Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

En liten årskrönika 2012!

Ett år med mycket glädje, en bebis, ny vänskap och mycket annat.

Det är svårt att sammanfatta året. Ett år av många och ändå så betydelsefullt. Jag inledde året i vetskap om att jag skulle bli mamma till en liten flicka. Kalla mig galen för det var precis så jag kände mig. Det kom senare att bli helt underbart att äntligen få träffa det lilla miraklet. Familjen skulle bli större, och ännu större blev den när vi fick veta att storken även skulle ge våra barn två nya kusiner. Noel och Olivia.

Precis som andra familjer så har vi haft det bättre och sämre. Uppgångar och nergångar. Men framför allt så har vi haft turen att ha våra underbara vänner runtomkring oss. Vänskap är något som har fått en stark betydelse året 2012. Jag har lärt mig att ensam inte alltid är starkast. Och oavsett hur mycket man än kämpar så är det fint att ha en vän att luta sig emot ibland. Gud vad jag älskar mina vänner!

Jag fick också lära mig att sociala medier gör folk tokiga! En del blir värre än andra,  lycka och framgång svider!

Något annat som slog mig under de gångna året är att mammarollen inte alltid är självklar. Lite in på 2012 så blev en comeback i tvrutan ett faktum och förväntningarna var stora. Ett filmteam skulle bli våra nya familjemedlemmar i sådär tre månader. Behöver jag förklara att personkemin är ett måste?

Jag speglades av mig ”själv” och tänkte många gånger att ”så det är sådär jag skulle levt om jag inté var mamma?”. Inslagsproducenten som kom var lika gammal som mig men levde ett helt annat liv. Snygg ung karriärskvinna som gick på klubbar och dansade. Skrattretande att föräldrarollens självklarheter inte var uppenbara för denna. För vissa saker borde ju vara självklart? Nej inte för alla tydligen, konstigt nog? Jag har varit mamma i hela mitt vuxna liv, tom innan jag ens blivit vuxen. Något annat liv känner jag inte till. Vi lärde oss nog av varandra och idag skulle hon kunna vara en syrra. Familjen blev starkare, den ända vi saknade var Oliver som inte fick vara med på resan för sin pappa.

Tvillingarna bytte ut sina spjälsängar mot riktiga sängar och Engla-Freja tappade tänder. Victor gick in för att vara en riktig fjortis och Wilson blev ett huvud längre. Adams armar gick ur led och helts plötsligen så började bebisen krypa!

Micke tog beslutet att komma i form till vätternundan och började träna och äta rätt. Minus sjutton kilo och på god väg mot sitt mål. Jag kommer bli sveriges bästa PT!

Mina tavlor har blivit riktig konst och visioner om en ny spännande framtid har tagit fart!

Tack 2012 för ett fantastiskt år – grunden för ett ännu bättre 2013

Mot nya äventyr, mera glädje och fin framtid. Hoppas vi syns!

Och för er som är nyfikna på den nya säsongen av familjen Annorlunda så får ni hålla utkik efter vinjetten som släpps 15 januari på tv4!

😀

0 reaktioner på ”En liten årskrönika 2012!

  1. Härligt att fått följa dig och din familj under året och bodde jag på samma ställe som du hade jag direkt bokat dig som min PT.
    God fortsättning på det nya året! A-S

  2. Ska bli spännande att se er i vår 🙂 vill du ha ett nytt pt projekt finns jag här 2 barns mamma småfet och som bor ca 4 mil bort! Vill men känner ingen motivation just nu….//Amy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *