Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Det gäller att vara förberedd…

Tidig morgon. Dagarna bara susar iväg, även om tiden just nu står stilla för mig. Mitt upp i allt så har jag ju ett litet företag att rå om kan man säga. Åtta barn och en kommande vinter då gäller det att vara förberedd! Igår fick jag ett paket från KappAhl. Jag och supermysiga Annika Duckmark är med i Allt För Föräldrars testpanel. Vi har blivit ombedda att testa overaller från KappAhl inför vinter.

image

Jag har sedan tvillingarna kom varit noga med att alltid vara ute i god tid med att skaffa vinterkläder eftersom det alltid är så svårt att hitta likadana kläder till pojkarna. Nej jag vet att de inte behöver se likadana ut men jag tänker utnyttja mammarollen och bestämma det ett litet tag till. Adam såg overallerna och skrek rakt ut ”jag vill määä ha en sån däj ovejååål!” Han gillade färgen och jag måste hålla med. Första intrycket var bra, de kommer synas bra i pulkabacken. När jag tittade närmare på overallerna så kändes dom slitstarka och rejäla. Förstärkta knän, tejpade sömmar och funktionsmaterial. Det blir att testa dom när tvillingarna kommer hem ifrån dagis! Jag kan tipsa om att ni kan vara med att tävla om en overall eller jacka under min och Annikas testperiod, tävla gör ni HÄR!

Min Magnetröntgen gick väl bra. Jag tog mig igenom den med Micke vid min sida. Jag fick ligga på magen med en platta spänd över rumpan och ryggen. Kändes det inte instängt innan så kändes det instängt då. Med hörlurar och musik i öronen så försökte jag tränga bort oljudet som dånade tillsammans med aviciis wake me up. Jag såg hur Mickes läppar formade ”det går bra, slappna av”. Men när den fastspända plattan började hetta över ryggen så var tårarna nära. Inte för att det gjorde ont utan för att jag blev ledsen och arg över allt. Jag är inte mer unik än någon annan men mina barn behöver sin mamma frisk och stark. Nu låter det som jag är halvdöd och det är jag ju inte. Men ibland kommer det över en hur skört livet är. Man borde uppskatta de små sakerna i livet mer än vad man gör många gånger.

Min läkare skulle ringa igår men det gjorde hon inte, bra eller dåligt? Även om jag är orolig över vad hon kommer säga så hoppas jag verkligen på att telefonen ringer idag!

 

 

 

13 thoughts on “Det gäller att vara förberedd…

 1. Bara andas och försök att ta det lugnt, hoppas att läkaren ringer idag. Det behöver inte vara ett dåligt tecken att hon inte ringer, det räcker med en hektisk dag för att telefontiderna ska förskjutas för läkarna (jobbar på VC). Annars är det bara att du ringer till mottagningen och hör dig för!

  Ha det gott!

 2. Skickar över en kram och hoppas på bästa svaret♥
  Varför kommer inte kommentarer med som där ens bloggadress står med?
  Lycka till idag, kram Lotte

 3. Stackare, vad du får stå ut med! Håller tummarna för att du får ett bra, snabbt svar och sänder många varma styrkekramar! Overallerna var jättefina, kanske dags att skaffa en liten sladdis, så jag kan få handla småbarnskläder igen =).

 4. Nu hoppas vi på goda nyheter så du kan släppa detta och lägga fokus på dig själv i positivt syfte. Självklart behöver barnen sin mamma ♥

  Hoppas du får en superfin torsdag!!!

  Kramar

 5. Hej, jag köpte deras overall förra året och den var kanon bra, aldrig blöt. Sen har jag även deras skalkläder och barnen är aldrig blöta om det regnar. Känns jätte bra att skicka iväg dottern till skolan och veta att hon inte blir blöt under dagen.

  Ha en underbara dag!!!

 6. Önskar dig all lycka Madde. Du verkar vara en toppentjej och underbar mor. Du ska se att allt ordnar sig till de bästa. Kram

 7. Håller alla tummar och tår för dig!
  Din/er familj verkar riktigt underbar, låt dig aldrig tryckas ner av någon!
  Lyckoönskningar, Elin

 8. har köpt precis samma overall och färg till min 6 åriga dotter =)
  hon valde själv färgen =)
  hade kaxs overall, vinterjacka och termobyxor förra året och var supernöjd. alla plaggen såg fortfarande ut som nya vid säsongens slut =)
  dock tyckte jag inte kappahl hade några fina färger på kaxs vinterjacka och termobyxor i år. så fick bli polarn o pyrets petrolblåa/mörk turkosa vinterjacka istället =)

 9. Har också köpt deras overall. Dock gillar jag inte hålet som finns nederst där dragkedjan slutar…. Alla såg lika ut inne på KappAhl! E det lika på dina?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *