Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Sista dagen hemma och fina tjejer till jul!

Idag är sista dagen hemma efter denna runda med sjuka barn. Imorgon är det dags att återgå till ordningen igen. Det känns som ett måste faktiskt. Jag ligger efter med jobb och det är nästan alltid jag som vabbar. Hur gör ni hemma hos er? Delar ni på sjukdagarna när barnen är sjuka? Har jag otur som är det väl jag som åker på bacillerna nu, det brukar vara så. Lagom till att barnen blir friska så blir jag sjuk. Underbart.

Idag har Tuva-Li till sin stora förtjusning fått prova sin julklänning. Jag har köpt likadana till alla tre tjejerna. De kommer vara så fina på julafton. Men mamma kommer tomten idag? Nej det gör han ju inte, men om man har julklänningen på så kändes det lite som det. Min lilla tokunge.

jul24

jul23

jul22

jul21

Klänning kommer från KappAhl

Jag älskar blått, alltid tidlöst vackert. Bryter traditionen lite eftersom tjejerna alltid annars har haft rött på sig på julafton. Men dessa klänningar kommer de ha mera användning av efter jul också.

Grabbarna provade sina finkläder igår, men de har vuxit ur dom så jag ska ta en dag och uppdatera deras garderob också inför jul.

Nu ska jag greja med lite lunch, men jag tittar in lite senare.

Ett nytt inlägg på artbyem.se finns ute också, glöm inte att kika in där ♥

artbyeminlägg

Kram / Madeleine

8 reaktioner på ”Sista dagen hemma och fina tjejer till jul!

  1. Vi delar på vabdagarna så ofta det går. Mannen tjänar dock åtskilliga tusen kr mer i månaden så av ekonomiska skäl blir det nog jag som tar det. Kan tänka mig att det är lättare för dig eftersom du ‘ har kontoret’ hemma och inte har tider att passa 8-16 på samma sätt.
    Var det annorlunda när du var ‘ uska’ eller likadant då?
    Klänningarna var fina.

  2. Nästan alltid jag som är hemma med barnen när de är sjuka. Om jag nån gång jobbar och maken är hemma får jag oftast ta vakna nätter ändå fast jag jobbar eftersom han inte har en aaaaning om när han ska ge vilken medicin till vilket barn… Även om det händer att han inte frågar en massa så har jag svårt att slappna av och sova när jag hör dem… Hjälp! Nej enklast att ta det själv. Dessutom tjänar han lite mer än mig…

  3. Hej. Hos oss är det jag som vabbar. Min man har ett jobb där han har skattefria traktamenten som man inte får räkna med i pengen från försäkringskassan. Så för att inte förlora för mycket så är jag hemma med barnen. Tror att det är rätt vanligt att det är mamman som är hemma mest. Jättefina klänningar. Tror jag ska köpa en likadan till min dotter. Har kikat runt lite till pojkarna men inte hittat något som jag fast för än. Tack för en jättebra blogg. Elin

  4. Här delar vi upp dagar sen så har sambon lättare att vara hemma så han är nog hemma mest faktiskt men när jag jobbar kväll så kommer han hem tidigare så då blir det inte så många timmar. Så blir lite olika för oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *