Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

En liten behind the scene teaser.

Nu är det en vecka kvar tills premiären av de nya avsnitten börjar rulla på tv4. Så här såg det ut innan vi skulle åka på marknad den helgen. Vi var i full färd med att förbereda barnen och packa ihop filmteamet. Innan vi kom iväg så skulle det rullas omkring lite grann på golvet.

På golvet ligger våran inslagsproducent Ebba – hon gör tv!

Vi besökte bondens marknad i Linköping. Det regnade men vi var glada ändå. Speciellt Ebba som fick köra barnvagnen. Man nästan kunde höra hur hennes livmoder skrek ”tiden är inne nu!”

Skönt att vara hemma igen. Första helgen är alltid lite pirrig, det hör ju inte till vanligheterna att man har ett filmteam med sig var man än går. Men vi fick oss ett gott skratt den dagen för jösses vilka underverk kamerafolk kan göra, vet inte ens om jag vågar berätta för er vilka konstiga förslag och frågor vi fick.

En vanlig dag med våran kameraman Patrik och ljudtekniker Lasse.

Det blev en liten soppa, rund go och behaglig i smaken. Glöm för sjutton inte att ha penna och papper tillgängligt under programmets gång så ni kan skriva ner receptet.

:-)

Ska bli roligt att höra vad ni tyckte efter programmet, lite har nog hänt sedan vi var med sist. Och det ska bli roligt att följa Maria och Walle igen och lära känna den nya familjen. Måndag 28/1 20.00 på tv4 missa inte det!

0 thoughts on “En liten behind the scene teaser.

  1. Det blir perfekt avslutning på 1a skiddagen att kolla på er! Det är enda gången jag följt programmet och det va förra gången ni var med. Jag kommer sitta bänkad!
    Kram Lotte

  2. Jag har nog inte missat ett enda avsnitt sen Familjen Annorlunda började och jag har faktiskt längtat lite tills nya avsnitt skulle komma så det är klart jag inte missar att se det på måndag :)

  3. det var bra! gillar programmet och familjerna som är med, saknar familjen Norrström dock. tyvärr somnade jag efter 30 minuter med bebis på bröstet… tänkte fråga om du skulle rekomendera teutonias syskonvagn eller om du skulle rekomendera någon annan :)

  4. Omg vad glad Viktor blev för moppen:) Det var så gullit att han gjorde frukost på sängen som ett tack!!! Amanda.

  5. Hej undrar var du köpt den vita blusen med silvriga kragar? Kul att följa er familj på tv och din blogg. Mvh Ann-Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *