Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Tji fick jag och ganska stort beslut!

Jag som trodde att det gick åt andra hållet och att vi äntligen skulle få må bra nu. Tji fick jag för inatt så besöktes vi av ännu en kräksjuka! Tappra lilla EmmyLou, hon orkade inte ens hålla huvudet uppe. Idag är hon lite piggare, men vi andra är helt slut efter natten.

Mellan alla sjukdomar så har vi försökt att göra det sista i Tuva-Lis rum. Vi måste verkligen bli klara nu så vi kan börja leva ”normalt” igen. Allt som ska vara i Tuvis rum står nämligen i Engla-Frejas rum nu och upptar plats.

fix2

fixa12

Känns lite konstigt att få sågspån under fötterna…

Fönstret är på plats och rummet har blivit ett riktigt rum. I helgen har jag planerat att allt ska vara klart! Sen ska jag inreda, städa och få ordning på allt har jag tänkt. Jag har ju en del andra saker att greja med nu innan jul, typ alla julklappar som ska köpas och slås in. Tacka gudarna för e-handeln! Jag hade ärligt talat inte hunnit med allt annars.

fix4

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund och bara ta det lugnt, men jag tittar in senare och berättar om ett ganska stort beslut som jag tog för ett par dagar sedan…

Kram / M

PS glöm inte bort att vara med och tävla om de fina kryssningarna jag bloggade om i förra inlägget!

6 thoughts on “Tji fick jag och ganska stort beslut!

 1. Hej! Hoppas att det är bättre med er nu…. Tidigare har jag sett att du har beställt så fina tavlor med speciella ord på bla till farsdag tror jag. Var har du beställt från? Tror det hade blivit uppskattade julklappar. Tack för trevlig och inspirerande blogg. Marie

 2. Hej Madde
  När går tävlingen om julkryssning på Birka Cruises ut?
  När och var presenteras vinnarna?

  Med vänlig hälsning,
  Yvonne Nilsson
  God Jul & Gott Nytt År!

 3. Glömde nämna att jag beundrar dig enormt, tre- barnsmamma själv till tre små killar och är konstant trött, stressad då allt är en fight om uppmärksamhet, fighter killarna emellan etc hur bär du dig åt för att orka? Tips tas tacksamt emot, tycker jag har ett enormt tålamod men.,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *