Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Primitiva människor, fina detaljer och MID SEASON SALE!

Ni vet när man man börjat om sin mening tio gånger och inget låter bra? Ungefär så har det varit idag. Jag vill ju skriva om en massa roliga saker (som jag inte får skriva om ännu!) Så nu kan väl någon hänga mig i kommentarsfältet nedan gud vad tråkig du är med dina cliffhangers! Ja jag vet förlåt, men snart jag lovar.

Jag satt och skumma igenom nätet lite förut, jag tycker det är intressant att följa social medier mellan varven. Läsa ikapp bloggar (för jag är världens sämsta på att läsa bloggar) läsa krönikor, titta på ointressanta saker men även ta del av vetenskapliga teorier, nyheter och politik. Oj vad jag missat saker. Någon skrev om vuxenmobbning, väldigt hemskt och otrevligt. Jag förskräcks av hur primitiva en del människor är som vågar slänga sig med så tunga ord som vuxenmobbning. En allvarlig anklagelse när man kan tycka att hen ruvat på sitt egna öde. Jag känner mig lätt letargisk, snark hur orkar en del! Jag vill ta upp skämskudden och slå mig själv i ansiktet! Ska jag gråta eller skratta? Jag orkar inget av det… Jag såg en snutt på tv Aftonbladet med Kissie, det var intressant. Hon berättade att hon skulle bli vuxen vid tjugofemårsålder, och fortsätta att blogga så länge hon tyckte det var roligt. När hon fick fråga om hon skulle ta vid trenden och bli mammabloggare? Ja när pengarna tagit slut så ska jag skaffa barn och fixa bra annonsörer. Va? Ledsen att berätta, men skaffa gärna inte barn när pengarna tagit slut för dom små älskade krypen kostar skjortan hehehe. Skämt å sido, jag har aldrig följt Kissie men hon är säkert en gullig tjej. Hon pratade om sin bok, hoppas den säljer! vad jag har förstått så har framgången för henne inte alltid fört med sig positiva saker. Jag vet också hur ”skitig” baksidan kan vara i detta yrke. Det finns ingen genväg, ingen förberedande utbildning, ingen mentor och absolut ingen att fråga. Att vara professionell bloggare har sitt pris, det finns en marknad men det borde också finnas någon som vägleder. Sedan gottade jag mig lite i att Hillary visade pajas-Trump vart skåpet skulle stå inatt, gud vad jag inspireras av kvinnor som som vågar ta plats och säga vad de tycker och tänker. Vilken landsmoder hon är. Apropå kvinnor, jag ska börja podda med några kvinnor som jag tycker är helt fantastiska. Skingra olika situationer och erfarenheter, olikheter blir ibland en styrka tillsammans. Vi kommer ha så mycket att prata om.

Häromdagen var jag inne i Linköping och hälsade på Annelie och Marie på 200m2. Det här är en av mina favoritbutiker, Linköpings populäraste inredningsbutik. Man blir alltid bemött med ett leende och servicen är grym, sen är tjejerna urgulliga och en pratstund är alltid trevligt. EmmyLou charmade både personalen och kunderna :-)

annelie23

annelie16

annelie17

annelie18

annelie19

annelie21

Jag har alltid varit svag för blått men också gröna naturtoner. Det är på något sätt lugnande tycker jag sen är det ju väldigt tjusigt också. Man dras lätt med bland alla vackra inredningsdetaljer hos 200m2. Eftersom många undrar och inspireras av min inredning så tänkte jag dela med mig av några favoriter och förhoppningsvis inspireras av mina bilder, Klong – Gloria du hittar den HÄR jag har fastnat för den i silver. Vasen Dance från AEO som finns i olika utförande men den gröna floting green är min favorit du hittar dom HÄR.

annelie14

annelie15

annelie8

Kvistlampan är fantastisk, den står högst upp på min önskelista. Svensk Design från Jonas Bohlin, du hittar den HÄR. Tänk att ha den över matbordet och duka med George Jensen. Vi brukar alltid duka lite finare på helgerna, det är helglyx för oss. På något sätt så känns det lite festligare och så äter man ju med ögat så upplägg och snygg dukning gör mycket.

annelie1

Dom här små härliga bollarna här nedan kommer från Cooee Design är supersnygga som detaljer i hemmet och finns i tre olika storlekar. Den lilla kostar 125 kr mellan 170 kr och den stora 495 kr ni hittar dom HÄR

annelie2

annelie20

Världens minsta lilla inredare i full färd med att välja rätt färg. 

Jag hittade en tapet som jag fastnade för, en tapet som jag tror jag ska köpa. Men jag ska inte tapetsera mina väggar med den jag ska göra något helt annat. Jag hade tänkt att tapetsera alla lådor i hallen med den. Ska lura lite till på det innan jag bestämmer mig. Nu har jag i alla fall en deadline för alla renoveringsprojekt. Innan jul ska allt vara klart på nedre våningen. Alltid optimist hahahaha 😀

I samarbete med KidsBrandStore så får jag också den här veckan fram till söndag dela med mig av en extrarabatt på deras MID SEASON SALE.

Just nu och fram till sön 2/10 har KidsBrandStore.se 15-50% på nästan allt i butiken! Dessutom får ni 10% extrarabatt när ni anger koden: VIP10 i kassan där den dras av! Jag köper ofta kläder hos KidsBrandStore så när jag får förfrågan om att pusha deras reor så är det självklart! Köper hellre märkeskläder hos KidsBrandStore för samma pris som hos någon annan klädbutik med vetskap om att det är en högre kvalitet.

midseasonsale

Den här kommer mina grabbar att gilla :-)

adidas1

Tänk jag som inte fick till en inledande mening, nu blev det här inlägget jättelång. Nu ska krypa ner bredvid min bebis, gosa ner näsan i hennes lockar och kanske fortsätta att skumma igenom nätet lite. ”Fönstershoppa” små kläder, ja det är precis vad jag ska göra. Såg några übersöta filtar från likalyx på Älskade Ungar mässan, dom ska jag surfa rätt på.

Kram / Madeleine

45 thoughts on “Primitiva människor, fina detaljer och MID SEASON SALE!

 1. Nej tacka vet jag öppna genuina människor som inte lever ett låtsas liv! Vad ska hon göra nu utan alla sina kändisvänner. Hon borde krypa till korset och inse vad hon ställt till med!

 2. Åh vilken underbar butik! Jag bor i Jönköping men har min mamma i Linköping sedan en tid tillbaka. Ska absolut besöka butiken, sen såg jag också att de hade en webbutik 😄 Är så sugen på bollarna du lade ut bild på. Tror det blir en sån. Du har så fint hemma, du ha aldrig tänkt på att ställa upp som inredningsstylist i något teveprogram? Det skulle vara roligt. Tack för en bra blogg kram Sofia

 3. Jag har läst din blogg länge. Älskar ditt sätt att skriva. Du är en vanlig mamma med sund inställning, även fast jag förstår att du har kändisvänner och kommit i kontakt med många kändisar så springer du inte på varenda premiär och måste synas på röda mattan när tillfällen ges. Jag gillar att du står med båda fötterna på jorden, och fortfarande är tacksam för vart du kommit i livet.

  Skit i alla negativa energitjuvar, du är bra på det du gör!

  Stor kram Lottis i Kristianstad ❤️

 4. Kvistlampan är helt fantastisk! Köpte den till mig själv i examenspresent när jag blev färdig sjuksyster. Hade tittat på den jättelänge och sparat en stund. Den skulle passa in i ditt hem, jag tycker du ska köpa den!

 5. Hade varit roligt med lite tips som vi vanliga har råd med..10000kr för en lampa hade jag iofs inte gett ens om jag hade råd..

 6. Alltså vilken nivå befinner du dig på? Du har barn och borde väl föregå med gott exempel. Spelar ingen roll om du har något otalt med någon annan bloggare så skriver man väl inte på det sättet. Är ju så låg nivå så det blir pinsamt. Eller?

  1. Vad har jag skrivit som det är låg nivå på? Att jag tycker det är förjävligt med folk som tar på sig nån offerkofta och manipulerar folk så de tycker synd om hen? Jag har inte hängt ut någon med namn! Jag kommer ALLTID lära mina barn att tala sanning och INTE acceptera förtal och skitsnack!

   1. Men snälla!!!Alla fattar vem du menar!Så det är en inderekt UTHÄNGNING! Lågt #snartetthalvårsendenhärsoppanbörjade” Sluta va så bitter och ha så mycket hat inom dig,så mår du bättre!

    1. Nää, jag fattar ingenting. Jag vet inte vem som pratat om vem och vem som är osams med vem eller vem som är vem snart heller för den delen.
     Jag fattar verkligen ingenting.
     Kan någon förklara för en lågintelligent varelse vem som är uthängd

 7. Har funderat på den där bloggaren ett tag nu. Skriver om mobbing och förtal när det i själva verket är hon! Den enda bloggare jag sett som på ett vidrigt sätt offentligt förtalade en kollega i flera inlägg för en tid sedan. Tumme ner för henne.

  1. Vem menar du ? Madde eller????? Det är väl hon som drar igång allt eller, Jag bara undrar fy för vuxen mobbing

    1. Undrar bara om det var en tillfällighet att du och en bloggkollega tog en groupie framför Folktandvårdens monter på mässan i helgen och sedan publicerade det på kollegans blogg.

     1. Nej inte smygreklam men kanske riktat mot en annan bloggare som samtidigt skriver om tandproblem och besök hos tandläkare.
      Med respons på kommentaren att inte dra igång saker…..

     2. haha..jösses..snacka om att vara paranoid, skulle de pika någon som nyss varit hos tandläkaren genom att ta en selfie framför en monter för folktandvården..hahaha snälla människa ge dig, du är ju paranoid, ser du pikar och mobbing i allt!? VEM är det som drar igång saker?? blir mörkrädd..

 8. Märkligt att du ALLTID kontra med ett inlägg när ”någon”skrivit om mobbing och ALLTID då prioriterar du inte inläggen du får!!!!! Så inderekt är du en vuxenmobbare. .Tycker Jag!!Så jävla dum är inte vi läsare,så vi inte kan läsa mellan raderna!! Ett råd!Tycker du ska följa nejtillmobbing.se på instagram

  1. Tänk om du visste Monica! Och jo en del läsare är som du själv kallar det ”jävligt” dumma! Ett råd till dig, öppna ögonen!

   1. Spelar ingen roll vad du/ni/hen har gjort det har vi inte med och göra!!När den här ”soppan” drog igång,så satt en del bloggare igång och ”mobbade” på ett ”fint”sett och lät låga komentarer vara kvar!!Det kan ni inte neka till!! Sen vet jag inte om du är så trovärdig,när du nekade till att det var dina komentarer på en viss blogg! #nejtillnäthat

    1. Mina kommentarer? Intressant vart har jag kommenterat? Lät kommentarer ligga kvar, skämtar du med mig?! Då tycker jag du ska vända om och fortsätta läsa lite till hos den du försvarar! DÄR ligger det kommentarer…

     1. Jag försvarar ingen!!! Tycker bara det är så jävla lågt…Du har haft låga komentarer som läsare har skrivit kvar på din blogg!

     2. Men Monica jag har ett liv utanför bloggen, jag sitter inte med näsan ner i kommentarsfältet.

      Kommenterar du likadant på ”andra” bloggar? Eller?

    2. Monica du är så naiv och blåögd så det är larvigt! Är ni nära vänner, eller är det kanske så att det är ”du” själv offret som du skriver att du är!

  2. Monica, inte konstigt att madde reagerar på lögner o dubbelmoral. Du verkar inte förstå vad smutskastning är, inte heller ha förmågan att se vem det är som ”kontrar” mest. Du verkar inte heller ha full koll, verkar halvblind som inte sett att madde ofta raderat kommentarer men det finns någon som släpper fram elakheter däremot, och då är det helt okej tycker du, det är inte lågt när vissa gör det? Sen måste jag tyvärr informera dig om att du är korkad Monica, många läsare är väldigt dumma som inte ser och förstår, naiva. Ledsen att säga det men du är blåst Monica.

  1. Och vem är du att säga åt mig någonting överhuvudtaget! Sandlådenivå ja det kan vi kalla det, snyft snyft jag mår dåligt nu, alla är elaka mot mig. Så nu kan ni tycka synd om mig!

   Lägg ner för fan!

   1. Madeleine du är en förebild som står för dina åsikter, som vågar bita ifrån och säga SANNINGEN!!! Hoppas dina vänner som också vet sanningen backar upp dig.

    Har synat fasaden för länge sedan, tyvärr haft med denna att göra. Men aldrig mer.

   2. Öppna ögonen o inse att hon mobbar!! Hon är bara arg o aggressiv mot sina läsare!! Vill hon att hennes barn bemöter andra så?? Avundsjuka på er snygga, vältränae tjejer!!!! Om hon nu gjort nåt fel, varför fortsätter hon att mobba er ni på nätet!!!! Hennes patetiska pikar hit o dit!!! Tror hon att vi läsare är dumma i huvudet!!! När My la upp en bild på insta att hon var nr 1 på bloggportalen så gick det en timme o du la upp att du var nr 1. Ordningen återställd, vad trodde hon? Att ljuga så!! Är det så känsligt att Du är nr 1??? Det kanske är ”hon” man ska ruska runt!! Som antagligen lider av psykisk sjukdom!!! Håll grollet borta från era bloggar o insta och skit i henne!!!

 9. Nu har jag läst det här inlägget och det nya. Jag tror jag begriper vem du skriver om ( även om det kanske inte stämmer ), men fatta att jag i det mesta håller jag fullt med dig det ska du veta-
  Men jag reagerade lite först på meningen ”primitiva människor som pratar om vuxenmobbing”.. Jag tänkde ( DÅ ) är man primitiv för att man pratar om nåt så viktigt. Hur ska våra barn lära sig om inte ens vi vuxna kan tala om det. Men (SEN) när jag läst ditt inlägg igen och alla kommentarer så förstår jag ju att ditt uttryck gällde EN specifik person- Men skriv då istället ”primitiva människa” istället för ”primitiva människor”. För det är såna små ”skitsaker” som jag tror ställer till mycket onödigt tjatter i kommentarsleden ibland,. Sen vill jag säga en sak till, men det ÄR min högst PERSONLIGA åsikt, det finns ingen som passar riktigt bra i rött hår, bortsett från de som är födda med det. Färgerna blir inte att stämma, och ett elände om man vill färga tillbaka. (säger detta i all välmening ) Men ni gör alla som ni vill Ha det !

 10. MM vill få er alla att tro att dom andra är dumma mot henne. Det hon vill ENBART är att få fler läsare till bloggen. ” vill ligga 1:a ” Kolla bara på hennes Instagram. MM har klantat till det rejält och att inte stå upp för det hon faktiskt har gjort är extremt oärligt mot alla som följer henne. Ställ henne till svars i stället! Men hon kommer aldrig skriva sanningen! Då förlorar hon allt

  1. Exakt, syftet är att få uppmärksamhet, sympatier och fler läsare och följare..man ser mönstret, varje gång hon tappat läsare så drar hon ”näthatskortet” så hon ska få uppmärksamhet och fler läsare. Hon håller sig utanför/står över allt skriver hon i sina långa inlägg jovisst snarare skapar HON drama, hat o intriger…och får folk att tro på att det pågår häxjakt och mobbing..fyyy hur kan folk inte se, hur korkade är folk, snacka om att vara bra på att manipulera och förvrida folks huvuden..hon har inte tid med drama och intriger skriver hon, nej men eller hur så därför skriver hon långa inlägg..Det är ju HON som skapar drama och intriger och håller på med massa smutskastning!

 11. Jag förstår Madde att du reagerade med skämskudde över ett inlägg fullt med dubbelmoral..hur någon kan offentligt anklaga andra för saker som hon själv, och Endast hon själv, gör..att ständigt försöka smutskasta andra för att själv ta sig framåt..och anklaga Andra för att göra så..det är bara så sjukt, så äckligt så man spyr i kudden…sen alla dessa som luras och manipuleras av det, skrämmande, riktigt obehagligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *