Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Mer pengar över till annat!

Efter en härlig sovmorgon med bad och lyxig frukost så känner sig alla extremt bortskämda 🙂

göteborg71

göteborg73

göteborg72

För de minsta barnen fanns en speciell frukostbuffe som tilltalade med pannkakor och annat gott.

göteborg70

Jag fick ont av min endometrios i natt så jag fick frukost upp på rummet istället. En minst sagt stadig frukost kan man säga. Älskar.göteborg79

Jag måste verkligen rekommenderar alla jag känner att ta in på Spar Hotel om ni är på resande fot eller planerar en tripp. För det är precis vad det heter, ett ”spar” hotell. Mera hotell för mindre pengar, och då får man mer pengar över till annat. Kika gärna in på deras hemsida för att ta del av deras erbjudande. Och håll utkik på deras social medier på Facebook och instagram.

göteborg77

I morgon kommer jag erbjuda er något och tävla ut fina priser i samarbete med Spar Hotel ♥

12 reaktioner på ”Mer pengar över till annat!

  1. Såg så fint ut. Bokade ni ett rum eller fler? Vi är en relativt stor familje väntar nr6 till hösten. Och skulle ju va kanon att få vara tillsammans i ett rum än att dela en vuxen per rum.

  2. oooh, så fräscht det ser ut. Jobbade massor med år på hotell och åt liknande frukostar, men nu var det 5 år sedan. Vilken nostalgi. Mums!
    Med vänlig hälsning, Anna
    6barnunder7

  3. Härligt att läsa om dig och dina alla barn! 🙂
    Jag och min vän har en blogg där vi skriver öppet om att försöka bli gravida, och jag har nu i veckan plussat, kan inte förstå att jag är GRAVID!!!
    Kom gärna in och följ våran resa 🙂
    http://WWW.MammaPrat.blogg.se

  4. Fina Madeleine! Jag är en 22 årig tjej (23 år imorgon!) som skarpt misstänker att jag lider av endometrios, (läste i inlägget att du har det om jag förstod det hela rätt) har haft problem sen 14/15 års ålder. Inga läkare har tagit mig på allvar. Men nu i maj har jag äntligen fått tid hos gyn på sjukhuset här i stan. Har haft sånna problem som att jag kräks osv. Provat allt, värme, tabletter, olika sorters p-piller men inget hjälper. Är så nervös över läkarbesöket, läst mycket om detta och endometrios är det enda som allt stämmer in på. Är en titthålsoperation enda utvägen för diagnos eller hur gör man? Läste åxå att endometrios kan göra det svårt att få barn, och även fast jag inte är gammal än så finns det inget mera jag vill än att i framtiden skaffa barn! Tacksam för svar! Ha det gott! // Johanna

  5. Fina Madeleine! Jag är en 22 årig tjej (23 år imorgon!) som skarpt misstänker att jag lider av endometrios, (läste i inlägget att du har det om jag förstod det hela rätt) har haft problem sen 14/15 års ålder. Inga läkare har tagit mig på allvar. Men nu i maj har jag äntligen fått tid hos gyn på sjukhuset här i stan. Har haft sånna problem som att jag kräks osv. Provat allt, värme, tabletter, olika sorters p-piller men inget hjälper. Är så nervös över läkarbesöket, läst mycket om detta och endometrios är det enda som allt stämmer in på. Är en titthålsoperation enda utvägen för diagnos eller hur gör man? Läste åxå att endometrios kan göra det svårt att få barn, och även fast jag inte är gammal än så finns det inget mera jag vill än att i framtiden skaffa barn! Tacksam för svar! (Min mail är medskickad) Ha det gott! // Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *