Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Bättre sent än aldrig…

Herreguud hur svårt ska det vara att lära sig en ny dator? Windows 8 tar kål på mig. Det funkar nämligen som så att man måste ladda ner appar till datorn. Jag har inte lyckats få igång wordpress, eller jo jag får igång det men jag  lyckas inte bifoga media i inläggen. Fjäskade för Victor så nu sitter jag på hans dator istället.

Det var så skönt att kasta ut julen. Jag älskar annars tomtar och julgranar men den här julen har bara varit febrig och sjuk och därför kändes det bara bra att kasta ut den.

Ljust och fräscht!

Som pricken över i så fick jag också nya HM katalogen häromdagen…

Jag har redan inhandlat en liten godbit från vårens nyheter…

Otippat att det var leopard va? Det är liksom alltid återkommande. Kul också att våren välkomnar alla pastellfärger. Jag älskar pastellfärger och alla möjliga nyanser av blått. Längtar efter att få sätta på den nya navyblå sittdelen på min briovagn. Sitter och vårdrömmer…

Hur ser nyårsafton ut för er?  Vi har bjudit hem två familjer till oss. Vi blir 12 barn, 6 vuxna och 4 hundar. Först funderade vi på att göra våran favorit från Jennys matblogg, fläskfilé, ädelostsås och potatis. Men efter närmare eftertanke så bestämde vi oss för att gå på den bekväma linjen. Det blir tacos. Ja det blir något nytt, men spelar absolut ingen roll. Det är sällskapet som är det viktiga eller hur!?

Klackarna ska ändå få göra premiär på nyårsafton, perfekt till min nyårsklänning!

Ugglorna gör sig fint ihop med blommorna…

Underbara tulpaner! det är vardagslyx för mig :-) Man mår bra av att omge sig med vackra färger och blommor. Och för dig som tyckte jag var galen för att jag köpt tulpaner för 900 kr, varför ens lägga ner en tanke på det? Du kanske behöver dig en kvast själv utan att på något sätt verka dryg?  Man mår faktiskt lite bättre av blommor. Likväl som några av er verkade bli upprörda över hur mycket paket vi hade under julgranen. Ja visst är det väl förskräckligt! Tänk att lägga dom pengarna på en resa istället, då skulle kidsen få en upplevelse istället för materiella ting. Ja kanske det. MEN just nu är det inget vi prioriterar. Vi väljer varje år att lägga lite extra pengar på julklappar. För det så betyder det inte att en semester är helt uteslutet. Man har väl helt enkelt olika förutsättningar? Dessutom så tror jag inte barnen blir lyckligare för att de får en resa till Dubai. Kraven är inte så höga, en övernattning på annan ort i Sverige, eller varför inte en utflykt till skogen. Jag har planer på att skicka iväg Micke med de stora grabbarna till Barcelona på en liten fotbollsresa. Jag ser ingen anledning till att de små ska ut på en sådan resa. Själv har jag en liten dröm om Paris ♥

Nu ska vi bespisa spagetti och köttfärssås och förhoppningsvis få höra allt om Sune i Grekland. Engla-Freja, Wilson och deras vän Viola har precis sett den på bio…

Och tills vidare få ni ha lite överseende med att jag gör tråkiga mobiluppdateringar. Hoppas verkligen jag löser mina dataproblem under kvällen! Snart blir det tätare uppdateringar igen.

Kram.

16 thoughts on “Bättre sent än aldrig…

 1. Att det finns folk som klagar på för mycket julklappar till barnen… Vad är det med er? Vill ni lägga en femma och ett äpple på paket, fine, men klaga inte på att andra köper mer! Alltid ska folk klaga! Du är fantastisk Madeleine! Kram

 2. Jag älskar ugglor och dina är bara så fina :). Jag älskar att skämma bort mina barn med julklappar så jag håller på dig

  Kramar

 3. Å vad fint du har gjort med alla blommor . Ska själv städa ut julen imorgon och köpa tulpaner. Nyårs löftet i år är att unna mej en bukett blommor varje fredag.
  Du har en härlig blogg så fortsätt som du gör.

  Kram

 4. Med största sannorlikhet så betalar du inte 900 i veckan för blommor och det var lite det jag syftade på. Hade du skrivit att du beställde en hade det varit mer trovärdigt! Jag älskar själv tulpaner, så jag köper ofta med mej en ”kvast” hem från Ica =)

  Jag tycker om din blogg och ser fram emot att se er en säsong till! (men som många andra blir dom sponsarde inläggen to much och lite tråkiga ibland!)

  Gott nytt 2013!

 5. Vad ljust och fräsch no har fått det! Längtat efter att kasta ut julen! :-) tycker ingen har rätt till att kritisera andra, man lägger pengarna på det man själv vill och jag tror att dina barn blev jätteglada över sina julklappar! =) hoppas ni får en toppenbra nyårsafton.
  Kram kram

 6. Åh,vad jag gillar din inställning – att du vänder det negativa till något positivt =) Du verkar så härlig 😛 Det ska bli sååå kul att följa dig och familjen på teve igen 😉

  Som någon annan också nämde: Det är upp till er vad ni vill lägga era pengar på!! Ni har ju faktiskt 8 barn – det är klart att det blir några julklappar då ;D

 7. Gnäll gnäll ! Men jag vet ju att har man en blogg får man tåla mycket. Tur att du inte bryr dig. Jag vill önska dig ett GOTT NYTT ÅR !!!!

 8. Varför bry sig om hur mycket andra lägger på julklappar? Den är så sjukt onödigt! Och dessutom så har ni åtta barn, det blir en del när alla får några klappar var.

 9. Hej Madde! Vad fint du har gjort! Är också sugen på att plocka bort julen, får nog bli snart. Är ju så kul att fixa och dona och ta fram ljusa färger! Gillar särskilt din ljuskrona med murgröna i!
  Och sen tycker jag att du gör helt rätt i att köpa blommor. Jag blir precis som du säger, mycket gladare och piggare av blommor.
  Man ska väl unna sig i livet! Annars blir det ju ganska tråkigt…

  Kram och gott nytt år!
  /Madelene

 10. Folk ska väl alltid klaga över något. Själv skulle jag väl inte lägga så mkt pengar på blommor, men det är väl upp till dig. Kan också säga att under våran grann var det proppat med julklappar och vi är fyra vuxna i våran familj. Jag gav var och en i min familj en upplevelse som kosta runt 115-125kr, dagsutflykter som vi gör tsm, det behöver inte vara mer än så .. (De fick några julklappar till förstås var)

 11. Hej Madeleine!
  Jag har letat överallt för att försöka hitta en mailadress till dig, haha. Säkert är jag blind :-). Jag skulle vilja komma i kontakt med dig. Har du möjlighet att maila mig på adressen jag lämnat? Skulle bli super glad!! Tack för en bra grym blogg! /Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *