Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Jag älskar min ladugårdsvägg!

image

Dagens outfit blev cheap monday rakt igenom. Tänkte jag skulle tipsa er om världens skönaste byxor. Jag har alltid svårt att hitta byxor som faller mig i smaken och som faktiskt sitter bra. Jag har höfter och rumpa som alltid brukar begränsa urvalet av byxor. Jag har en sån där Kim Kardashian bak ni vet. Även om jag tränar och kämpar för att få en tränad och fit kropp så gillar jag faktiskt mina former. Till min stora förtjusning så har Rutstore börjat sälja cheap monday och de sitter som jutet över rumpan! Stretch därav den generösa passformen, de funkar för alla kroppshyddor!

Nu ser jag också att jag skulle vilja ha hennes skor! Något ni kanske skulle börja med Rutstore?

:-)

0 thoughts on “Jag älskar min ladugårdsvägg!

 1. Tyvärr passar de inte alls alla kroppshyddor :( köpte ett par skitsnygga och sköna efter att jag fått barn. Men då amningen stal allt fett från baken!! Så fick jag ständigt gå med Gällivarehäng :( synd då brallorna är jättesnygga till bra pris….

 2. Therse, har du provat att gå ner en eller två stl? Det måste jag göra för att inte få som du skriver gällivarehäng. Såå tråkigt att köpa byxor som man tycker är snygga när dom efter en stunds användande börjar hänga…

 3. Tänkte bara tipsa dig om att de har lagerutförsäljning flera gånger om året på Cheap Monday här i Tranås, då lagret ligget här. Där kan du köpa byxor för 100 kr, tröjor för 40 kr osv..

 4. Hej!
  Snygga jeans:)
  Men vilka storlekar, svårt att veta vad man skulle ha.
  Jsg brukar ha 42-44 i byxor, är 172 cm lång.
  Vilken storlek är det?
  Med vänlig hälsning, Marie

 5. Då fastnar de på vaderna :/ amningen tog rumpa och tuttar men lämnade gamla fotbollsvaderna 😉 men RutStores egna jeggings eller vad de heter är underbara =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *