Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Tävla om fina bokpaket

bokmeal

Nu har ni chansen att vinna ett bokpaket med 8 böcker från Bok Happy Meal.

Dessa böcker ingår i bokpaketet, bl.a. ett med Barbro Lindgren som är årets vinnare av det stora barn och ungdomslitteraturpriset till Astrid Lindgrens minne (ALMA):

bokmeal2

o Julia vill ha ett Djur av Barbro Lindgren och Eva Eriksson
o Sov nu Vesta-Linnea av Tove Appelgren och Salla Savolainen
o Pelle hjälper en riddare av Jan Lööf
o Kvällen när pappa lekte av Ulf Stark och Mati Lepp
o När alla sover av Nicolai Houm och Rune Makhus
o Lilla Lena är doktor av Åsa Karsin
o Rita och krokodil på fisketur av Siri Melchior
o Örjan- den höjdrädda örnen av Lars Klinting

Tävlingsregler

Svara på följande i kommentarsfältet.
– När kom första Bok Happy Mealet ut på McDonald’s i Sverige?
– Motivera varför du vill vinna bokpaketet från Läsrörelsen och McDonald’s.
– Fyll i e-postadress så vi kan kontakta dig vid vinst (visas ej publikt).
– PS. Hjälp med svaret finns här: http://www.alltforforaldrar.se/mcd-bok-happymeal

Vinster
Två vinnare av var sitt bokpaket från Bok Happy Meal.

Mer om tävlingen 
Bok Happy Meal är ett samarbete mellan McDonald’s och Läsrörelsen. Grundläggande tanken är ”Att göra riktigt bra barn- och bilderböcker lätt tillgängliga för så många barn som möjligt och speciellt de som inte går till bokhandeln eller besöker biblioteken.”

Tävlingsperioden är mellan 17:e-30:e oktober

149 thoughts on “Tävla om fina bokpaket

 1. Hej! Vilken mysig tävling.
  1: 2001 kom första boken.
  2: jag väntar mitt första barn om 3 veckor (10nov) och jag skulle så gärna vilja ha ett gäng böcker att läsa tillsammans med bebisen. Trots att den är liten och nykläckt så är det ändå viktigt för mig att ”börja i tid”. Att ta sig tiden att läsa en bok tillsammans med en person som man ska uppfostra och skapa ett band tillsammans med. Jag tror verkligen att man gör det med böcker. En mysig stund som man ska ta tillvara på helt enkelt. Därför skulle jag vilja vinna.

  Kram

 2. År2001. Jag & min dotter älskar att läsa tillsammans , vi läser allt vi kommer över så böcker vore en jättefin sak att vinna.

 3. Hej! det första Happy Meal bokpaketet kom 2001.
  Jag arbetar på en förskola ute på landet och vi har svårt att ta oss till biblioteket. Visserligen kommer Bokbussen en gång i månaden, men det skulle vara mysigt att ha ett eget litet ”bibliotek” som vi skulle njuta mycket av

 4. Svar: 2001
  Vill gärna vinna då jag har två väldigt lässugna barn på 2,5 och 5 år som älskar att få en ny bok läst för sig på kvällen innan läggdags. Det är vår mysstund och barnen turas om att välja vilken bok vi ska läsa.

 5. 2004 kom första Bok Happy Mealet ut i Sverige.

  Jag skulle vilja vinna dessa böcker till min fantastiska dotter som snart blir tre år. Hon älskar böcker och har lärt sig mycket av de. Skulle vara kul att få läsa lite nya böcker med henne när vi har våra mys stunder.

 6. det kom ut 2001 i Sverige!
  Hade SÅ gärna velat vinna detta f a n t a s t i s k a bokpaket till vår blivande 1åring här hemma!första barnet och vi har knappt nån bok..och jag vill att han som lite äldre oxå ska minnas böcker och gosiga stunder man läste för honom,så som man själv minns det!❤️ så vi håller tummar och tår för vinst!vi hade blivit SÅ glada heja familjen!❤️

 7. Året var 2001.
  Vill så gärna vinna då mina två små prinsessor älskar när vi läser böcker. Är också precis i starten av att börja jobba efter mammaledigheten och vill verkligen mysa på kvällarna efter jobb och förskola, och med lite nya böcker hade det ju varit ännu mysigare <3

 8. 2004
  Jag skulle vilja vinna paketet för jag har två lässugna barn på 7 och 9år och en på 10 dagar. Vi har sagt att vi ska läsa för bebisen från första början och detta paketet vore perfekt för då kan storasyskonen med läsa för Tuva❤️
  http://lotte4.blogspot.com

 9. Första Happy Mealet med böcker kom 2001!
  Vår dotter på 5 år börjar bli riktigt intresserad av böcker, eller ja böcker har hon alltid älskat, men nu mera är det själva läsningen som är spännande- hon frågar om bokstäver, vad det står där och vill lära sig ord. Det vore perfekt att få dessa böcker och börja träna på läsningen innan förskoleklassen börjar nästa år! Även lillebror på snart 2 år älskar böcker, för honom är bilderna och mammas/pappas alla roliga ljud just nu favoriterna!

 10. Året var 2004.
  Jag skulle vilja vinna då jag och min man väntar vårt första barn i januari. Jag har alltid tyckt om att läsa och läser mycket fortfarande, något som jag vill att vårt barn ska ta efter och vad passar väl bättre då än en början till ett eget litet barnbibliotek?

 11. 2001

  Jag skulle vilja vinna dessa böcker för att ha hemma hos mig när min brors barn kommer. Dom säger att det är tråkigt att åka till faster för hon har inga leksaker. Så dessa böcker skulle vara en början med saker att göra hos faster.

 12. Året var 2004. Jag vill vinna paketet till min 2,5-åriga son som älskar böcker. Vi läser alltid varje kväll och han hämtar gärna en bok för en mysig stund i soffan. Jag är utbildad lärare och vet verkligen hur viktig läsningen är för barns språk, stimulerar språk, ordförråd och fantasin. Det är vår skyldighet som föräldrar att läsa för våra barn och ger oss även en lugn stund tillsammans.

 13. Rätt svar är 2001.

  Jag tycker detta är ett av de bästa initiativen som finns, såå bra! Jag skulle gärna läsa lite nya böcker för sonen när jag ammar lillasyster (även jag har smygköpt happy meal vid denna tid på året i säkert tio år ;))

 14. Vi vill såå gärna vinna, har 3 barn själv men Om vi skulle vinna så skulle vi skänka böckerna till skolan som alla våra 3 barn i
  (i 0an, i 4an och i 6an) går på. Precis nu i höst har äntligen skolan öppnat skolbiblioteket igen efter mååånga år utan. Det är fortfarande lite tomt på böcker och jättemånga förskoleklasser så böcker för dem är bristvara. Vi har i alla år ätit på MC Donalds för att få de jättefina böckerna själva. Året var 2001.

 15. År 2001
  Vår lille son på fem månader älskar redan böcker och när man läser för honom. Med ett bokpaket skulle vi allt eftersom ha nya bra böcker att ta till.

 16. Mina tre små älskar att vi läser bok varje kväll. Dessa böcker skulle de gärna vilja höra. 2004 var första året böckerna kom.

 17. 2001. Skulle vara kul med nya böcker till min flicka! Jag jobbar långa helger och har tagit lite FP vissa turer för att inte vara borta ‘en hel helg’ det vore perfekt att sitta och mysa och läsa under en filt i soffan nu till hösten!

 18. Vilken chans att vinna ett bra bokpaket till min handikappade son. Han är nio år men med ett språk i ålder med en tre- fyra åring så vi läser mycket för att stärka honom. Ny böcker är alltid spännande!!!
  Året var 2001.

 19. Rätt svar: 2001
  Jag vill vinna bokpaketet för att vi snart läst sönder alla barnböcker här hemma..vi behöver nytt :)

 20. Året var 2001.
  För ett halv år sedan blev jag mamma för första gången, 21 år gammal. Jag har sedan han låg i magen läst sagor för honom och nu sitter vi och bläddrar och läser ofta. Jag skulle gärna utöka hans bokhylla som fortfarande är ganska tom och denna samlingen böcker vore en perfekt fortsättning för våra lässtunder.

 21. Hej!
  Året var 2001. Min lille son på 3 år älskar att lyssna på saga, vill gärna att vi läser samma om och om (och om) igen :) han ska få en liten lillebror i början av nästa år, har en tanke om mycket läsning för storebror under tiden lillebror får mat. Håller tummarna!

  Kram Caroline

 22. Året var 2004 som första boken var med i Happy meal.

  Att vinna ett fantastiskt bokpaket skulle vara kul då min unge är skogatokig i böcker och det är dags att fylla på vår lilla hylla med nya, spännande böcker att läsa.
  Läser eller tittar i böcker så ofta vi kan. Ofta kommer lillen med några böcker och gosefilt i händerna och vill att vi ska ha sagostund.
  Skulle vara kul med vinst och hoppas att vi har turen på vår sida!

 23. Jag arbetar som lärare och jag skulle använda de böckerna till mina egna barn och när de sedan läst dem tills de inte vill längre så skulle jag vilja läsa dem för mina elever. Sedan vill andra klasser låna våra böcker och så skickas samma böcker vidare och massor av barn får ta del av dem. Det skulle jag använda vinsten till!
  Svaret är 2001.

 24. 2001
  Jag skulle vilja vinna priset åt min son, han har en hörselskada, och har nyrligen börjat älska bokläsning. Han behöver verkligen stimulera både tal och språkförståelse, så både vi och vår son hade älskat detta pris!

 25. Svaret är 2001
  Skulle vilja vinna bokpacketet till min son. Hans pappa läser för honom varje kväll och de har läst ut de böckerna vi har både en och två gånger så de skulle vara kul med lite nytt!

 26. 2001
  Vore toppen att fylla på med lite nya böcker då både dottern och jag snart kan hennes nuvarande böcker utantill…!

 27. 2004 är det rätta svaret!

  Min stora tjej på 2,5 är otroligt intresserad av böcker. Jag tänkte att jag skulle läsa en hel del för henne och försöka få henne att tycka om böcker för att jag själv avskydde det. Men jag har inte behövt anstränga mej mer än att läsa och jag hoppas på att lilla tjejen blir lika intresserad. Varje månad brukar jag köpa en bok till den stora eller att hon får välja själv. Hon blir alltid lika glad och uppskattar det vilket är underbart att se. Hoppas det håller i sig! Hon hade blivit så otroligt tacksam och glad över detta bokpaket!

 28. Året är 2004. Jag arbetar som lärare och skulle vilja ha dessa böcker tillgängliga i klassrummet. Både som högläsningsböcker och som fina böcker för eleverna att läsa enskilt och tillsammans i. På så vis skulle många elever i egna klassen och andra klasser få ta del av den fina vinsten.

 29. Vill vinna för att jag har inga egna barn , men det kommer många barn till oss efter skolan.Skulle varit roligt med lite nytt att läsa för dom.

  Kram Eva

 30. Hej!
  Svaret är 2004! Jag vill hemskt gärna vinna då jag både är lärare och mamma. Läsningen är ju den viktigaste grundläggande kunskapen och skulle jag vinna ett sånt fint bokpaket från Mc Donalds så är jag säker på att jag skulle kunna väcka ännu mer lust och glädje att läsa både hos mina tre egna barn och mina 23 ”skolbarn”! Håller tummarna att det blir just jag som får sprida läsglädje!

 31. Svar 2001
  Jag har fyra barn mellan 3-10 år alla tycker om att läsa böcker men just min dotter som går i andra klass skulle vara jätte glad så hon precis har börjat läsa själv efter lite svårigheter .Så vi hoppas , hoppas på vinst!
  KRAM

 32. Svar:2001
  Jag vill vinna för att godnattsagostunden är dagens höjdpunkt för mig. Mina tre barn gillar den också. Det är en härlig stund av närhet och närvaro, med fantasi och samtal om verkligheten, lärande och nonsens, spänning och avslappning, om vartannat.

 33. Året var 2001. Min son älskar när vi läser för honom varje kväll innan sovdags, men det börjar bli aningens tjatigt då vi gått igenom hela hans bibliotek några gånger nu.. Lite nya, roliga böcker vore mycket välkommet! Dessutom har vi märkt att hans språk utvecklats otroligt mycket sen vi började läsa för honom och det är ju så häftigt! Som bokälskande mamma vill jag gärna hålla hans intresse för böcker levande så länge som möjligt och nya sagor gör det möjligt.

 34. Svar: 2004 var året då barnböckerna började finnas i happymeal! :)

  Går just nu i väntans tider med mitt första barn som är beräknad om 3 månader! och även fast det är ett tag kvar tills hon kommer ha nytta av böckerna så skulle detta vara en perfekt grund till min prinsessas bokutbud när det sen är dags att läsa och bläddra! :)

 35. Året va 2004. skulle va jättekul att vinna bokpaketet. Våra 8 barn har jättemycket böcker så hade jag vunnit så hade jag slagit in dem till fina julklappar och skänkt dem till alla dessa underbara människor som samlar in julklappar till alla barn som av olika skäl inte får några julklappar. Känner så för dessa barn varje jul.

 36. Året var 2004 :)
  Har en vetgirig treåring hemma, som frågar allt mellan himmel och jord, sådan jag kan svaret på och annat som jag saknar ord på 😉
  Att stimmulera en nyfiken liten kille är inte lätt, men med fina böcker kan det inte bli annat än rätt <3

 37. 2004 är mitt svar. Varför jag vill vinna är enkelt, jag äääälskar att vinna men gör det för sällan, typ aldrig :) vore ju suuuper bra att få vinna något till min son och min blivande bebis i magen. Likom tre flugor i en smäll. Hoppas hoppas.

 38. Svar 2001. Hade varit fantastiskt att vinna fina böcker då min 2 åriga dotter älskar när vi läser. Hon slukar massa böcker varje dag, hade varit roligt med lite variation. Håller tummarna

 39. Året va 2004. Jag har så dåligt samvete för vi läser så lite hemma, nya fräscha böcker skulle defenetivt väcka intresset både hos barnen och oss föräldrar!

 40. Året var 2001.
  Jag har en liten dotter hemma på 2,5 månad och vi håller på att pyssla i ordning hennes rum nu. Min tanke är att en del av rum ska bli som en mysigt lite bibliotek med massssoooor av böcker och dessa böcker, som vi tävlar om, vore en kanonstart ju! Vi hoppas att Freja får samma läsintresse som vi föräldrar har och jag ser mer än gärna att den första boken vi läser för henne blir någon av dom som finns i Bok Happymeal Meal :)

 41. 2004 va året. Jag skulle gärna vinna då mina tre barn älskar böcker o vi läser godnatt saga varje kväll o det vore fantastiskt roligt att ha några nya böcker att läsa så kanske barnen finner nån ny favorit istället för att välja samma saga var o varannan kväll

 42. Svaret är 2001.

  skulle gärna vilja vinna lite nya böcker så vi kan få lite omväxling när vi läser på kvällen. Det är den mysigaste stunden på hela dagen. Familjen samlas i storebrors säng och läser en bok tillsammans innan läggdags. Det är inte ofta man hinner vara alla tillsammans så därför är dessa stunder extra viktiga för oss som familj. Allt roligt med nya böcker som skapar nya frågor och diskussioner.

 43. Året är jag chansar bara på det med 2003. Jag jobbar på förskola och skulle gärna vilja bytta ut lite böcker där som är trasiga och förstörda och efter som vi inte har en biblotek i närheten och kan låna böcker så ofta vi vill hade det hära bokpaketet vart perfekt barna behöver få höra lite nya böcker .

 44. Svar: 2001 föddes Bok Happy Meal, men har i Sverige funnits från 2004.
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag är en studerande föräldraledig mamma som inte har (som förståeligt) så bra ekonomi för tillfälligt. Jag vill stimulera mitt barns utveckling till lärande både genom skrift och tal när han blir äldre, samtidigt som jag ser sagostunden som en mysig tid tillsammans där det finns utrymme för diskussion men även en lugn tillvaro innan läggdags, där trygghet och skratt skapas.

 45. Året var 2001 när de startades och jag hade gärna vunnit bokpaketet till min lilla sessa å prins i magen då en timmes läsning innan läggdags är ett måste för dottern och hon bara älskar att kolla i böcker

 46. 2004 :)
  3 barnsmamma, har vart slarvig med läsningen för mina 2 stora killar och läser nu mycket för min lilla flicka som är 2 :) Jag märker vilken skillnad det faktiskt gör för talet och förståelsen:) Och så är det ju så mysigt! Förresten kan vi alla 4 läsa böckerna tillsammans nu när livet blivit så bra!
  Tack Madde, du inspirerar och berör!
  Hälsa Anna M från Kritz fam :) kram

 47. Bok Happy Meal kom 2001. Skulle vara roligt för en tant i övre halvan av livet som har 22 mil tur och retur till närmsta MacDonalds. Vilket innebär att mina två barnbarn, 2 och 4 år aldrig skulle kunna få dessa böcker på annat sätt, då jag har svårt att ta mig nånstans. Lite kul med nya fräscha böcker till de små när de ska sova hos farmor och farfar. De vi sparat från våra nu egna vuxna barn har råttorna gått hårt åt uppe på vinden så det var inte att tänka på att ta ner ens. Lite farmorkärring och ongong mys när kvällen kommer skulle det bli.

 48. Sen 2004.
  Böckernas värld är fantastisk helt enkel. Det kommer så mycket positivt ut från att läsa, både för föräldrar och barn. Läsning öppnar upp för en trygg och förtroendefull relation till sina barn där bra och dåliga saker kan bearbetas i samtalet som sker.
  Vill jätte gärna vinna så jag kan läsa för mina barn nu när jag är mamma ledig.
  Finns bara positiva saker med böcker enligt min mening!!!

 49. 2001
  Mina pojkar på två och fem år, älskar att läsa. Men med en begränsad budget köper vi sällan nya böcker, därför vore det underbart med ett helt bokpaket!

 50. Svaret är 2001.
  Skulle vara passligt bokpaket åt pojken som läser själv sedan ett halvt år, fyllde just 6. :)
  Och så skulle det ju vara kul att skicka pakete till grannlandet, eller hur? 😉

 51. Hej året var: 2001
  Skulle vilja vinna dessa böcker så jag kan läsa för min systerdotter på snart två år, hon älskar när jag läser böcker för henne:)

 52. 2004 kunde man ta del av bok happy meal i Sverige.
  Jag vill vinna bara för att det är väldigt viktigt att läsa böcker för barn. Jobbar på en förskola där det alltid behövs påfyllning av böcker :)

 53. 2001
  Detta kunde bli en nystart i sagoläsandet. Vi har kommit av oss med läsandet för yngste sonen och istället lyssnat/läst med våra tre äldre barn. Nu är det Lillemans tur. Skulle vara mysigt att få tiden tillsammans och läsa prata om böcker.

 54. 1. År 2001
  2. Skulle jätte gärna vilja vinna bokpaket till min 14 månader gamla dotter som precis har börjat intressera sig för böcker. När hon kommer bärandes på en bok hon vill att man ska läsa smälter man ju bara :-)

 55. Sedan 2004 har barn- och bilderböcker funnits i Happy Meal.
  Vill jätte gärna vinna böckerna till mina snart tre barn,
  Våran son har svårt att uttala ord bokstäver och meningar och han behöver mycket uppmuntran i form av högläsning .
  Som kan hjälpa honom att nöta in ord och ljud .

 56. Året är 2004.
  Det finns inget mysigare än att sitta och läsa för sitt barn, min lilla dotter på 2 år har upptäck det roliga med böcker nu och att vinna lite nya böcker hade varit helt perfekt! Så vu kan läsa ännu mera.
  Hoppas på lite tur nu bara.

 57. Första gången happy moral gav ut böcker var 2001 och det kommer jag ihåg för det var första gången jag var i Stockholm och gick på mc Donalds med min kompis när jag var 3 år och hon 4 år och vi fick varsin bok :)

  Men nu skulle jag jättegärna vilja vinna dessa böcker till min brorsdotter som fyller 3 år och som jag tänkte ge i julklapp. Jag har inte så mycket pengar när jag bara är 16 år och går i skolan så jag skulle bli jätte glad och jag fick chansen att ge henne en julklapp. Hon tycker väldigt mycket om böcker och skulle bli glad att få dem från just sin faster<3

  Mvh en stolt faster till en liten Ronja

 58. 1. År 2004
  2. Jag och min man turas om att läsa godnattsaga för vår dotter som är 5 år och nu när lillasyster 3 månader gammal har kommit till oss så ligger systrarna tillsammans och lyssnar på när vi läser, en mysig stund på dagen. Skulle vara kul med lite nya böcker.

 59. Året var 2001
  Vi önskar oss en ny boksamling att bläddra i och att läsa på kvällen innan sovdags. Dottern på 3,5 år ”läser” gärna själv och berättar sagor, lillebror 6 månader tuggar mest men kommer att ha nytta av böckerna senare. Jag fastnade också för titeln ”Julia vill ha ett djur” för det är precis vad dottern önskar sig mest av allt :)

 60. Svaret är 2001.

  Jag har precis fått en liten son och jag skulle vilja ge de här böckerna till honom så att han får bygga upp ett eget litet bibliotek och lära sig att älska att läsa lika mycket som jag och hans storebror. Böcker är en gåva för livet. Jag läser böckerna som jag själv fick som barn för min äldsta son och kommer ihåg hur jag upplevde dem när jag var liten och gläds med honom.

 61. Hej!

  Bok Happy Meal har funnits sedan 2001.

  Jag skulle bli jätteglad och jag vet att min dotter Julia, 4, skulle bli ännu gladare över att vinna ett sådant här bokpaket. Julia älskar godnattsagor – och sagor all annan tid på dagen med för den delen:). Hon är dock vårt tredje barn och får därför oftast nöja sig med de böcker som vi redan har hemma sedan tidigare. Att få Nya och Egna böcker skulle vara jättestort för henne. Vi håller alla tummar och tår och hoppas på turen – särskilt med tanke på att den fanns en bok om ”henne” med i paketet…

 62. 2004 var året.
  Jag skulle vilja få komma till mina barn med en hel hög med böcker då skulle dom bli jätte glad och även deras mamma för att jag engagerat mig i deras intresse. Jag skulle också bli glad så klart då det är de mysigaste som finns att krypa upp i soffan allesammans och bara mysa till en barnbok. Hoppas på vinst! / Tommy

 63. Sedan 2004 har boken funnits i ett happy meal.

  Jag vill vinna böckerna till förskolan jag jobbar på. Språk är en viktig del i vår vardag då mångfalden bland barn ligger på 98%. Många barn har aldrig haft möjligheten att få hålla och bläddra i en bok. Detta skulle vara en fantastisk gåva och en möjlighet till ett mer jämställt samhälle. För mig och många andra är det en självklarhet att man läser tillsammans med sina barn, men när föräldrarna inte kan läsa eller har möjlighet att köpa böcker är det viktigt att vi på förskolan ger barnen möjligheten. Alla barn ska ha samma rätt och möjlighet här i Sverige.

 64. 2001.

  Jag skulle vilja vinna detta åt min systerdotter, hon fyller två år några veckor efter jul och som student är det svårt att få ihop ekonomin under jul och födelsedagar.
  Så det vore toppen att få vinna ett bokpaket, och kunna skämma bort henne lite extra!

 65. Sedan 2004 har det funnits i happy meal!
  Jag skulle vilja vinna eftersom min 3-åriga son älskar att sitta och mysa med böcker, han tittar på bilden och hittar på en egen handling och sådant vill jag absolut uppmuntra!

 66. Hej! Är gärna med och tävlar till min boktokiga lilla kille :)

  Svar: 2001.

  Sonen har nyligen fyllt 3 år så nu känns det som att det är dags att byta ut hans lite mer ”bebisaktiga” böcker mot några andra. Känner att hans fantasi och tålamod har utvecklats massor på sistone och då vill jag såklart uppmuntra det ännu mer med hjälp av spännande och bra böcker som passar hans ålder lite bättre :)

  Kram Matilda

 67. 1. Året var 2001.
  2. Det bästa som finns för god språkutveckling är att läsa böcker. Hör hemma läser vi flera böcker om dagen och ibland gärna samma om och om igen. Vi skulle så gärna vilja ha nya historier att ta oss an! Håller tummar och tår för mina döttrars skull!:-)

 68. 2004 är svaret på frågan.
  Jag vill vinna för att utöka min dotters boksamling, hon är 1.5 år och vill bara läsa läsa läsa hela tiden! Biblioteket här har väldigt litet utbud och vore skönt för mig att ha fler böcker att välja på.. !

 69. Svar 2001
  Min dotter älskar att läsa hon har precis börjat och älskar att läsa för lillebror så denna vinst skulle vara toppen att vinna.
  Mvh // Lena

 70. Året 2001
  Jag skulle villa vinna detta underbara bokpaket till min fina guddotter Ella :)

  Jag tror att vikten av att läsa böcker för barnen och öka deras läsförståelse är superviktig i dagens stressiga samhälle.

  Ett underbart sätt att varva ner tillsammans och samtidigt hälsa på i bokdrömmarnas värld ett tag .
  Håller verkligen tummarna och tårna för att de blir just jag som vinner detta fina paket så att jag får dela med mig till lilla Ella.

  Mvh Eva Karlsson i Nässjö

 71. Året är 2004.
  Hoppas jag vinner böckerna för att min dotter som är 3 år nu har visat så stort intresse för böcker och försöker ”läsa” för mig :) Men vill också att jag läser för henne innan hon lägger sig:) så nu håller vi tummarna att vi vinner

 72. 2001 kom första bok happy mealet och tio år senare såg min förstfödda dagens ljus. Nu har hon blivit en sprallig treåring som gärna kryper upp i knät och lyssnar på en saga. Jag hoppas att vi vinner bokpaketet så vi kan få nya läsupplevelser tillsammans!

 73. Åh vilken mysig tävling, brukar aldrig vara med att tävla för jag vinner aldrig ändå men nu chansar jag.

  Första bok happy meal kom 2001.

  Jag skulle vilja vinna bokpaketet då jag snart ska gå hem på min andra föräldraledighet och finns det något mysigare än att sätta sig i soffan med en filt och gosa ihop sig med dottern och läsa böcker? Min lilla treåring slukar böcker så en påfyllning i bokhyllan lagom till kommande mammaledighet hade varit kul för hela familjen.

 74. 1. 2001
  2. Att högläsa för sonen är det mysigaste vi båda vet. Krypa upp i sängen eller soffan och öppna en helt ny, oläst bok, är magi. Ett helt gäng nya böcker vore den bästa överraskningen!! Lagom till sonens födelsedag i december kanske? Håller tummarna!

 75. Hej

  Rätt svar: Första boken kom år 2001.

  Motivering: Jag har en dotter på 2 år. Det enda hon tycker riktigt mycket om att göra är att läsa böcker. Antingen titta i böcker själv eller allra helst sitta och mysa under en filt med mamma eller pappa och läsa tillsammans. Då vi har läst alla barnböcker vi har hemma gång på gång på gång skulle vi verkligen uppsakatta nya böcker. Det ser ut att vara riktigt bra barnböcker också :) Hoppas så på vinst. Tack för en helt fantastisk blogg.

 76. Svar:2001

  Motivering: Är ”plastmamma” åt en liten kille på 2,5 år och böcker börjar bli mer och mer spännande. Vill vinna böckerna för att vi ska kunna läsa på kvällarna tillsammans och mysa.

  /Theres

 77. 2001 kom första boken

  Jag vill så gärna vinna detta bokpaket till min lilla son Justus. Tycker det är viktigt att få en tidig törst av kunskap och därav uppmuntra detta med böcker. Dessutom är det en perfekt mysstund att sitta och läsa för barn. Att få ett sådant bokpaket är dessutom ypperligt då man får böcker som man kanske inte automatiskt skulle köpt eller fått. Hoppas verkligen att vi vinner detta!

 78. Svar: 2001

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här lyxiga paketet med böcker till min dotter Alva. Hon går nu i första klass och fyllde 7 år i går, och tränar mycket här hemma på att lära sig alla bokstäver och få kläm på det här med läsning. Det är otroligt roligt att se och jag som ensamstående förälder känner att jag har lite extra krav på mig att finnas där och stötta henne så mycket jag bara kan. Detta är något jag skulle kunna göra lite extra med ett gäng nya böcker.

  Kram Sanna

 79. Svar: 2001
  Skulle vilja vinna så vi har fler böcker att läsa för min dotter på 4 och ett halvt år som börjar ljuda ord nu. Hon gillar att att ta en ny bok varje kväll när det är dags för sänggående

 80. Svar: 2001

  Min son älskar att läsa böcker och nu i december är det dags för både 3-årsdag och såklart julafton, så det behöver en del presenter :)
  Dessförinnan ska han få ett lillasyskon, så så mycket tid till letande efter fina och bra böcker finns inte, så det vore toppen att få detta paket med väl utvalda böcker att ge honom.

 81. 2001 kom första Boken
  Jag vill gärna vinna bokpaketet för att ”återvinna” läslustan och glädjen över att läsa. Dottern har lite fastnat i iPadträsket och tittar på paddan mycket. Vi försöker få till läsning dagligen och med ett bokpaketet med nya böcker skulle det säkert gå ännu bättre.

 82. Svar: 2001

  Jag skulle vilja vinna detta paket så att jag kan skänka det till Familjens Hus här i stan som delar ut julklappar till behövande familjer!

 83. Året var 2001.
  Jag skulle vilja vinna detta för min dotter och min mans skull.
  Våran dotter fyller snart 1 år och älskar böcker! Min man har dyslexi och att läsa böcker är bra för han, han läser inte egna böcker men barnböcker är roligare då våran dotter älskar alla böcker ❤️

 84. År 2001 kom bok happy meal till sverige och har sedan 2004 funnits en månad under hösten i varje happy meal.

  Jag har en son på 2,5år och får mitt andra barn vilken vecka som helst, då jag ser framemot att amma och min son älskar när jag läser för honom tror jag han skulle bli jätteglad med nya historier kombinerat med mys och delaktighet tillsammans med mamma och lillasyster.

 85. Första bok happy mealet kom år 2001. Min son på 3 år har precis börjat visa intresse för böcker, sen är han lite sen med språket så det är ju kanon att läsa med honom då. Därför skulle jag vilja vinna dessa böcker till honom.

 86. 1. 2001
  2. Jag brukar ofta läsa för min 6 månaders kille och trots att det är full fart i övrigt blir han mysig, gosig och ligger bara och lyssnar när jag läser. Det hade vart roligt att utöka biblioteket och bibehålla de intresse som vi byggt upp. Håller tummarna!

 87. 1. 2001
  2. Vi älskar böcker här i familjen, speciellt storasyster som fyller 2 i januari storgillar när man myser ner sig i soffan och läser en bok för henne och när man läst den färdig så hämtar hon en ny bok

 88. Hej!

  Vilken härlig tävling, året var 2001.
  Jag vill ge mitt barn en mysig stund på kvällen, ett rikt språk och läsa böcker som väcker tankar och funderingar. En liten halvtimme varje kväll för att lära, berätta, känna trygghet och bara ha det bra tillsammans. Vi bor lite utanför stan och passerar biblioteket alltför sällan, däremot försöker vi täcka upp detta genom att gå på loppisar och hitta bokfynd. Men en alldeles egen underbar liten trave till jul hade ju varit helt fantastiskt, tänk vad vi skulle läsa. Det skulle bli en jul i bokens tecken för barnen med både grannarna och kusinerna på besök. Tänk vilken läraktig mysstund i dunderportion!

  Nu håller vi tummarna!
  Hälsningar
  Petra

 89. Svar: 2004.
  Min dotter är en riktig bokmal för att vara 2 ½ och det kräver några vändor till biblioteket och hel del inköp. Hon skulle definitivt uppskatta ett bokpaket i sin julkalender =)

 90. – När kom första Bok Happy Mealet ut på McDonald’s i Sverige? Svar: 2001.
  – Motivering: Min familj bestående av mig, min sambo och vår underbara son har som tradition att dagligen läsa en stund på kvällen. Det är ett sätt för oss att samla familjen och få en gemensam mysstund som vi alla uppskattar. Vi märker att vår son uppskattar det och att han dels tycker att det är roligt och mysigt, men även att han lär sig saker då vi läser för honom. Att få fortsätta den här gemensamma stunden med bokpaketet från Läsrörelsen och McDonald’s hade betytt oerhört mycket för oss nu och i framtiden.

 91. Hej och tack för att man får delta i en sån viktig tävling.

  Svar: År 2001

  Min son äääälskar böcker, han älskar när vi läser för honom och det är det enda som får honom att varva ner när han annars är väldigt aktiv. Både jag om min man har vuxit upp utan böcker och vi vill därför att det ska vara en stor del av vår sons uppväxt, det är otroligt viktigt för oss att hans intresse för böcker fortsätter och ökar med tiden. Vi har alltid tv:n avstängd och vi vill genom böckerna få bort vanan med tv, spel, Iphone, ipad som idag har blivit för stort i samhället. Vinner vi dessa böcker har vi världens gladaste pojke 😀 Hans syskon finns nu i magen och om vi vinner kommer vi ha något nytt och roligt att introducera för honom innan han har vant sig vid den nya familjemedlem :)

  Tack!

 92. Första bokpaketet var 2004

  Min 3 årig son tycker inte om mat hos McDonalds, men ÄLSKA att läsa, så att vinna bokpaket ska vara perfekt!

 93. Svaret är år 2001.

  Jag skulle vilja vinna till min dotter Sanna 3 år. I somras blev hon storasyster och hon har varit så grymt duktig. Hon hjälper mig med allt möjligt. T.ex säger hon mamma gå du på toa jag finns ju här. Och när jag blir ledsen för att lillebror gråter (han har kolik) så kommer hon och tröstar mig, ger mig tips och säger det löser sig mamma, jag finns här.

  Jag är så stolt över min dotter, därför vill jag ge hon dessa fina böcker.

 94. 1: Året var 2001 när idén föddes, från 2004 har bok happy mealen funnits under en månad varje höst.

  För att båda mina döttrar fullkomligt älskar böcker, jag tycker det är så mysigt att läsa för dom och kan inte få nog av barnböcker. Nu med en 3:an på väg skulle det vara fantastiskt roligt med lite nytt till tjejerna! Vi håller verkligen alla tummar och tår för denna! Tycker böcker är så stimulerande och utvecklande!

 95. Hej, min dotter Alva som är 13 månader älskar böcker. När jag hämtar henne på dagis står hon ofta med en bok i handen, springer fram till mig, viftar med boken och ber mig att läsa. Hon backar bakåt och sätter sig i mitt knä. Vi läser några sidor och sen är det dags för nästa bok som hon hämtar med gott humör. När vi går på biblioteket å stannar hon alltid vid böckerna på nedre hyllan och tar försiktigt ut den ena efter den andra och bläddrar i dem. Hon har inte börjat prata än men jag tror att läsning stimulerar hennes ordförståelse även om vi inte hör det. Därför är den litterära världen viktig för att hennes fantasi, ordförståelse och tal stimuleras.
  Mycket tack! //Emelie

 96. Svar: 2001 började McDonald´s att lansera Bok Happy Mealet i Sverige.
  Hej, min dotter Alva som är 13 månader älskar böcker. När jag hämtar henne på dagis står hon ofta med en bok i handen, springer fram till mig, viftar med boken och ber mig att läsa. Hon backar bakåt och sätter sig i mitt knä. Vi läser några sidor och sen är det dags för nästa bok som hon hämtar med gott humör. När vi går på biblioteket å stannar hon alltid vid böckerna på nedre hyllan och tar försiktigt ut den ena efter den andra och bläddrar i dem. Hon har inte börjat prata än men jag tror att läsning stimulerar hennes ordförståelse även om vi inte hör det. Därför är den litterära världen viktig för att hennes fantasi, ordförståelse och tal stimuleras.
  Mycket tack! //Emelie

 97. År 2001 startade det.
  Min dotter som är 3 år och nybliven storasyster skulle älska att få detta bokpaket!
  Tiden med oss föräldrar får nu delas med lillasyster – hon älskar sin syster och är en jättesnäll och omtänksam storasyster, men egentiden med oss föräldrar är vid läggdags – då det läses böcker, det skulle dock passa bra med lite nya som vi kan variera med! Hon är även väldigt intresserad av bokstäver och tycker om att själv försöka läsa:)
  (Ibland får ”egentiden” vid läggdags delas med lillasyster, och hon älskar att ligga i storasysters säng och lyssna på godnattsaga – så bokpaketet skulle passa även henne;)

 98. 1. 2001
  2. Jag skulle vilja vinna bokpaketet så att jag kan läsa tillsammans med mina två små tokar till systersöner. De älskar att läsa, är riktigt fängslade av bokens fantastiska värld.

  Jag är själv utbildad lärare, men har inga egna barn, och jag vet hur viktigt det är att introducera barn i litteraturens fantastiska värld för att främja deras fantasi, språkutveckling, och så mycket mer.

  Nu är jag student igen, och har därför inga ekonomiska medel till att köpa böcker som jag kan läsa för dem när de är hos mig. Det skulle vara guld värt att få ett bokpaket till pojkarna så att de kan få fina läsminnen även hemma hos mig.

  Med förhoppning om fina kommande läsminnen.

 99. 1. 2001
  2. Jag är mormor och farmor,och vill väldigt gärna ha lite nya böcker att läsa för mina barnbarn..De är en avkopplande.lärorik stund att läsa för dom..Man hinner svara på frågor,mysa och verkligen dela den fantastiska saga man läser med barnet.
  Tycker många gånger de är synd att böcker håller på faller bort i vårt stressade samhälle,för de är guld värt att mysa ihop för en lässtund

 100. Året var 2001 när Bok Happy Meal föddes i Sverige.

  Mormor och morfar bor långt bort. Tre gånger om året: höst, vinter och sommar sker den långa bilresan och med sedvanlig mellanlandning för ett meal i Värnamo. En hel dag i bilen är en lång dag. Inte bara för små utan även för stora som blir allt mer stressade av barnens upplevelse av tid. Låååångt.

  Så gick då resan nyligen igen. Och med i bilen efter mellanlandningen kom en bok. En bok som golvade paddan och ville läsas om och om igen. Nästa gång det blir dags för den långa bilturen då ska det med en trave böcker också. Kanske blir ipaden liggande.

 101. 1. Det kom 2001
  2. Jag vill vinna bokpaketet för att ge min son läslust från början. Han är ännu bara 7 månader men redan nyfiken på böcker och det vill jag hålla i. Finns det något mysigare än att krypa upp i soffan med en bra bok? Eller att läsa sig till sömns? Dock har vi bara mjuka tygböcker än så länge, och skulle gärna komplettera med lite ”riktiga” böcker att läsa, titta i, prata om och upptäcka. Dessutom perfekt när de äldre kusinerna kommer på besök att kunna läsa tillsammans med dem och min lille plutt!

 102. året var 2001
  jag skulle vilja vinna böcker för att jag läser varje kväll för mina två pojkar på 2 och 4 år.
  det är den bästa stunden på dagen när vi sätter oss tillsammans allihopa och läser. jag har läst för mina barn sen den äldsta var ca 6månder. och nu har vi läst de böcker vi har hemma så många gånger att storebror ”kan läsa dem själv” för lillebror. så vi skulle behöva lite nya böcker.

 103. 1. Sedan år 2004
  2. Att läsa en bok är bästa sättet att avsluta dagen på både för barn och föräldrar, en mysig stund som får alla att älska de fantastiska sagorna som finns, en stund av avkoppling och fantasi, min pappa läste alltid böcker för mig och min bror när vi var små, och jag vill ge samma till min underbara son, det hade varit jättekul att få lite mer böcker att läsa på kvällarna!

 104. Svar: 2001

  Min 3åring skulle bli jätte glad om vi fick lite nytt att läsa. Han älskar böcker och vill gärna läsa en hel hög innan läggdags.

 105. Hej!

  Rätt svar: 2001

  Hej!

  Rätt svar: 15 miljoner

  Min dotter och jag är riktiga bokmalar! Därför vill vi gärna uppgradera hennes egna bibliotek med massa bra och nya böcker! Jag tycker läsning är superviktigt och då är det viktigt med bra böcker, dessa 8 böcker verkar vara toppen! Tycker dessutom att formatet är perfekt, då jag ammar en liten kan man läsa samtidigt för dottern.

  MVH Emma

 106. När kom första Bok Happy Mealet ut på McDonald’s i Sverige?
  Svar: 2001 föddes Bok Happy Mealet och sedan 2004 har barn- och bilderböcker funnits i Happy Mealet under en månad varje höst.

  Jag hoppas på vinst då vi är en läsande familj och har mycket böcker men jag skulle vilja ge böckerna till min syster och hennes två barn då hon inte alltid har råd att köpa böcker till sina barn pga ekonomin. Så en vinst med böcker hade blivit en underbar härlig julklapp.

 107. Rätt svar: 2001
  Min son Vilmer 1,5 år har börjat tycka om böcker. Han hämtar olika böcker själv och kommer krypandes upp i mitt knä för att vi skall läsa tillsammans. Det är en härlig stund tillsammans mitt i all stress som ofta vardagslivet medför. Vi har inte så många böcker, så därför skulle vi bli överlyckliga över ett tillskott.

 108. 2001
  Vi läser för barnen varje kväll och även om de gärna läser samma bok om och o igen så tycker vi föräldrar det vore trevligt med lite omväxling.

 109. Året var 2001
  Jag har 8 barn ,2 dagbarn och är gudmor till 11 barn. Jag älskar böcker och läser gärna för barnen. Böcker funkar alltid bra som presenter och kan användas åt både större och mindre barn. Hoppas vi har turen att vinna!

 110. 2004 var året!
  Jag vill vinna dessa böcker till vår lilla groda som just nu ligger i magen o är beräknad till den 8 nov. Vill börja tidigt med mysiga lässtunder! :)

 111. Året var 2004
  Eftersom jag tycker om att läsa och har läst sen jag var barn, vill jag gärna ha lite nya böcker att läsa för mina sex barnbarn. Att läsa stimulerar språket och det är viktigt för förr utvecklingen.

 112. Hej! Det kom 2001. Vi skulle bli jätte glada över ett bokpaket då vi väntar barn nr 3 vilken dag som helst, och vad passar bättre än att läsa en bok för de större när man sitter med det nya lilla knyttet och ammar :) Med vänlig hälsning, Sophie

 113. 1. 2001
  2. Jag tycker att det är så roligt när man får böcker i Happy Meal men tyvärr tycker inte mina barn om maten längre så det vore perfekt att vinna böckerna!

 114. 1. 2001
  2. Jag har två barn på 1 och snart 7 år som båda älskar böcker. Vi brukar varje år passa på att samla böckerna i Happy meal. I år har vi tyvärr inte den möjligheten då vi bor utomlands nu. I vinter flyttar vi hem igen och ett bokpaket skulle göra oss alla så glada!

  Mvh Laila!

 115. Svaret är 2001!
  Jag vill vinna bokpaketet till mina två barn. Min dotter på 2 år har börjat få ett stort intresse för nattsagor och hon vill gärna att lillebrorsan på 4 månader ska vara med och lyssna. Då antalet böcker inte är så många här hemma, kan vi snart alla utantill … Och jag tycker det är så svårt att hitta bra böcker när man går i bokhandeln. Så ett färdigt bokpaket hade passat oss super bra!

 116. Rätt svar är 2001.

  Min 3,5 årige son skulle bli överlycklig om vi vann detta paketet.
  Han älskar att läsa , han ”läser” allt från flingpaket till långa böcker!
  Skulle vara så roligt för honom att få paket på posten. =)

  Håller tummar och tår för att turen är på vår sida! 😉

 117. 1.. 2004

  Mitt lilla barnbarn Billie är 15 månader å älskar böcker !! Kan sitta länge själv å bläddra !!! Sååå mysigt ❤️Att läsa för de små!
  Tack Sussi….

 118. 2001 kom första bok happy mealet.

  Storasyster på 1.5 år älskar böcker och det är ett fantastiskt tidsfördriv när man är hemma själv med båda barnen och minstingen på snart tre veckor ska ammas. Storan som annars springer, klättrar och river i allt sitter faktiskt stilla och vi alla får lugn och ro under den tiden. Vi skulle uppskatta nya, fina, intressanta böcker som kan fortsätta göra dessa stunder mysiga.

 119. Första bok happy meal kom 2001. Jag har två systerdöttrar som bor utomlands. Deras mamma pratar svenska med dem och tur är väl det för i landet där de bor talas ett språk som svenskar normalt inte behärskar. För att de ska lära si g svenska så bra som möjligt brukar jag se till att de små flickorna får tillgång till böcker och filmer på svenska. Ett bokpaket vore toppen för att få fart på deras svenska språkutveckling.

 120. 2001 kom de första böckerna ut.

  Att läsa böcker är något vi alla gillar
  särskilt de två äldsta av mina tre killar
  Att djur, riddare och en doktor få följa
  gör att glädjen inte går att dölja
  Med en bok och ett happy meal
  är det en enkel deal
  att glada barn få ha
  hoppas på storvinst ida!!

  1. 2004 kom de första böckerna ut.

   Att läsa böcker är något vi alla gillar
   särskilt de två äldsta av mina tre killar
   Att djur, riddare och en doktor få följa
   gör att glädjen inte går att dölja
   Med en bok och ett happy meal
   är det en enkel deal
   att glada barn få ha
   hoppas på storvinst ida!!

 121. Hej! Första bok happy mealet kom ut 2001! Jag skulle gärna vilja vinna böcker till min dotter som är 2,5 år. Hon börjar intressera sig för böcker på ett helt annat sätt nu när hon börjar bli äldre o vill gärna att jag läser för henne. Vi har lånat mycket böcker från biblioteket men vågar inte göra det mer eftersom min dotter råkade ta sönder en bok :( det blev en dyr historia tyvärr o vågar nu inte låna böcker mer. Skulle så gärna vilja ha nya böcker med mer text till min dotter nu för att inte tappa hennes bokintresse :) mvh

 122. 1. 2004 kom första boken ut i Happy Meal
  2. Jag har en liten 2- årig dotter som älskar böcker, men hon har framför allt hakat upp sig på 2 stycken som jag får läsa om, och om, och om igen… Jag börjar ärligt talat ledsna lite på dessa. Vi skulle behöva lite nya roliga böcker :)

  Kul tävling! :)

 123. svar.
  1. Sedan 2004
  Min son Theodor 2år älskar böcker eller bolldi som det heter på hans språk =)
  Han skulle bli överlycklig om han fick nya fina böcker att bläddra i, han brukar springa till sitt rum hämta en bok, krypa upp i famnen och så läser vi den tillsammans. Ibland sätter han sig själv med en bok och pratar för sig själv. Förmodligen läser han sin bolldi som han uppfattar just den boken.

 124. 1. Året är 2001
  2. Jag vill gärna vinna bokpaketwt till mina två döttrar på 1 och 5 år. Att sitta tillsammans och läsa böcker är verkligen något som förenar och där åldersskillnaden på barnen suddas ut. De är lika förväntansfulla och ivriga när vi öppnar en ny bok att läsa tillsammans.

 125. Svar : 2001

  Min lilla ängel utan vingar är 5 1/2 månad gammal. Böcker är (för mig) äventyr, upplevelser, förståelse och utveckling, kort och gott: allt det viktigaste för barn komplett mellan två pärmar, utan behov av elektricitet eller internetmottagning. Så jag önskar samla ett helt upplevelsebibliotek till Ronja, så hon har tillgång till det viktigaste i livet, det är hon värd! ♥

 126. Året var 2001.
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna lite nya böcker till mina två barn. Vi läser minst en bok varje kväll och min dotter (som också heter Tuva-Li

 127. Såg att delar av min kommentar försvann
  Året var 2001.
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna lite nya böcker till mina två barn. Vi läser minst en bok varje kväll och min dotter ( som också heter Tuva-Li) konstaterade bestämt ikväll att ”vi har ju bara gamla böcker”. Håller tummarna för att vi kan vinna lite nya

 128. 2001 började dom med den fantastiska idéen att ha böcker i Happy Meal!
  Höst och mörkt och mysigt! Att läsa för våran 3-åring är bland det bästa som finns, en fin stund tillsammans och lärorik, bra kombo! För att slippa läsa samma saga 100ggr så skulle det var väldigt trevligt med 8 nya böcker att variera med! :)

 129. År 2001

  Jag är mormor till 5 underbara barnbarn.Vilken upplevelse att få läsa sagor för dem. Jag kan ge dem tid och dela med mig av min livserfarenhet.Tänk vilken lycka att få hålla en liten barnhand i sin egen och läsa tills hon somnar.Åldersskillnaden suddas ut och man känner sig så rik.Tack för livet.

 130. Svar: Ar 2001 kom forsta bok-HappyMeal pa McDonald’s!

  Skulle sa garna vilja vinna detta bokpaket da jag bor med min tvaariga dotter i Brasilien och kampar for fullt for att svenskan ska komma sa naturligt som mojligt for henne. Hon har precis upptackt bocker och vara fa Ludde- och Tottebocker borjar bli valdigt utslitna trots att jag gor vad jag kan for att de ska halla i sa lange som bara mojligt! Att fortsatta in i sagornas varld pa svenska ar en sjalvkarhet for mig och oss sa darfor skulle detta vara en fantastisk skatt om det kom i vara agor!

 131. År 2001 kom första bok happy meal,
  Hemma hos oss läser vi saga varje kväll, för oss är det en daglig rutin och en mysig stund!

 132. 2001

  Jag har precis börjat jobba igen efter senaste mammaledigheten och på vardagarna hinner jag knappt träffa sönerna på kvällen. Därför är nattningen med tillhörande bokläsning en helig stund. Det vore jätteskoj att få överraska sönerna med lite nya böcker vars handling vi kan njuta av tillsammans.

 133. År 2001.
  Vi skulle verkligen vilja vinna detta bokpaket! Min mamma och pappa läste mycket sagor för oss när vi var små och det vill jag även göra för mina barn. Böcker är något som alltid står på önskelistan för det är något man aldrig kan ha för mycket av.

 134. 2001 kom böckerna ut

  Har två barn på 1 och 3 som bara älskar att läsa böcker både på morgonen och kvällen, och närhelst någon har lust att läsa för dem..! Böckerna läser vi om och om igen så ett nytillskott vore trevligt!

 135. Hej Madde! :) Jag vill såklart vinna detta fina bokpaket och testar därför mina chanser såhär i sista minuten.

  Sedan 2004 har man hittat böcker i Happy Meal i en månader under under hösten, underbar idé! :)

  Jag vill vinna för att fylla ut bokförrådet där hemma, så himla mysigt att läsa för sonen och han tycker desamma. Kan dock bli lite enformigt med samma böecker som går om och om igen, haha!

  Håller tummar och tår att jag den vinster får! 😉
  Mailadress: hannaofsweden@hotmail.com

  Puss och kram!

 136. Svar: 2001

  Jag skulle vilja vinna bokpaketet till vår familj då jag har en underbar 3 årig son som älskar när jag läser för honom, dock har han snöat in sig på 3 ganska dåliga böcker som jag har tröttnat på för länge sen. I december kommer en ny bebis och vi skulle verkligen uppskatta om vi fick lite nya böcker att variera med tills dess! (Tror nästan att bebisen i magen också är trött på ”Alma & Pytte Pytte Liten”! 😉

 137. År 2004 kom de första böckerna i Happy Meal.

  Jag vill vinna böckerna eftersom jag älskar att läsa böcker för mina barn och de älskar att lyssna på nya sagor. En av de bästa överraskningarna vi som föräldrar kan ha med oss hem är just en ny bok. Böckerna i Bok Happy Meal är lagom långa för våra 4,5-åringar där hemma och de är roliga, informativa och spännande.

 138. Svar: 2001 föddes bok happy meal och har sedan 2004 funnits en bok i happy mealen under en månad på hösten. Jag har en son på fem månader som jag brukar läsa för då jag själv minns hur mysigt de va o ligga bredvid min mor när hon läste när vi va små. Jag vill visa han glädjen med böcker i detta film/spel/ipad samhälle o visa hur kul de e o själv hitta på hur figurerna i en bok ska se ut o låta. Håller tummarna!

 139. Hej
  Sen 2001 finns det böcker i Happy meal

  Jag arbetar som förskollärare och eftersom pengar inte alltid finns skulle jag gärna överraska barnen med dessa böcker , så vi kan ha långa härliga lässtunder tillsammans :)

 140. År 2001 :)
  Önskar vinna så att dottern får lite nya böcker att driva pappa till vansinne med vid nattning. Han är lite svag för sin prinsessa så även om han säger bara två böcker brukar det bli minst fem. Så de läser mycket och behöver därför uppdatera sin hög :)

 141. 1. 2001
  2. Mina barn älskar att höra böcker men när de hört dem skulle jag ta dem till jobbet som jag gjort med många andra böcker. Jag arbetar med asylsökande barn och vi behöver bilderböcker för barn att läsa på fruktstunden vi har varje fm. Det är en väldigt bra stund på dagen att ge dem lite extra svenska undervisning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *