Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Min fina trädgård!

Så efter två dagar av fix i trädgården så är jag helt slut, jag menar totalt färdig i hela kroppen. Men fasiken så glad jag är! Thujor.se jobbade på som sjutton och jag måste säga att jag är mäkta imponerad över hur synkat de jobbade på. Alla visste vad de skulle göra. Barnen var lika förväntansfulla som jag :-)

trädgård21

trädgård26

trädgård22

Barnen fick hjälpa till att gräva lite och de lyssnade intresserat på när grabbarna pratade med varandra. Grävmaskinen var ju såklart det stora dragplåstret.

trädgård25

trädgård17

trädgård20

trädgård18

trädgård15

Går man i tankarna på att skaffa häck eller buskar så gör jag gärna reklam för detta företag,  tycker absolut att ni ska besöka thujor.se! Bra priser och grym personal.

trädgård19

trädgård27

Även jag fick leka lite med grävmaskinen :-)

trädgård12

trädgård11

På framsidan så hade vi en jättethuja, då menar jag stor som ett träd. Efter vi hade kapat den så blev det kvar en ”liten” stubbe som skulle bort. Efter mycket om och men så gav den med sig. Mitt i makeovern så bestämde jag mig för att ta bort alla andra buskar som satt längst med staketet också. Kändes mera rent att bara thuja istället för staket och andra buskar.

trädgård28

trädgård30

Det här stora thujaträdet hade tryckt ut muren med sina rötter vilket såg helt tokigt ut. Men som tur va så kunde grabbarna fixa den och det blev riktigt snyggt. Det var snälla och lade om trappan upp också.

trädgård29

Devil höll koll på markerna, min lilla älskling ♥

trädgård10

För er som undrar vart mina träningsbyxor kommer ifrån så hittar ni dom på Lindex. Så sköna och färgglada!

Jag har sett att flera skrivit/tipsat mig om thujor, skötsel om huruvida de är giftiga för hunden eller luktar mm. Jag har läst på en massa om dessa små raringarna nu och jag tänkte jag skulle sammanfatta allt i ett inlägg imorgon och visa er slutresultatet.

Jag är så himla nöjd :-)

10 thoughts on “Min fina trädgård!

 1. Så fint det blir!!
  Vilken dröm för barnen att få ”köra” grävmaskin :) Jag minns när vi grävde ur till uterum, lillkillen var helt salig när han fick sitta med i grävaren :)
  Ser fram emot fler bilder!

 2. Hej Madde! Jag gillar verkligen din blogg och har läst den till och från i ett par år nu! Något jag kom och tänka på för ett tag sen var att ni inte verkar ha kvar lilla Divan? Vad har hänt med henne?

 3. Hallo Madde!
  Jätte fina thujor, det där blir kanonfint.
  Det ”ploppade” upp ett litet minne med just dessa buskar från vårt gamla hus…. Vi hade två stora hanhundar som varje morgon (trots protester från mig…) morgon kissade på dessa buskar. Kan säga att det klarade inte buskarna av…. dom dog och vi fick gräva bort dom (buskarna inte hundarna 😉 ). Så hundpink på thujor = inte så bra.
  Ha det gott/Lotta

 4. Hej. Kommer bli skita snyggt när allt blir klart, dessa tjujor brukar väl dra ganska fort iväg ppå längd och bredd, bra val, snyggare än staket. stort lycka till med det snart färdiga projektet. Hälsn från Upplands Väsby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *