Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Jul med bröderna och kusinerna!

Så blev det dags för julfirande nummer två med mina bröder och deras familjer hemma hos våran mamma och Håkan.

Det är enda gången vi alla samlas på samma gång och umgås. Vi byter inga julklappar utan äter istället gott och bara är. Min ena bror bor i Växjö och det är extra mysigt att få krama om honom lite extra eftersom vi inte träffas så ofta.

Barnen har längtat såå mycket efter sina kusiner ♥

jul53

jul54

Min bror Henrik busar med Oliver och Tuva-Li…

jul57

Engla-Freja

jul56

jul55

Jag skulle försöka ta några bilder på kusinerna, mina stora brorsbarn och min Victor. Det blev mest några asgarv och suddig skärpa. Linn är en av mina bästa vänner, och jag hennes tokiga faster. Hon jobbar också på barnens förskola. Hennes bror Olle har jag fotat en del så ni kanske igen honom?

jul58

jul59

jul61

jul50

jul52

Min bror Henrik och hans dotter Disa och till höger min bror Rickard

Mamma ville ha en bild på alla sina barnbarn, ja det var enklare sagt än gjort. Men såhär såg det ut när jag försökte få ihop skaran…

jul62

jul64jul66

jul63

Nu är julfirandet över för denna gång. Om en vecka är det nyårsafton, och då ska vi också fira en 18 åring. Overkligt men sant. Min lille pojke blir myndig.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, redigera en film och förbereda för en riktigt bra mellandagsrea! Håll utkik i bloggen. Hoppas ni har haft en härlig juldag!

Kram / M

En reaktion på ”Jul med bröderna och kusinerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *