Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Optimist, syskonkärlek och beställt barnvagn!

Jag och mina hopplösa och optimistiska planeringar. Trodde jag skulle hinna blogga innan jag åkte iväg imorse, nej det gjorde jag ju inte. Jag hade tänkt att jag skulle joggat en rundan också men det gick åt skogen också. Men nu är jag här i alla fall.

Hade en massa mejl att gå igenom, roliga och mindre roliga men oftast får jag bara roliga mejl. Det underlättar arbetet väldigt mycket faktiskt. Men bäst av allt så får jag träffa så många olika människor i mitt arbete. Idag har jag inte bara jobbat ihop med Emelie, vi har lunchat och druckit kaffe. Som pricken över i:et så har jag fått nya naglar idag, fotar och visar senare men jag är som alltid supernöjd!

vi1

Vad pratar vi om eller rättare sagt vad gör vi? Haha!

Måste visa Emelies naglar nu däremot. Läckert va!? Dom där franska naglarna är galet snygga, jag skulle vilja kunna ha sådana men formen är svår att leva med. Jag har oftast mandelformade, ballerinaformade eller spetsiga stilettonaglar. Vill man ha långa naglar men är ovan eller behöver kunna ”jobba” med sina händer så kan jag rekommendera mina alternativ. Det är väl också en vanesak säkert.

emeliebebe6

emeliebebe5

Ni har väl inte glömt bort att Emelies nagelskola snart sätter igång? Det finns platser kvar om man är intresserad att utbilda sig till nagelterapeut. Kursen drar igång om en ca en månad, är förelagd på helgerna vilket är toppenbra! Dessutom så är det bra att veta, grundutbildning Nagelterapeut Gel,
Emelies nagelterapeututbildningar är SEYF (Svenska Estetikernas Yrkes Förbund) godkända, vilket innebär att den är kvalitetskontrollerad. Sådant är viktigt! Det finns tyvärr andra utbildningar som inte är lika seriösa. Men det här är bra!

Utbildningen går att ta på 2 års räntefri avbetalning. 

Jag kan också skvallra lite om att alla elever kommer att få många överraskningar, det kommer att bli så himla bra på många olika vis! 😀

Är ni intresserade av att utbilda er, eller om ni går i tankarna så tveka inte att ta kontakt med Emelie. Ni hittar all info ni behöver HÄR!

Det blev en lång men roligt dag! Alla skulle ha en Emilie i sitt liv. När jag kom hem så hämtade jag barnen på skolan och dagis. Micke hämtade Engla-Freja och Adam nere vid ishockeyhallen, tillsammans med kommunen så har IFK Motala bandy ett samarbete. Varje vecka så kommer det en buss och hämtar de barn som vill på skolan och så tar de med sig barnen ner till hallen så de får åka skridskor och spela bandy. Det tycker barnen är roligt och så ger de möjligheter för de barn som annars kanske inte kan av olika anledningar eller har provat någon gång. Emmy vårt lilla mystroll kröp ner i soffan med Tuva-Li direkt när vi kom hem. Syskonkärlek ♥ Så fint! Hur osams de än må vara ibland så rår de alltid om varandra. Det finns inget bättre än när barnen kryper upp i famnen, man får passa på att pussa en massa på dom medan man får. Sen kommer åldern när man inte ens får peta på dom. Fick en bamsekram av Victor häromdagen, han kommer då och då. Man får ta vara på de stunderna också, snart är de utflugna ur boet.

emmy50

Nästan hela familjen har varit samlad framför hockeyn på teven ikväll, alla förutom jag. Jag har beställt en barnvagn minsann, en jättefin. Jag får visa den sen när jag får hem den, men den är grå och svart.

Imorgon är det dags att åka mot Örebro. Ska bli härligt att få krama på Therese igen och träffa alla härliga vipbloggare, utställare och mässbesökare. Hoppas vi ses där!?

Kram / Madeleine

6 reaktioner på ”Optimist, syskonkärlek och beställt barnvagn!

  1. Men hörru… det var dom vidrigaste naglar jag sett, ryser! Kan ju inte jobba, hemma eller borta, med dessa klor .
    Ang. barnvagn, var det inte så att du hade massor av vagnar ( fam Annorlunda)?

  2. Just nu kör jag fransk manikyr, men hade stiletto mycket förr 🙂

    Vad arbetar du med? Du har säkert fått fråga flertalet gånger tidigare, men detta är första gången jag läser här 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *