Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Påminnelse om tävlingen

läsrörelsen

Ni har väl inte glömt att tävla i Bok Happy Meal tävlingen där två vinnare får var sitt bokpaket med 8 böcker? Bok Happy Meal är ett samarbete mellan Läsrörelsen och McDonald’s. Idén är super: ”Att göra riktigt bra barn- och bilderböcker lätt tillgängliga för så många barn som möjligt och speciellt de som inte går till bokhandeln eller besöker biblioteken.” 

Tävla gör ni här: http://blogg.alltforforaldrar.se/madeleineilmrud/2014/10/17/tavla-om-fina-bokpaket/ 

Tävlingen pågår till 30:e oktober.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *