Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

När tvättkorgen är full.

Just nu skulle jag kunna kräkas på tvätten. Jag är så förbannat trött på att tvätta kläder, hänga kläder och vika kläder. Fan så tråkigt rent ut sagt. Bara därför har jag struntat i tvätten, nästan jag slängde in en tvätt i fredagskväll. Den gills egentligen inte för om man jämför den maskinen med resten av tvätthögen så är den i sammanhanget bara en smula av kakan. Så idag fick vi anledning till att använda Tuva-Lis nya body från theBRAND eftersom alla hennes kläder ligger i tvätten. ”Men hur ser hon ut? Vad är det där? Det ser ut som hon har gälar” Jag försökte intyga Wilson att det var snyggt och ganska gulligt men han kunde inte uppskatta stilen. Dagens tweenie, vad är det med dom?

 ”Men vad roligt det är att vi inte är på samma våglängd när det gäller hem och hus, är det bara jag som vill tvätta?” Jag tror Micke sa nått men jag slog dövörat till, jag har en sån söndag idag. Jag är helt säker på att alla har sådana dagar? ”Vilken karl du har som sköter tvätten åt dig!” Åt mig? Jaha ja mmm visst eller åt oss. Gud ibland undrar jag haha. Jag vet att han skojar lite, men samtidigt så vet jag att det egentligen är en pik – hjälp till. Nej inte idag.

Har ni hittat någon vårjacka ännu? Det har jag, man måste ju vara ute i tid. Fick den för ett tag sen men har inte hunnit lägga ut den bloggen. Har länge velat ha en Anine Bing jacka. Men dom är kostar mer än vad plånboken tycker är okej just nu. Någon gång ska jag köpa en, jag bara ska. Men jag hittade ett skitsnyggt alternativ.

 Jackan hittar ni HÄR

Prrrrriiiioriteriiiiing Madde” men jag lyssnade inte mitt upp i mitt fotograferande, sånt tar ju tid.

Fynd på Gina. Har alltid passat mer i silver än i guld.

Lyckades ändå göra något vettigt idag. Fångade Colin med Åke i knät i morse, bilderna talar nog för sig själva. Någon var mäkta stolt över att få gosa med Åke. Barnen vet att de absolut INTE får bära på lillkillen. Chihuahuabebisar må vara tuffa i lynnet men ack så omtåliga. Deras små ben kan lätt gå av. Det är också viktigt att man är jätte försiktig med huvudet, precis som med bebisar.

Jag vet att uppfödare av rasen chihuahua är väldigt noga med vem de säljer sina valper till. En chihuahua är inte en accessoar, något man stoppar i en väska och tar på gulliga kläder som om det vore en docka. Jag har kläder till mina hundar men bara av anledning av att de inte ska frysa. Väskor har jag också, men använder väldigt sällan.

Skaffar man en hund så skaffar man ett ansvar en väldigt lång tid framöver.

0 reaktioner på ”När tvättkorgen är full.

  1. Herreguuu sån söt body Tuva-Li har 🙂 Hon är så söt så jag smälter!!
    Å lilla Åke då, åååååååå!!!
    Trevlig kväll /kram Lotte

  2. Det där har jag faktiskt funderat över flera gånger… Hur många tvättmaskiner blir det på en vecka för er egentligen? Nyfiken…

  3. Känner igen det där med tvättmaskinen! Hu! Vi har nu köpt en sprillans ny maskin, efter att haft en helkass lånemaskin hur länge som helst. Vår nya tar 8 kg och är en dröm för oss. Slåss nästan om att få kasta in lass efter lass :o)

    Åke är otroligt söt. Har en 8-åring här hemma som är familjens ”bonde” och önskar sig hett en hund, vilket väl är det enda vi inte har just nu känns det som. Vi får se…. Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *