Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Specialerbjudande på Spar Hotel

Vi hade en riktigt härlig helg när vi bodde på Spar Hotell. De hade en supergod frukost och hotellet var perfekt för en barnfamilj. Fler borde unna sig lyxen att bo på hotell! Så därför vill jag nu ge mina läsare chansen att få bo på detta fina och härliga hotell för 945kr/natt.  Klicka här för att ta del av erbjudandet och uppge koden ILMRUD! Erbjudandet är bokningsbart maj månad ut men gäller hela sommaren.

Två stycken har också chansen att vinna varsitt presentkort på fri övernattning i ett familjerum för en natt. (Värde ca 1500 kr.) Det enda du behöver göra för att vinna är att gilla Spar Hotel på Facebook, dela detta inlägg på Facebook och ge en kort motivation till varför just du ska vinna!

Lycka till! :)    göteborg60

göteborg71

55 thoughts on “Specialerbjudande på Spar Hotel

 1. Skulle motiveringen vara här eller på fb?
  Lägger in den här med.
  Vore perfekt med en minisemester i GBG då ekonomin inte tillåter några längre resor. / Ensamstående mamman med 3 barn.

 2. Skulle vilja överaska min sambo för att hon är den bästa sambo man kan ha, och våra två barn med en resa till Göteborg och sparhotell. Har hört mycket gott om detta hotell och blivit tipsad av andra att bo hos dom därför skulle det vara extra trevligt att få vinna!

 3. Jag och min man har varit tillsammans i 19 år i juni, vore mysigt att få en natt på hotel med barnen och kanske göra ett besök på Liseberg!

 4. Hej! Har delat inlägget och gillat spar hotell på fb.
  Jag har aldrig varit i Göteborg men har alltid velat åka då det verkar vara en trevlig stad. Med 85 mil enkel väg så skulle en natts gratis boende göra semesterresan lite billigare 😀

 5. Hej. Jag tycker att jag borde vinna, för att jag skulle ta med min fantastiska och starkaste mamma. För att hon ställer upp för allt och alla hela tiden, fast hon egentligen inte alltid borde. Hon har gått igenom mycket, och jag skulle vilja ge henne till detta. För att det är hon verkligen värld. Det skulle uppskattas.

 6. Har gillat sidan på fb. Skulle vilja överraska mina tre tjejer med Liseberg och övernattning. Tycker att de är värda det ❤️

 7. Hej!
  Jag har gillat & delat och håller tummar och tår! Efter en lång höst & vinter med separation, missfall kämpa på som ensamstående studerande mamma så hare detta passat mig och mina 3 barn enormt bra! Att få komma bort och bara få vara och umgås hade verkligen varit helt underbart!
  Hoppas hoppas!

 8. Aj aj vad jag vill vinna men har inte fb så jag får heja på er andra. Annars längtar jag efter en minisemester. Lycka till er andra

 9. Hej ! När jag läser andras kommentarer så får jag ont i hjärtat för många har haft det så svårt ! Men jag har en fin familj man och 2 pojkar som skulle bli jätteglada att få bo på hotell jag håller tummarna och hoppas att vi vinner och kan få rå om varandra ❤️

 10. Hej! Vill vinna för jag blev sååå sugen på en hotellnatt när jag såg dina bilder! Livet är ju underbart så här på våren! :)
  Kram

 11. Hej Madde. Om man inte har Facebook men ändå vill vara med i tävlingen! Hur gör man då?? Jag känner ett stort behov av detta lyxiga presentkort!!

 12. Åh.. Ser nutellan på barnens egna buffé bord. Min lilla grabb hade njutit av frukosten på sparhotell

 13. Gillat
  Åhh vill vinna precis som alla andra.
  Hade varit härligt med en natt på hotell med mannen och Äta hotell frukost .. Hoppas hoppas . Kanske ett syskon har kommit

 14. Detta är något som jag aldrig skulle kunna ha råd med därför skulle Jag varmt älska denna resa med min lilla prinsessa och samtidigt ta med oss min sjuka mamma och rå om henne med ett lugn. Det skulle vara så fint att bara få åka iväg vi tre att bara få vara och njuta för stunden som vi har med varann. En resa med glädje skratt och tårar med bilder på våran första resa någon stans ett minne för livet och framför allt att mamma är med och delar denna fina vistelse med oss skulle göra otroligt mycket för oss alla.

 15. Har inte råd att åka på semester mdå jag har timanställning så det skulle passa perfekt att vinna!

 16. Vi är en familj på fem och i sommar föds nummer sex. Vi älskar att göra saker tillsammans, vi vill utforska världen med varandra. Skapa minnen att plocka fram i ur och skur. En resa till Göteborg vore verkligen kul! Vi håller alla tummar vi har här hemma!

 17. Wow vilket fint hotell att få chans att komma i väg med barnen vore kanon kul, inte lätt med en inkomst att hitta på det där lilla extra, detta skulle göra massa , Gillar och delar på fejjan.

 18. mor till 3 småbarn som fyller 30år om en månad skulle mer än gärna vilja vinna detta o ta en minisemester från lilla staden här o alla måsten hemma o få uppleva göteborg där jag aldrig varit i, o bara komma ifrån o njuta allesammans,enormt sällan man får tillfälle just ekonomiskt sätt

 19. hej har ej facebook det e kapat å kan ej skapa nytt men hoppas vinna detta till min dotter blir 29 11 maj å till hennes fina familj me 2 barn 3 å 7 år , de har de tufft med ekonomin å barnen . det hade varit väldigt uppskattat om hela familjen kunde komma till liseberg å göteborg bo på hotel å ha de gott. tack för undetbar blogg. duktig du e med allt följt dig sedan länfe tv

 20. Skulle gärna vilja ta med min sambo, hans 2 döttrar å våran son på en liten mini semester å njuta av underbara Göteborg!

 21. Detta pris skulle jag vilja vinna,
  för att få den gråa vardagen att försvinna.
  Hotellnatt, god frukost och Göteborg,
  då skulle jag minsann inte känna någon sorg.
  Nu håller jag alla tummar och tår och hoppas att det är jag som presentkortet får.

 22. Skulle vilja vinna en hotellnatt med familjen, det hade blivit en otroligt uppskattad present till min man som fyller 50 år i sommar!

 23. Småbarnsmamma Vill pausa från vardagens alla bestyr såsom städning, tvätt & Spis – att få chans att ta med mina grabbar 4:a på en lyxig hotellövernattning vore för oss ett riktigt härligt och välkomnande äventyrspris!

 24. Ohh jag vinner aldrig! Men efter år med smärta som ingen vet vad det är, men äntligen tagit mig på allvar så så hade det varit skönt med avkoppling! Pco har jag fått och utredning på endometrios!

 25. Vår familj skulle behöva lite kul och lyx. I en familj med 6barn där 3av barnen har adhd och autism blir det inte så ofta. Skulle verkligen vara uppskattat!!!

 26. Skulle verkligen vilja vinna för att vet inte sist vi var i väg och kunna unna oss nått sånt. Skulle betyda mycket åka i väg nu med mannen och våra 2 barn innan jag börjar jobba nu hela sommaren.

 27. Hade varit helt underbart roligt att få överraska familjen med en mysig resa till Göteborg och bo på hotell och ha en härlig dag med hela familjen tillsammans

 28. Har gillat o delat.
  Skulle verkligen vilja vinna detta så våra semesterplaner liksom gick i stöpet för jag blev sjukskriven pga ett riktigt elakt skov i min fibromyalgi och fk strular med utbetalningar och vi nu får använda semesterkassan till att leva :/. Skulle vara guld få överraska man och 3 barn med detta. Håller tummarna !

 29. Hela familjen skulle må bra av att bara få komma hemmifrån och koppla av tillsammans. Slippa allt vad läxor heter och bara ta det lungt och umgås , gå ut och äta kanske ta en femkamp på Liseberg.
  perfekt födelsedagspresent till vår 16-åring och mig själv

 30. Har bott en natt på Spar Hotell Gårda med min fantastiska fru och jag blev verkligen positivt överraskad av hotellet. Litet och mysigt, rent och fräscht och supergod frukostbuffé. Skulle gärna uppleva det igen, fast denna gång med hela familjen. Och kanske en litet överraskningsbesök på Liseberg som grädde på moset!

 31. wow vem vill inte vinna detta?!
  Hade varit fantastiskt spännande för barnen att få testa att sova på hotell o få äta precis vad man vill på frukostbuffén.

 32. Hej!
  Tänk att få ägna all tid till barnen; att kunna göra det de vill och förnöja.
  Det skulle bli omåttligt populärt
  och vi skulle mamma-och-pappakontot med pluspoäng få höja!
  För visst vill vi väl våra barn så väl i mångt och mycket,
  nu går denna kommentar i tryck!

 33. Usch har du endometrios? har det påverkat dig på nåt sett gällande att bli gravid? Har nyligen fått veta att jag har det och jag har länge trott det själv oxå då jag mår extremt dåligt när jag har mens och då menar jag EXTREMT folk tror jag skämtar när jag berättar hur ont jag har, har alltid fått vara hemma nån eller några dagar från skola när man va ung och nu jobb när man har det, o är ju inte alltid ens chef är så förstående utan när ju mer att du har ju bara mens ta en alvedon. men riktigt så är det inte, Du får gärna maila mig och berätta om dina erfarenheter och om du fått någon hjälp med din endometrios jag har en dotter på 5 år men har sen dess svårigheter att få till en tvåa och det pga det säger läkarna

 34. Hej!
  Skulle så gärna vilja vinna detta och kunna göra något med mina barn, separerade förra sommaren och har varit ett tufft år både ekonomiskt och känslomässigt. Hade varit kul att få överraska barnen och få göra något med sin mamma.
  Hur är det med dig däremot? Du bloggar inte alls ju, mycket ont? Eller de e roligheter med nya köket spm fyller din tid? Såg lite på insta och det ser så fint ut.
  Kram och trevlig helg❤️

 35. Härlig tävling!=D Vore fantastiskt att få överraska familjen med en resa till Göteborg. Kvalitetstid med de man älskar mest! ♡♡ Håller tummarna!

 36. Har delat och gillat på Facebook! om jag hade haft turen att vinna så hade jag tagit med min sambo och våra 2 barn och hälsat på barnens faster som bor i Göteborg. Vi hade även velat besöka universeum för det tror jag att vår son hade älskat :) hoppas på tur nu ✊✊

  Mejl: Jonnaaspenstedt@hotmail.com

 37. Jag skulle ta med min underbara familj och lyxa till det i vardagen. Vi har tänkt åka till Göteborg i sommar så detta skulle passa perfekt!!

 38. Jag skulle ta med mig min underbara man som alltid ställer upp för mig och våra 7 barn. Inte nog med det så lägger han otroligt mycket tid för hockeyjuniorna i våran stad. Är alltid närvarade för dem och ger de så otroligt mycket tid och utbildning i sporten, huvudtränare i junior elit lag och även på hockeygymnasiet. För oss skulle det vara guld värt att komma iväg bara vi två och bara rå om varandra.

 39. Skulle som alla andra också vilja vinna detta. Till min fina man och våra fyra barn som betyder allt för oss.. Hade varit så skööönt att bara få komma iväg tillsammans

 40. Hej Madeleine. Skulle den korta motiveringen vara här eller på Facebook? ?
  Jag kör på båda.
  Varför jag vill vinna är för att min familj behöver få tid tillsammans efter mkt jobbigt hemma. Vi behöver få bli en hel familj igen och vad kan vara bättre än en resa med Hotell natt . Kram

 41. Hej!!
  Har gillat och delat det som krävdes;) vilken underbar 50 års present att få chansen till ett besök på ett härligt spa hotell. Jag skulle verkligen behöva ta hand om mig själv nu efter min nyligen gjorda höftprotesoperation.
  Med vänlig hälsning,
  Margitha Hagenvald

 42. Gillat o delat

  Som ensamstående till tre fantastiska barn så finns det inte utrymme för extra ”stora” saker! Min barn har aldrig bott på hotell och det är nått 13 åringen verkligen skulle vilja göra! Håller tummarna ❤️

 43. Vilken häftig chans! Jag hoppas att jag får ta med mina barn och frugan på semester till Göteborg i sommar. Då skulle vi gå på Liseberg och käka sockervadd och popcorn tills det sprutar ur öronen och åka karuseller tills vi blir helt snurriga. OM vi har turen att vinna denna hotellvistelse så spar vi en massa pengar på boendet hos Spar Hotell 😉 så då blir det stora åkband till hela familjen och jag LOVAR att åka Balder!

 44. Vi hade verkligen mått bra av att komma iväg på detta. Vi har extremt mycket runt oss med en Mormor som bara bråkat sedan vår Dotter föddes, sedan dag ett, så det var tyvärr inte mycket lugn och ro på BB, när vi kom Hem efter några veckor i Norge hos min Farmor, vår Dotter var 6 veckor, och vi hade haft inbrott varav att de visste att vi hade en Bebis, kl 23.00 kom vi dit och fick i princip vända och dra tillbaka till Norge där vi bodde i nästan 4 månader, till slut fick vi tag på ett hus där vi bor idag långt från idioter, vdärfövi har bara bott här några månader och skulle må bra av att komma bort och få bara må bra.

 45. Som timvikarie måste man alltid arbeta hela sommaren då barnen har lov =( Men vi vill självklart ändå ta oss tid och råd att iaf åka någonstans med barnen. Det brukar bli en dagsutflykt med de sex yngsta och med en sån här vinst kan vi ju tom stanna över natten! Det vore guld värt för oss <3

 46. Är lite nyfiken på om det dragits ngn vinnare i tävlingen om en fri övernattning på Spar Hotell :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *