat. Det här är också en perfekt gåva vid dop eller födelsedag tycker jag. Ni hittar produkterna HÄR! 

dag11

dag12

dag13

Tuvis gillade grisen ♥

Jag måste boka tid hos frisören, mitt eviga problem. Jag blir inte klok på mig själv, jag bokar aldrig i tid. Inte konstigt kanske, jag går inte så ofta och fixar håret. Jag måste få in lite rutin på barret. Jag skulle vilja hitta t h e o n e som alltid tar hand om mitt hår.

Mellan varven så blir jag alltid sugen på att göra något annorlunda, alla frisörer säger samma sak du borde bli rödhårig. Ja jag har massa röda pigment, en massa fräknar och blåa ögon då passar man i rött hår. Dock så har jag aldrig vågat prova.  Min vän Emelie har också väldigt röda pigment och hon passar jättebra i rött hår. Tog ett kort på henne sist vi träffades. Jag redigerande henne lite i PS när jag satt och lekte en dag, gjorde henne ännu rödare och lade lite rosa färger. Visst blev det läckert! Kanske skulle redigera en bild på mig själv och se hur det blir :)

emeliebebe4

Före och efter!

Nu ska jag fixa lite mat, greja med tvätt och köra kvällsröjet med alla kiddos. Jag skickade iväg Micke till affären, älskar när jag slipper.

Tittar in sen med ett roligt samarbete som jag tror ni gillar ♥

Hepp!

19 thoughts on “Regn, bokstäver och rött hår!

 1. Jag är en person som är brutalt ärlig i mina åsikter och jag tycker så här:

  Du har en bra stil och ett sött ansikte men frisyren och färgen är inte till din fördel eller ‘ up to date’ . Klipp av en rejäl bit och färga askblont. Skulle vara snyggt. Det ser inte ut som om ditt hår är så tjockt och då är det inte snyggt med så långt hår.

  Hoppas du vågar.

 2. Ja du kanske ska göra som Mirka och My martens. Dom blev skit snygga när dom tog bort sitt löshår och fick en lite men kvinnlig stil lycka till

 3. Haha vet vad du menar o vad gjorde jag jo färgade rött😂
  Det var ju roligt i nån vecka sen tröttnade jag då färgen vart mer blekröd,färgade på brunt över och det är ju faktiskt ok nu.
  Men så är jag sugen på att bli blond igen haha
  Har beställt avfärgning o ny färg så vi får se,risken är ju att det blir orange men jag ska testa imorgon😊👍🏻
  Kram Camilla
  http://www.tiobarnsmamman.se

 4. Jag tycker att du ska klippa av en rejäl tofs och bli askblond. Egentligen tycker jag bara att du ska klippa dig och inte färga då din färg är väldigt vacker och jag tror du kommer ångra dig då du en dag vill ha tillbaka din naturliga hårfärg och det då blir lite svårt att få det fullt ut. Rött hår är snyggt ett tag men verkligen inte när det blir urblekt.

 5. Tycker du ska klippa av ca 10 cm och bli, som flera säger typ askblond…eller en ombre med ljusbrun botten som övergår i honung/beige typ…eller färga hela i typ nötbrun, tror du skulle vara superfin i det.

 6. Fy vad elakt av dig att hänga ut en bloggare på det där sättet. Det du skrev ÄR Vuxenmobbning. Man skriver inte så om en annan människa oavsett vad den människan har gjort eller inte har gjort. Hur kan du vara så säker, var du i hennes situation, går du i henne skor? Döm inte en människa så hårt och skriv sådana här elaketer i fortsättningen. Ingen vill i längden följa en människa som hatar andra lika mycket som det i själva verket hatar sig själva. Sista gången jag gick in på din sida. Försök va en stark kvinna och smutskasta inte andra medsystrar. Ska vi någonsin som kvinnor kunna bli starkare gäller det att vi stöttar och inte dömer varandra. Så va snäll mot andra så ska du se att även din vardag blir så mycket lättare.

  1. Men lägg av. De flesta vet ju ändå vem som har gjort den grövsta offentliga uthängningen i bloggvärlden. Pikar är en sak. Att bli offentligt förtalad med namn är på en helt annan nivå. Fattar inte att så många går på allt. Har man en gång träffat en psykopat så känner man lätt igen en annan. PS. Älskar din blogg Madde!

   1. Bra sagt Eva, men tyvärr har inte alla hängt med och har koll, onödigt att hålla på och uttala sig om saker de ej förstår o har koll på känner jag. Finns många korkade naiva o lättlurade, obehagligt med alla wackon..och med folk som inte har gränser, som kan gå över lik för framgång. Skrämmande.

  2. Amy du kanske inte heller ska vara så snabb med att dömma Madde då!? Mig veterligen så finns det endast EN bloggare som hängt ut andra och som verkar hata och ständigt försöker smutskasta andra, och det är INTE Madde! Jag tycker Madde verkar vara stark och faktikst INTE smutskastat särskilt mycket, inte skrivit ut sanningar om vissa, det är väl hedersvärt eller? Fint att du tkr kvinnor ska stötta, och inte döma och smutskasta MEN det borde gälla alla och åt alla håll eller hur.

   1. Vill klargöra att min kommentar är svar på ”amys” inlägg… Som jag fö tycker är ett fullkomligt lysande sådant!
    Mest så det inte blir några missförstånd😀😀!

 7. Mitt hår skulle nog önska att jag var mer eftertänksam som du, får jag en idé så ska det ske direkt! Just nu håller jag på att gå från kopparrött med guldiga slingor till grått, det tar sin lilla tid och sliter enormt på håret. Tur jag har så kort hår och lever efter mottot: ”ingen kommer ihåg en fegis”, det är alla fall så jag försvarar mitt eviga färgande. 😉
  Vill även tipsa om Pernilla på Tinta Haircrew i Mjölby, har varit hårmodell för henne, Underbar människa som är extremt duktig! Önskar dig all lycka till i frisyrdjungeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *