Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Barnmässan Älskade Ungar – del 1.

Godmorgon. Nu tänkte jag uppdatera med lite av barnmässan Älskade Ungar i Örebro. Det har gått i hundra sedan vi åkte och därför har jag inte hunnit blogga under tiden vi varit där. Barnen har haft världens bästa helg säger dom, Tuvis började gråta när vi åkte därifrån. Med många roliga aktiviteter och kompisar så var inte hemgången jättepoppis. Det måste ändå vara ett väldigt bra betyg på mässan 🙂

Vi kom fram till Scandic Örebro väst på torsdagkvällen, barnen var förväntansfulla och spända inför barnmässan. Vi tyckte barnen kunde sova i bilen men nejdå, rädda för att missa något kul så höll de sig vakna hela resan. Jag hade dock föredragit att de kunde sova en stund eftersom tanken var att alla vipbloggare skulle träffas på Convetum och kika runt lite bland alla utställare och senare på kvällen och äta ihop. Men när klockan var åtta på kvällen så hade våra barn inte orkat och eftersom de hade varit på dagis och skola dessutom så var de helt slut. Jag och Angelica åkte snabbt iväg och spanade in mässhallen och kramade om Therese. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och då hade papporna redan beställt mat till barnen.

Hotellet var perfekt för barnfamiljer, lekrum, pool och en resturangdel som var bra planerat även för oss med barn. Rummen var stora och i familjerummen fanns det våningssäng.

örebro1

örebro2

örebro4

örebro6

örebro8

örebro7

örebro11

örebro14

örebro13

örebro15

örebro16

örebro18

örebro19

örebro17

örebro20

örebro21

örebro22

örebro23

örebro24

örebro25

örebro26

örebro27

örebro28

Vill ge personalen på Scandic Örebro Väst en stor ros för det fina mottagandet vi fick. Barnen fick en snabb rundtur i köket, alla gav en high figh och Colin lärde känna bartendern. Vi kommer definitivt att bo där igen när vi besöker Örebro.

Första mässdagen och många glada mässbesökare kom. Jätteroligt att så många kom fram och hälsade också, det är alltid extra roligt när ni mina bloggläsare kommer fram, ni är så fina allesammans ♥

örebro1

örebro29

örebro30

örebro31

örebro32

örebro33

örebro34

örebro35

örebro37

örebro50

Det bjöds på allsång, legobygge, gymnastik, handboll, hoppborg, mammasnack, ansiktsmålning och mycket annat. Bananerna lekte med alla barn på mässan och gjorde succé!

mammasnack1

örebro51

örebro40

örebro43

örebro41

örebro44

örebro45örebro46

örebro48

örebro2

Jag är så stolt över över Therese och co som gjort ett helt fantastiskt jobb med mässan! Vi passade på att handla mycket fint på barnmässan då många hade riktigt bra mässpriser.

Jag hade önskat att jag hade hunnit stanna till och prata mera med alla utställare på mässan 😀

Kram / Madeleine

15 reaktioner på ”Barnmässan Älskade Ungar – del 1.

  1. Jag och min mamma kom och besökte mässan. Vi åkte från Sthlm, dels för att träffa dig men också för att the fashionroom var där. Vi tyckte det var superbra och väldigt roligt att få hälsa på dig. Måste tillägga att jag tycker du är väldigt duktig på att stå på scen. Du har ett naturligt sätt att prata på och man lyssnar. Du skulle passa bra som programledare. Tack för en bra mässa.

  2. Du verkar vara en naturbegåvning när det gäller att prata inför människor, lyssnade och tyckte det både var intressant och väldigt bra. Föreläser du något?

  3. Hej Madde, vi besökte mässan och barnen älskade den. Roliga aktiviteter men vi saknade något ställe nere på mässan där vi kunde ge barnen mellanmål. Tyckte det var oförskämt dyrt på fiket över mässan. En liten dricka 25kr!!! Jag fyndade också bland utställarna ? Alla barnen fick nya vinterskor. Håller med de andra här, du kan verkligen prata helt avslappnat på scen. Bra jobbat ?

  4. Hej! Jag var på mässan på lördagen med mina barn och såg både dig o era barn där och jag hade glatt mig åt att få hälsa på dig och mirka eftersom jag följt er sen ni var med första gången i FA och läser era bloggar varje dag. MEN min 5 åriga Kasper var eld och lågor o for runt och min lilla 10 månaders skrutta var suuuuper trött o kunde inte sova så det blev aldrig läge 🙁 hoppas på nästa gång! 🙂

  5. Du tycker inte det var pinsamt att ha en bakfull bloggkollega på barnmässan? Nu är ju inte det ditt fel att andra inte kan uppföra sig men det påverkar även ditt rykte.

    Vad anser du om alkohol och barnmässor?

    /Sofie

    1. Bara för att en av VIP-bloggarna använde en ganska omogen hashtag då betyder ju kanske inte det att hon var den enda som var bakfull… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *