Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Morgonkaos!

Våran morgon kan ibland bli ett morgonkaos. En äter frukost, två letar strumpor, en står i duschen, någon är ute med hunden, mamma lockar håret, någon sover fortfarande och ett par hänger i soffan framför barnkanalen.

Ja det är dom mornarna när man inte lagt fram kläder kvällen innan och råkat försova sig. Pricken över i är då också om pappa Micke vaknar med ett jäkla morgonhumör. Då kommer det ramsor kan jag lova. Men vi har liksom lärt oss leva med dom. Nu skrattar man mest åt dom. Om man nu ska vända morgonhumöret till något bra så kan jag faktiskt berätta att Micke är en grym textsättare när han är irriterad. Han byter nämligen ut text till olika låtar och sätter in egen text med sådan han är irreterad över för stunden. Och han får till det riktigt bra, rimmar och grejer.

Ni skulle höra! Någon som känner igen sig?

Nu har jag lyckats röja upp här efter morgonens bestyr. Tror jag ska ta med mig kidsen till Linköping idag, har några ärrenden och butiker jag skulle behöva besöka 🙂

0 reaktioner på ”Morgonkaos!

  1. Hej! Måste bara få fråga va du har för locktång??? Du får så fina lockar! Har en slät och jag tycker det är jättesvårt att få till så där fina lockar som du lyckas med =)
    //Anna

  2. Jag måste klargöra en sak…
    Om man hinner locka håret på morgonen har man INTE försovit sig !! 😉

    ( Håller med förgående skribent att lockarna är skitsnygga !! )

  3. min man väcker jag lite mjukt och fint med kaffe i termomugg och macka på sängen (varje dag) hjälper på med strumpor, han är stelopererad i handen och strumporna är knepiga. Byggbrallorna och alla andra kläder lyfter jag in i badrummet där jag tänder lampan så det bara är för honom att kliva in. Ibland bjussar jag på skrapning av bilen och startar värmen så det ska vara varmt och behagligt för honom att åka till jobbet. Är jag från vettet? lite grann men min man är i särklass det otrevligaste kräk man kan tänka sig på morgonen och brukar bli sig själv lagom ute på motorvägen. Så för allas bästa, tänker på små barnaöron som lyssnar har vi denna galna morgonrutin.

    Hepp!

  4. Håller med Jennie…om man hinner locka håret har man INTE försovit sig :-))

    Jäkligt snygga lockar, vad heter locktången?

    /Suss

  5. Jättefina tavlor du målar;)
    Haha såna fina ramsor hittar min sambo oxå
    på! Och han försov sig oxå imorse! Ha en fortsatt bra vecka!
    Kram

  6. Känner inte riktigt igen mig. När jag lämnar på skolan, har maken redan gått och sonen är mest trött, men utan det sura humöret. Är jag stressad och inte har klurat ut hur jag ännu en dag ska försöka se lite jobbsnygg ut, kan det bli stressigt och sluta med att jag drar på mig en klassisk kavaj och en scarf som piggar och meddelar sonen att nu drar vi. Med tandborten nästan i munnen går vi med raska steg mot skolan. Han berättar om något datorspel, jag lyssnar och så är vi framme. Är jag riktigt stressad brukar jag börja prata på engelska. Några finurliga ramsor är ingen i familjen bra på att klämma fram.

  7. Hej madde!
    Det skulle vara jätte kul om du skulle vilja göra en video på när du lockar håret med den där locktången du har i handen på bilden, jag tycker det är så svårt att få bra lockar och vet inte hur man ska göra för att få till dom.
    Men jag ser att du är riktigt duktig på att göra lockar!!
    Så det skulle va jätte kul om du ville visa hur man gör!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *