Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Tips på billiga julklappar!

I samarbete med www.thefashionroom.se så vill jag tipsa om årets julklapp!

En fin inredningsdetalj, fint att ha på väggen och kanske ett minne för livet om man vill få sina speciella datum på en poster. Dessutom så är det en plånboksvänlig julklapp som alla har råd med.

fyra_posters_jul

Vad ska ni köpa i julklapp till era nära och kära?

En reaktion på ”Tips på billiga julklappar!

  1. Låter naivt och blåögt att säga att ”alla har råd med den här” å så kostar den 119-229 kr. Tror du inte det finns massor massor människor i Sverige som inte har öre till julklappar. För många människor är en julklapp i den prisklassen nåt de bara kan drömma om!
    Håller med om att de är jättesnygga för övrigt! Krya på dig och ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *