Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Vem ska jag vara?

Vilket härligt väder vi fick idag. Solen tittade fram och och det blev riktigt varmt. Jag och Oliver tog en långpromenad och avrundade med en lunch ute. Alltid lika mysigt när de stora barnen vill hitta på saker. Nuförtiden så är de fullt upptagna med annat. Jag och Oliver har pratat om att vi ska ta en weekend i Stockholm. Gå på stan, käka gott och bara umgås. Hoppas vi kan få tid att boka in det snart, vore kul om vi kunde få till det innan jul.

wpid-img_20141028_203015.jpg

Så träffade vi våran fina vän Frida och hennes son Isac och lekte en stund. Trevligt som alltid.

I mitten på november så ska jag på maskerad med filmtema. Så just nu letar jag inspiration till rätt outfit. Jag har ingen aning om vad jag vill klä ut mig till men jag vill helst att det ska vara något som kräver lite ansträngning och så det verkligen blir en förändring. Har ni några tips på vad jag skulle kunna klä ut mig till? Vem ska jag vara? Och vart finns det schyssta maskeradkläder. Ge mig alla tips ni har :-)

27 thoughts on “Vem ska jag vara?

   1. INA! Skaffa dig ett liv….det saknas.
    Det låter intressant med en 9 barns mor på 30 och besöker Gina Tricot:-) då kan du konferera med dina söners kamrater…förstår inte hur du orkar med dina bilder lik nån tonåring. Svårt förstå att du har barn överhuvudtaget som är ett själv….du har snabba vändningar från dag till dag…allt från mysiga promenader städ och tvätt till att fullständigt flippa ur:-) det ser ut som dina Fan lämnat din blogg mer och mer!!! Begripligt i en blogg värld där det finns då mångavunderbara fina bloggare som ger och inte skrämmer!!! Låt blu klä it dig, tror inte du klarat den roliga biten utan för dig handlar livet om annat…gå naken, tror du skulle gilla den styrsel av kort att bedöma på dig men framför allt alla nakna bilder på dina barn. Allt har en gräns och priset kan en dag bli högt!!!!! Vad, händer egentligen. Vissa saker är inte normalt!!!! Väx till dig

    1. Haha ska du säga att Madde ska växa till sig!????Du ligger långt efter där. Haha du skämmer ju ut dig här.Lägg av . Ett råd. Du är så rökt.!!!!

 1. The black Swan (har en kompis som klädde ut sig till henne, svart tyllkjol, fin ögonmask, rolig håruppsättning och klackar. Går ju att göra så fint. Även the great gatsby tema, mystiskt och fint!! Laura croft, militärbrallor, svart linne, sotiga ögon, stram hästsvans lite coola vapen så är du hemma!

 2. Mysigt för din son! Egen tid med sitt barn är egen tid och ingen bebis….alla, barn behöver egen tid och det kan inre finnas tid med så många barn….det, är inte bara,skaffa barn för sitt egna behov….dom får föräldrar ha närbbarnen flygit ur boet….vid äldre ålder lär sånt visa sig!!! Klä ur dig till fotograf!

 3. Din maskerad är svårt för dina läsare att ge råd.ska du vara rolig? Läskig? sexig? Jag var clown för några år sen och tog hem första priset :-) maskerad.ska vara roligt, nåt att minnas och skratta tillbaka på….kleopatra? Använd fantasin!!! Det är maskerad så försök ha roligt och lägg den sexiga biten åt sidan!!!

  1. Snälla Fan! Kom inte med mer förslag, det funkar inte.och fam blir lidande. Då allt kretsar nu runt.mamma Madde som ska försöka hitta en styrselvlikt en diva. Maskerad.är roligt.och ingen skönhets tävling. Tänk! Att det kan vara så illa, att man begär förslag vad.som ska sitta på kroppen denna kväll och några timmar? Använd din fantasi!!”’ det.är inte Vi som ska på maskerad..
   Suck!

   1. Jag bara önskar att madde anmäler dig till trolljägarna. Inte för att vara elak utan för att ge dig en chans att vakna upp och söka psykologisk hjälp. Du behöver en hjälpande hand!

   2. Anna sök hjälp. Tala inte om för oss vad vi ska göra.Vi läser Maddes blogg för vi gillar den.Du är ett troll som ska bort. Hej då !!!

 4. Anna lyser opp i höst mörkret som vanligt !! Bittra människor i olika skepnader här. Vad gör dom om dagarna.? Vet deras anhöriga om hur dom beter sig här? Skulle inte tro det. Bra Madde att du inte bryr dig om trollen. Dom får sitt en dag . Kram till din familj och till dig du är så cool♡

  1. Lovisa! Anser du ditt liv något speciellt? Du, sitter och kommenterar mig och fler med egna åsikter? Vad, härligt att vi finns som inte följer stormen och vågar.yttra sig. Anser personligen att det
   är ha ett liv!!! Jag, klär.mig inte som den bloggare jag gillar obs! Inte Madde..

   Jag har egen fantasi på min köp stil och bra är den också….lägg ner skitsnabbt, att personer med andra åsikter är fattiga, ensamma, trasiga skor, bitter, avundsjuk/svartsjuk m.m….med den åsikten, vore det kanske en god idé att söka hjälp….LEV, och inte med att kommentera på bloggar. Du, lär inte samla fler.pluspoäng. Om, du inte är Madde själv eller dess närhet:-) lycka till

 5. Hej hopp och hallå…tyvärr har jag inga tips till dej, men tänkte att du kanske kunde ge några till mig : )))
  Min som undrar vart din son, som är på bilden, har köpt sin jacka och skor? Är det några speciella märken?
  Otroligt tacksam för svar : )
  Ha en supertrevlig kväll!

 6. Hej. Trollmor hade inte det varit kul? som trollmor i visan med de elva små barnen :). Eller Rapunzel med sitt långa hår kanske. Vet att affären Partaj och Hobbex har dräkter. Tror båda finns online. /Annika

 7. Charlie Chaplin. Sandy i Grease. Mortizia i Familjen Adams. Damen med svart och vitt hår i 101 dalmatiner , kommer inte ihåg vad hon heter…Shreks flickvän. Tingeling. Smurfan.

 8. En kompis var Edward Scissorhands på en fest förra veckan. Vet inte var hon köpte dräkten men det är väl bara att googla. Var en mycket effektiv utklädnad iaf. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *