Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Ugglorna…

För er som undrar så kan man köpa mina ugglor. Mejla mig vid intresse madeleineilmrud@hotmail.se

Tack för alla fina kommentarer!

Jag blir varm i hela kroppen när jag läser att så många tycker om dom. Idag kan jag stolt berätta att jag sålt tavla nummer två :-)

Jag har redan börjat planera för en vernissage. Tänker att jag ska börja med att ha en mindre utställning först för de närmaste. Och sen ha en större då alla som vill ska få komma. Tror jag ska undersöka om möjligheter finns i Linköping.

0 thoughts on “Ugglorna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *