Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Har haft ångest varje kväll!

Hej fina ni! Jag har varit extremt dålig på att uppdatera här, har haft ångest varje kväll för att jag inte gjort det. Men hörrni man är inte mer än människa fast man ibland kan tro det.

Som ni vet så påbörjade vi projekt ”Engla-Frejas julklapp” phuu! Hur tänkte vi där egentligen? Hur som helst, det går bra. Och rummet är faktiskt ganska klart. Nytt golv, nymålade väggar, ny säng, ny madrass, nya byråer, nya tapeter och en massa andra saker. Jag är så ivrig att få lägga den sista finishen, men var sak har sin plats.

englasrum1

englasrum3

Listerna hade inte kommit på när jag tog den här bilden men de är på plats nu, blev jättefint! Den här tapeten är supersnygg! Många vet att ”ELLE” är ett magasin för modemedvetna, stilexperter och inredningstokia. De har tagit fram tapeter som nu finns att köpa på rusta. Ska visa en bild på tapeten när den sitter på väggen. En varm grå färg med ett förtjusande mönster.

englasrum2

englasrum4

Lite detaljer till rummet som kommer gå i både kalla och varma toner. Det blev en dubbelsäng till Engla-Freja, hon ville hellre ha en större säng och för oss så gick det jättebra. Dessutom så får hon då också bra förvaring under sängen.

Vi har köpt madrass från DreamZebra. Vi är så jäkla nöjda med madrassen som vi köpte till Oliver som är en DreamZebra så därför blev det en likadan. Jag ska visa en film på den så fort jag har klippt färdigt den.

I veckan så har jag också hunnit med en massa annat också. Var förbi och signerade ett gäng fotoposters på thefashionroom.se Roligt att så många köpt mina foton till julklapp.

artbyemposter7

artbyemposter8

artbyemposter4

artbyemposter5

artbyemposter6

Jag kommer att köra lite bra priser på fotoposterna efter jul, så håll utkik ♥

Nu ska jag fortsätta att förbereda inför julafton. Ska fixa jansson och lite annat smått och gott. Kikar in senare!

Kram / Madeleine

7 reaktioner på ”Har haft ångest varje kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *